Пустињски лисац
Intermediate
Ако мене питате, ово истраживање нема везе са везом, иако је пропратни текст написан тако да не фаворизује СНС: https://nova.rs/vesti/politika/posl...last-na-republici-beograd-u-rukama-opozicije/
Ако мене питате, ово истраживање нема везе са везом, иако је пропратни текст написан тако да не фаворизује СНС: https://nova.rs/vesti/politika/posl...last-na-republici-beograd-u-rukama-opozicije/
Да је запад (НАТО, КФОР, УНМИК, Хашки трибунал, ЕУ, ЕУЛЕКС) истински хтео истину и помирење, овај случај би се испитао још почетком 2000их, и за то одговарали кривци, били они УЧК терористи Тачија, Харадинја и Чекуа, били они ДБ убице Слобе и Мире. Као и налогодавци. Али некоме је одговарало да ова трагедија остане као мистерија за медијске злоупотребе и понижавање Српског народа.
Сви знају да MC личи на Роберта Редфорда.Zbog toga si postao Ričard Gir![]()
Neke porodice su debatni klubovi a ne kultovi.Ne znam u kakvim vi porodicama živite, ali mi je neverovatano da roditelji imaju suprotna mišljenja u odnosu na decu.
Malo je glupo nazivati odredjene porodice nenormalnim (ne direktno ali sasvim je jasno). Da li ti imaš 60+ godina i uvek slušaš svoju decu? Ako su ti roditelji 60+ da li si ih ubedio u svoje stavove iako su suprotni od njihovih? Eto, ne znam ni Ja u kakvoj ti porodici i kakvo ti je vaspitanje kada tako pričaš. Generalno to je stav koji odbija glasače od opozicije "ako ne mislite isto kao i mi glupi ste i zatucani".Ne znam u kakvim vi porodicama živite, ali mi je neverovatano da roditelji imaju suprotna mišljenja u odnosu na decu. Kada bi bar 5% takvih nateralo matorce da promene mišljenje, ovaj bi bio bivši već 17-og.
Реци му да га нећеш више издржавати ако победи СНС па ће да се дозове памети.Pa i cale je intelektualac, a kontrasi smo porodicnoBio je za Kostunicu pre toga, mislim da je za njega glasao sve dok se nije povukao.
Nece njega takve ucene ubediti, ni za neke mnogo bitnije stvari a ne za glasanje. Sto je najgore za vreme 'zutih lopova' on je jos i radio i zaradjivao fino, a od kako su ovi na vlasti ja ga dobrim delom izdrzavam.
Ok, možda sam bio neoprezan. U pravu ste. Izvinjavam se na mojim prethodnim rečima!Malo je glupo nazivati odredjene porodice nenormalnim (ne direktno ali sasvim je jasno). Da li ti imaš 60+ godina i uvek slušaš svoju decu? Ako su ti roditelji 60+ da li si ih ubedio u svoje stavove iako su suprotni od njihovih? Eto, ne znam ni Ja u kakvoj ti porodici i kakvo ti je vaspitanje kada tako pričaš. Generalno to je stav koji odbija glasače od opozicije "ako ne mislite isto kao i mi glupi ste i zatucani".
Kad su stariji slusali mladje? Sujeta im to ne dozvoljava. Cast izuzecimaĐilas ne može da dobije Beograd, nego opozicija može da pobedi. Boško je jadan jer ga niko ne zarezuje 2%. Čovek ima ambiciju da bude drugi Vučić, ali od toga nema ništa. Ubeđen sam da opozicija u Beogradu može izgubiti samo krađom od strane SNS-a.
Ne znam u kakvim vi porodicama živite, ali mi je neverovatano da roditelji imaju suprotna mišljenja u odnosu na decu. Kada bi bar 5% takvih nateralo matorce da promene mišljenje, ovaj bi bio bivši već 17-og.
Preći će i Boško, ovo mu je jedina šansa da oseti slast vlastiA zavetnike već računam da otvoreno prelaze u(z) SNS, koliko da ih to koštalo.
Kako moze biti bolje 3 posto cistih glasova nego 2 i nesto podeljenih?Ako je istraživanje tačno, bukvalno je bolje da Tadić ne pređe cenzus u BG-u, jer će se raspodeliti više mandata SPN-u.
Da se ne lomi glava da li će da migrira ka Vučku ili ne.
A zavetnike već računam da otvoreno prelaze u(z) SNS, koliko da ih to koštalo.
Zasto SPN ne pozove glasace da glasaju za Tadica i Jeremica, da ne propadnu ti glasovi?Zato što tih 3 do kojih eventualno mogu da dobace, mogu u celosti da odu SNS-u. Čak i ako ih ne kupe, Tadić je narcis.
Može i obrnuto da se postavi pitanje.Zasto SPN ne pozove glasace da glasaju za Tadica i Jeremica, da ne propadnu ti glasovi?
Zato što tih 3 do kojih eventualno mogu da dobace, mogu u celosti da odu SNS-u. Čak i ako ih ne kupe, Tadić je narcis.