Šta je novo?

Izbori 2024

Уколико су резултати парламентарних избора овакви какви јесу (и поред свих крађа и малверзација), мислим да опозиција мора да схвати сентимент у народу није пискарање по Твитеру. Јдан лекар са простим приступом и минималном камањом, по овим резултатима, узео је више гласова од многих "озбиљних" листа. Заправо, добре већине, ако расцепкамо гласове СПН-а по свим странкама и покретима који је чине. Опет, ове резултате треба узети са озбиљном резервом.
 
Богами ја сам баш потрефио комплетну прогнозу.
 
SPS glasači otišli SNS-u. Ne verujem u rezultate, ovo su Vučićeve želje. Nema šanse da Nestorović ima skoro 5%.

Mislim da ima, čovek ne silazi sa tv-a a po netu je svuda, dovoljno je videti koliko pregleda ima bilo koji njegov yt video. Gledaju ga kao boga ti prosečni sps glasači i desničari. Baš će debelo da zezne SPS.
 
Poslednja izmena:
Probleme preduzetnika i vlasnika biznisa koji iz Srbije rade sa inostranstvom i takoreći izvoze pamet a uvoze devize. Naše specifične probleme baš niko nije adresirao.
Такође, нико није адресирао проблеме малих предузетника чије су тезге на бувљаку далеко од централног пролаза.
Мука вас је спојила све и претворила у апстиненте. Битно да све остало око вас у земљи цвета, па можемо дубље да копамо по програмима и тражимо необрађене теме.
И даље се надам да се сви пецамо овде и да нас заправо толико добро тролујеш.
Спортски поздрав, покидај још једну сезону на нетфликсу па се чујемо након резултата из Београда.
 
Несторовић најавио да прихвата преговоре само са ЗЛФ и ДЈБ.
 
Спс и Заветнике је зезнуо Несторовић. И даље им је збир исти, само фина расподела.

Kad se ubace glasovi iz većih bm iz gradova SNS pada ispod 41%, a s obzirom da će SPS da baš omane biće im potreban verovatno pored SPSa i manjina i neko treći za većinu, videćemo hoće li Nestorović ući u koaliciju sa Vučićem.
 
SPS glasači otišli SNS-u. Ne verujem u rezultate, ovo su Vučićeve želje. Nema šanse da Nestorović ima skoro 5%.
Ima ima, pogotovu u Beogradu i gradovima. Kampanja je odlicno vodjena na You Tube i drugim kanalima (Telegram i sl.), a ponavljam Nestorovic je tu samo jedan od igraca - i to po meni jedan od manje bitnih ali je stavljen jer vecina ljudi i ne zna ko su npr. SInisa Ljepojevic, Aleksandar Pavic itd.
Dosta SPS glasaca je otislo bas ka MI-Glas iz naroda, a sto kaze Bulbuderac neki su i umrli.
 
ne verujem, jeremic se nije povukao ni kada ga presisao beli :D
 
Vrh