Šta je novo?

Izbori 2024

Да је запад (НАТО, КФОР, УНМИК, Хашки трибунал, ЕУ, ЕУЛЕКС) истински хтео истину и помирење, овај случај би се испитао још почетком 2000их, и за то одговарали кривци, били они УЧК терористи Тачија, Харадинја и Чекуа, били они ДБ убице Слобе и Мире. Као и налогодавци. Али некоме је одговарало да ова трагедија остане као мистерија за медијске злоупотребе и понижавање Српског народа.

Đilas ne može da dobije Beograd, nego opozicija može da pobedi. Boško je jadan jer ga niko ne zarezuje 2%. Čovek ima ambiciju da bude drugi Vučić, ali od toga nema ništa. Ubeđen sam da opozicija u Beogradu može izgubiti samo krađom od strane SNS-a.

Ne znam u kakvim vi porodicama živite, ali mi je neverovatano da roditelji imaju suprotna mišljenja u odnosu na decu. Kada bi bar 5% takvih nateralo matorce da promene mišljenje, ovaj bi bio bivši već 17-og.

Ne znam u kakvim vi porodicama živite, ali mi je neverovatano da roditelji imaju suprotna mišljenja u odnosu na decu. Kada bi bar 5% takvih nateralo matorce da promene mišljenje, ovaj bi bio bivši već 17-og.
Malo je glupo nazivati odredjene porodice nenormalnim (ne direktno ali sasvim je jasno). Da li ti imaš 60+ godina i uvek slušaš svoju decu? Ako su ti roditelji 60+ da li si ih ubedio u svoje stavove iako su suprotni od njihovih? Eto, ne znam ni Ja u kakvoj ti porodici i kakvo ti je vaspitanje kada tako pričaš. Generalno to je stav koji odbija glasače od opozicije "ako ne mislite isto kao i mi glupi ste i zatucani".

Pa i cale je intelektualac, a kontrasi smo porodicno :) Bio je za Kostunicu pre toga, mislim da je za njega glasao sve dok se nije povukao.

Nece njega takve ucene ubediti, ni za neke mnogo bitnije stvari a ne za glasanje. Sto je najgore za vreme 'zutih lopova' on je jos i radio i zaradjivao fino, a od kako su ovi na vlasti ja ga dobrim delom izdrzavam.
Реци му да га нећеш више издржавати ако победи СНС па ће да се дозове памети.

Fleksuju Nestorovića preko cenzusa kao Boška pre nekoliko godina.

Potpuno nerealno da on ima ~3%

Malo je glupo nazivati odredjene porodice nenormalnim (ne direktno ali sasvim je jasno). Da li ti imaš 60+ godina i uvek slušaš svoju decu? Ako su ti roditelji 60+ da li si ih ubedio u svoje stavove iako su suprotni od njihovih? Eto, ne znam ni Ja u kakvoj ti porodici i kakvo ti je vaspitanje kada tako pričaš. Generalno to je stav koji odbija glasače od opozicije "ako ne mislite isto kao i mi glupi ste i zatucani".
Ok, možda sam bio neoprezan. U pravu ste. Izvinjavam se na mojim prethodnim rečima!

Ако мене питате, ово истраживање нема везе са везом, иако је пропратни текст написан тако да не фаворизује СНС: https://nova.rs/vesti/politika/posl...last-na-republici-beograd-u-rukama-opozicije/

Ako je istraživanje tačno, bukvalno je bolje da Tadić ne pređe cenzus u BG-u, jer će se raspodeliti više mandata SPN-u.

Da se ne lomi glava da li će da migrira ka Vučku ili ne.

A zavetnike već računam da otvoreno prelaze u(z) SNS, koliko da ih to koštalo.

Đilas ne može da dobije Beograd, nego opozicija može da pobedi. Boško je jadan jer ga niko ne zarezuje 2%. Čovek ima ambiciju da bude drugi Vučić, ali od toga nema ništa. Ubeđen sam da opozicija u Beogradu može izgubiti samo krađom od strane SNS-a.

