Šta je novo?

Izbori 2024

Sto je najgore ne gleda bas to. Cita n1 vise nego informer. Ali eto na n1 udje u komentare i samo se jos vise radikalizuje, 'ovim ljudima nista ne valja'.
Ne mozes nikoga na silu menjati. Ko se zalepi za propagandu, zalepi se, jer mu je bliska, ali da imamo iole normalan medijski prostor, drugaciji bi bili rezultati izbora. Nigde u Evropi nije medijska scena gora, nego u Srbiji.

Poslednja izmena:
Ne mozes nikoga na silu menjati. Ko se zalepi za propagandu, zalepi se, jer mu je bliska, ali da imamo iole normalan medijsku prostor, drugaciji bi bili rezultati izbora. Nigde u Evropi nije medijska scena gore, nego u Srbiji.
Zato smo na dnu Evrope. Meni je to nejasno. Ne bih komunicirao sa takvim osobama, makar mi bilo i dete. Svako vidi da je vlast kancer. Razumem sve opcije, ali brate da glasaš za SNS i SPS... Bez komentara.

Nije mi jasno da taj SPS dobija oko 10 % glasova, a nema osnova da uopste postoje. Niti su realna vlast, niti su levica, niti su Milosevicevi penzioneri zivi.
to je apsolutna misterija. penzioneri kao moja tetka ne mogu da pokriju taj procenat
oni imaju neko mlado jezgro koje se reprodukuje, ali niko ne zna ko su oni

mislim da SNS lako moze da dpvede 50000 ljudi u Beograd, bez da iko zna nesto unapred.
Pa pre dve nedelje su imali pokaznu vezbu, doveli su 20000 ljudi na NBGD i to niko nije znao.
Cak ni taksisti koji sve obicno prvi saznaju nisu znali.

Pisao je Vucko da je dodato cca 10.000 biraca u Beogradu. Kako, ne znam. Mozda se neko iz Jagodine prijavio, glasace za Sps/Js. U JA nema lokalnih izbora. Ne znam jel postoji zabrana glasanja ako je skoro menjano prebivaliste kao u CG, mislim.

Ако Заветници окрену леђа Дверима, након што су онако театрално ишли да се заветују на гробу блаженопочившег владике Амфилохија, реално могу само да угасе организацију. Мада, можда је то и њихов циљ, орочено постојање ван матице као и Шапићева ”странка”.

Како ће проћи прихватање Фра-Нем плана ако саставе коалицију, заиста не знам, али да ће пробати - сигуран сам да хоће.

Meni se čini da oni nemaju slobodno vreme kada dođu u neki grad na miting, da malo razgledaju mesto u koje su došli.

Capture.JPG

9aa0b74f-8628-4b2a-a378-e3b735c5b269_text.gif

Sto je najgore ne gleda bas to. Cita n1 vise nego informer. Ali eto na n1 udje u komentare i samo se jos vise radikalizuje, 'ovim ljudima nista ne valja'.
Meni je strasno to sto si ti intelektualac a otac tvrdoglav, odnosno nemas uticaj na njega. Porazavajuce :(
Ne osudjujem, znam kako to ide, kad su ljudi stariji, sve su gori i tezi...
Za koga je glasao pre 2012.?
Kad bi ti njemu rekao da ces izgubiti posao ako SNS ostane na vlasti, jel bi ti ucinio i zaokruzio bilo koga za tebe, samo da ti imas egzistenciju i da ne moras da bezis iz zemlje?

Meni je strasno to sto si ti intelektualac a otac tvrdoglav, odnosno nemas uticaj na njega. Porazavajuce :(
Ne osudjujem, znam kako to ide, kad su ljudi stariji, sve su gori i tezi...
Za koga je glasao pre 2012.?
Kad bi ti njemu rekao da ces izgubiti posao ako SNS ostane na vlasti, jel bi ti ucinio i zaokruzio bilo koga za tebe, samo da ti imas egzistenciju i da ne moras da bezis iz zemlje?
Pa i cale je intelektualac, a kontrasi smo porodicno :) Bio je za Kostunicu pre toga, mislim da je za njega glasao sve dok se nije povukao.

Nece njega takve ucene ubediti, ni za neke mnogo bitnije stvari a ne za glasanje. Sto je najgore za vreme 'zutih lopova' on je jos i radio i zaradjivao fino, a od kako su ovi na vlasti ja ga dobrim delom izdrzavam.

