То није немачко схватање нације. Немци су имали етничко схатање нације, али сама нација је коначно утемељена 1871. године.OK, ti si pristalica autoritarnog režima, i to je to.
(U Srbiji nacija nije jednako država; takvo je nemačko shvatanje nacije koje je u našem delu sveta prihvaćeno.)
Па, полагао сам и ја код професора Милоша Ковића, мислим да нема већег експерта за теорију нације у земљи .Јесте немачко схватање нације, Џо, полагао сам испите на којима се пада ако се то не зна. Супротно је француско схватање: нација једнако држава.
Па, полагао сам и ја код професора Милоша Ковића, мислим да нема већег експерта за теорију нације у земљи .
Наравно да је ништа .Е, онда ништа.
Та немојте касти?ima, seselj
razcepo bi ga u debati ko era ojdanic daru bubamaruТа немојте касти?
Nema većeg eksperta za očuvanje svog privilegovanog radnog mesta (srpski. spasavanje svog dupeta) u borbi klanova na FF.Па, полагао сам и ја код професора Милоша Ковића, мислим да нема већег експерта за теорију нације у земљи .
Nema većeg eksperta za očuvanje svog privilegovanog radnog mesta (srpski. spasavanje svog dupeta) u borbi klanova na FF.
Мислим да своје имагинарне пројекције дебата треба да оставиш ту где јесу - у сопственој глави.razcepo bi ga u debati ko era ojdanic daru bubamaru
Председник Независног друштва новинара Војводине "лева новинарка".Rece covek po kome neka leva novinarka "razdrzavljuje " srbiju... lol
Слажем се, али опет, нису то баш минорне ствари. Група неколико утицајних медијских личности из Србије говори у Дубровнику о стварању нових нација на тлу Србије. Добро, далеко је то од Дрезденског конгреса, али верујем да би учесници волели да се поистовете са партијским друговима из тог доба.Joe, da nisi postavio ovde, nikad u zivotu ne bih ni cuo za ovu, a kamoli da znam sta je rekla.
I to je najbolji lek za takve jer realna opasnost ne postoji.
Neka baljezga, cuje je 13 ljudi na tom nekom forumu i idemo dalje.
Inace, bilo bi lepo da je ta njihova prica tacna i da Vojvodina jeste neka posebna pahuljica gde svi mozemo da odmorimo od nacionalizma. Naravno, bez separatistickog elementa.
Samo, ta prica ne postoji, i kad oduzmes dodjose. Jednake su seljacine kao i svi mi ostali u Srbiji i jednako i glasaju.
Ma idi begaj nezavisno drustvo novinara? Savrsena za skretanje paznje sa pravog razdrzavljivanjaПредседник Независног друштва новинара Војводине "лева новинарка".
takodzeМислим да своје имагинарне пројекције дебата треба да оставиш ту где јесу - у сопственој глави.
Ваљда је до сада било јасно да се апсолутно слажем са том тврдњом.Ma idi begaj nezavisno drustvo novinara? Savrsena za skretanje paznje sa pravog razdrzavljivanja
Ako išta znaš o BU, onda znaš da je vrlo često baš tako.А зашта си ти експерт осим просипања форумских баљезгарија?
А експерти и о којима причаш се само рађају и онда им се додели столица на факултету коју наслеђују генерацијама.
Па, полагао сам и ја код професора Милоша Ковића, мислим да нема већег експерта за теорију нације у земљи .
Изјава је апсолутно примећена и масовно коришћена од стране режимских медија. А са контра стране, масовна је и одбрана дотичне. О том опсегу ја говорим.I savrseno ucestvujes u tome posto si ti jedan od retkih trigerovanih njome, drugi koliko vidim nisu ni primetili...