Kad su stariji slusali mladje? Sujeta im to ne dozvoljava. Cast izuzecima

Koliko beše kladionice omašiše prošli put?

Ako je istraživanje tačno, bukvalno je bolje da Tadić ne pređe cenzus u BG-u, jer će se raspodeliti više mandata SPN-u.

Da se ne lomi glava da li će da migrira ka Vučku ili ne.

A zavetnike već računam da otvoreno prelaze u(z) SNS, koliko da ih to koštalo.
Kako moze biti bolje 3 posto cistih glasova nego 2 i nesto podeljenih?

Kako je ovo moguce?

Kladionice očigledno ne veruju mnogo u efikasnost nadstranačkih kampanja za povećanje izlaznosti, poput "ProGlasa", i prognoziraju osetno manju izlaznost nego na prethodnim izborima.

Granica izlaznosti na republičkim izborima postavljena je na 55,8 odsto, a na izborima pre samo nešto više od godinu i po dana glasalo je 58,6 odsto. Kladionice i u Beogradu očekuju manju izlaznost od 56,9 odsto, što je za 0,8 procentna poena niže nego na prethodnim izborima.

Ne znam, ni meni to nije jasno🤷🏻‍♂️
Pogotovo što prvi put svi koji znam da nikad nisu glasali od 2011 sad izlaze na izbore i vrbuju druge.
Ja sam ubeđen da makar preko 60% ide izlaznost

Zato što tih 3 do kojih eventualno mogu da dobace, mogu u celosti da odu SNS-u. Čak i ako ih ne kupe, Tadić je narcis.

Nadajmo se.
Samo mi ne znamo stanje u provinciji.
To niko ne zna.
Crna rupa.

Zasto su se liste na granici vec spustenog cenzusa kandidovale uopste?

Da li je ikada zabelezeno do sad da jedna opcija u prvom krugu otvoreno poziva svoje glasace da glasaju za drugu?

@vucko imam pitanje: u izbornoj kampanji od vrata do vrata da li idete samo po naseljima/zgradama gde živi mainstream populacija (normalci) ili obilazite i ova fensi naselja tipa BNV, West 65, A blok, Novi Dorćol itd.?

Zato što tih 3 do kojih eventualno mogu da dobace, mogu u celosti da odu SNS-u. Čak i ako ih ne kupe, Tadić je narcis.

To moze i za SPN da se kaze po toj logici. Ajmo malo da iskulirate vise, ovde ispada borba SPN protiv svih ostalih.

I Dveri i Zavetnici i NS i SDS i DJB i NADA su nasi.

Ako to ne racunamo tako, onda mozemo odmah da se besimo.

Bez toga nema nista. Nema nam druge nego da verujemo.

Tebi ispada draze da SPN ima malo vise nego opozicija da ima 3 posto vise.

Nije bolje ako Tadic ne predje cenzus, ajmo malo razuma i vere.

Tako i ovi Dveri i ta ekipa pricaju da ce SPN sa SNS-om u koaliciju po nalogu Hila da bi priznali Kosovo i uveli sankcije Rusiji.

Tadic i Jeremija iznad tri posto je najbolje sto mozemo imati. Kao i koalicija sa Milicom Zavetnicom.

Nece SPN sam uzeti izbore jbt.

Napisao sam vec, ako SPS i SNS budu imali manje od 50 posto poslanika/odbornika, to se racuna kao pobeda opozicije. Ok, mogu im se dati i manjine na parlamentarnim. Ali ako bilo ko iz SPN, NADA, DJB, SDS, NS, Dveri, Zavetnici... bude preletao, nema sanse da ce to proci tek tako. Ti svi ljudi glasaju protiv Vucica i nece mirno gledati kako se to sve desava, a nece ni ostatak opozicije.

Stvarno bi bilo lepo da se dva dana pred izbore ne delimo.

Vrh