Moj otac, da je ziv, glasao bi za onog koga treba, iako je tezak covek bio.
Mnogi koje znam, a dobili su posao preko stranke, pre 10-tak godina, bez problema su trazili od svoje uze i sire familije da zaokruze Sns ili Dss. Po 10 ili 20 kapilarnih glasova. To je solidarno vreme bilo bez teranja maka na konac.

Nece njega takve ucene ubediti, ni za neke mnogo bitnije stvari a ne za glasanje. Sto je najgore za vreme 'zutih lopova' on je jos i radio i zaradjivao fino, a od kako su ovi na vlasti ja ga dobrim delom izdrzavam.
meni je fascinatno, da to sa zutim mnogo lopovima mnogo radi jako kao etiketa. Moje keva u fazonu, djilas lopov, privatizivali su sve sa 20% vrednosti. a na vuciceve kradje su se navilkli

Zamisli sledeći moj razgovor pre jednog meseca sa, sada neću tačno reći kim iz opozicije:
- Šta ste smislili za Voždovac?
- Žuta traka BRT na mestu zaustavne na autoputu.
- To je ludost. Autoput je loše integrisan sa naseljima, ljudima trebaju dostupna stajališta. Krajnja desna traka se preseca sa uključenjima i isključenjima za kola. Da na svakoj opštini bar po jedan ozbiljan projekat, a što je Beogradu dostupno. Nije Beograd toliko sisromašan, da nema za ništa osim crtanja linija na putevima. Na autoputu istočno od Autokomande nije toliko problem kretanje po pravcu autoputa, već poprečna kretanja. Dakle, nova petlja Dušanovac, nadvožnjak Ljermontova sa nadovezivanjem na Mokroluški bulevar u Medaku, dodatni nadvožnjak sa 2 trake kod Plavog mosta. Bilo koji od tih projekata, sa ozbiljnom biciklističkom stazom, pri čemu prvi i treći obavezno sa žutim trakama poprečno na autoput bi bili važni i uspešni projekti. A BRT praviti po Ustaničkoj, kroz naselje. Uz to, na samom pravcu Ustaničke treba razmatrati podvožnjake. Nisu bezveze 17 i 31 kroz naselje, a ne na autoputu...
- Voždovac smo zatvorili, više ne menjamo.

Kapiraju da "čist" Voždovac ne mogu da dobiju, pa smišljaju neke stvari čisto radi proforme.
A najjači je deo što će opštinu Voždovac opet dobiti i to zahvaljujući Avalskim selima iako u urbanom delu nemaju podršku.

U početku su pokušavali kod Maxija u Stepi sa nekim štandovima, niko ih nije zarezivao ni 3%, pa su pobegli.

Jbg, da je RTS pustio ovaj skup ProGlasa, pao bi SNS. U Beogradu lagano.
Sta je to bilo toliko znacajno na mitingu ProGlasa?

Inace, mene su veceras zvali radikali.
Znali su mi i ime. Spustio sam im slusalicu.

Hapsenje nece biti.
Ne postoji nezadovoljstvo u narodu i ovi izbori se dozivljavaju kao obicna politicka igranka.
Cak ni opozicioni politicari ne razumeju ozbiljnost situacije.
Radikali bi trebalo da budu zabranjeni, a clanovima zabranjeno dozivotno bavljenje politikom, tako da vecina gradjana nema svoj politicki izraz.

Posto ni gradjani ni opozicija to ne razumeju, radikali ce se vratiti.
U Beogradu mozda za nekoliko meseci jer ce republicka vlast da destabilizuje Beograd.
Jednostavno ce da prestanu da finansiraju GSP, Domove Zdravlja , razne sluzbe itd.

Poslednja izmena:
Sto im nisi rekao da si bio u mladosti ljubavnik Vjerice Radete, i da nema smisla da joj se vracas... ne možete se više videti ni ovako a kamoli u Centralnoj Otaždbinskoj Upravi :)

• Sviđa mi se
Reagovanja: vsn

Evo jos jednog lidera.​

Србија је нападнута и ми као народ морамо да будемо свесни историјског тренутка. Кристофер Хил планира да после избора направи окупациону владу Александра Вучића и Драгана Ђиласа, што ће за последицу имати не само усвајање француско-немачког споразума, већ и потпуно уништење Србије.​

Ово у великом интервјуу поручује лидер Двери Бошко Обрадовић и наглашава да би Ђилас заузврат могао да добије Београд.

Vrh