Пустињски лисац
Intermediate
Ако мене питате, ово истраживање нема везе са везом, иако је пропратни текст написан тако да не фаворизује СНС: https://nova.rs/vesti/politika/posl...last-na-republici-beograd-u-rukama-opozicije/
Ако мене питате, ово истраживање нема везе са везом, иако је пропратни текст написан тако да не фаворизује СНС: https://nova.rs/vesti/politika/posl...last-na-republici-beograd-u-rukama-opozicije/
Да је запад (НАТО, КФОР, УНМИК, Хашки трибунал, ЕУ, ЕУЛЕКС) истински хтео истину и помирење, овај случај би се испитао још почетком 2000их, и за то одговарали кривци, били они УЧК терористи Тачија, Харадинја и Чекуа, били они ДБ убице Слобе и Мире. Као и налогодавци. Али некоме је одговарало да ова трагедија остане као мистерија за медијске злоупотребе и понижавање Српског народа.
Сви знају да MC личи на Роберта Редфорда.Zbog toga si postao Ričard Gir
Neke porodice su debatni klubovi a ne kultovi.Ne znam u kakvim vi porodicama živite, ali mi je neverovatano da roditelji imaju suprotna mišljenja u odnosu na decu.
Malo je glupo nazivati odredjene porodice nenormalnim (ne direktno ali sasvim je jasno). Da li ti imaš 60+ godina i uvek slušaš svoju decu? Ako su ti roditelji 60+ da li si ih ubedio u svoje stavove iako su suprotni od njihovih? Eto, ne znam ni Ja u kakvoj ti porodici i kakvo ti je vaspitanje kada tako pričaš. Generalno to je stav koji odbija glasače od opozicije "ako ne mislite isto kao i mi glupi ste i zatucani".Ne znam u kakvim vi porodicama živite, ali mi je neverovatano da roditelji imaju suprotna mišljenja u odnosu na decu. Kada bi bar 5% takvih nateralo matorce da promene mišljenje, ovaj bi bio bivši već 17-og.
Реци му да га нећеш више издржавати ако победи СНС па ће да се дозове памети.Pa i cale je intelektualac, a kontrasi smo porodicno Bio je za Kostunicu pre toga, mislim da je za njega glasao sve dok se nije povukao.
Nece njega takve ucene ubediti, ni za neke mnogo bitnije stvari a ne za glasanje. Sto je najgore za vreme 'zutih lopova' on je jos i radio i zaradjivao fino, a od kako su ovi na vlasti ja ga dobrim delom izdrzavam.
Ok, možda sam bio neoprezan. U pravu ste. Izvinjavam se na mojim prethodnim rečima!Malo je glupo nazivati odredjene porodice nenormalnim (ne direktno ali sasvim je jasno). Da li ti imaš 60+ godina i uvek slušaš svoju decu? Ako su ti roditelji 60+ da li si ih ubedio u svoje stavove iako su suprotni od njihovih? Eto, ne znam ni Ja u kakvoj ti porodici i kakvo ti je vaspitanje kada tako pričaš. Generalno to je stav koji odbija glasače od opozicije "ako ne mislite isto kao i mi glupi ste i zatucani".
Kad su stariji slusali mladje? Sujeta im to ne dozvoljava. Cast izuzecimaĐilas ne može da dobije Beograd, nego opozicija može da pobedi. Boško je jadan jer ga niko ne zarezuje 2%. Čovek ima ambiciju da bude drugi Vučić, ali od toga nema ništa. Ubeđen sam da opozicija u Beogradu može izgubiti samo krađom od strane SNS-a.
Ne znam u kakvim vi porodicama živite, ali mi je neverovatano da roditelji imaju suprotna mišljenja u odnosu na decu. Kada bi bar 5% takvih nateralo matorce da promene mišljenje, ovaj bi bio bivši već 17-og.
Preći će i Boško, ovo mu je jedina šansa da oseti slast vlastiA zavetnike već računam da otvoreno prelaze u(z) SNS, koliko da ih to koštalo.
Kako moze biti bolje 3 posto cistih glasova nego 2 i nesto podeljenih?Ako je istraživanje tačno, bukvalno je bolje da Tadić ne pređe cenzus u BG-u, jer će se raspodeliti više mandata SPN-u.
Da se ne lomi glava da li će da migrira ka Vučku ili ne.
A zavetnike već računam da otvoreno prelaze u(z) SNS, koliko da ih to koštalo.
Zasto SPN ne pozove glasace da glasaju za Tadica i Jeremica, da ne propadnu ti glasovi?Zato što tih 3 do kojih eventualno mogu da dobace, mogu u celosti da odu SNS-u. Čak i ako ih ne kupe, Tadić je narcis.
Može i obrnuto da se postavi pitanje.Zasto SPN ne pozove glasace da glasaju za Tadica i Jeremica, da ne propadnu ti glasovi?
Zato što tih 3 do kojih eventualno mogu da dobace, mogu u celosti da odu SNS-u. Čak i ako ih ne kupe, Tadić je narcis.