Sto je najgore ne gleda bas to. Cita n1 vise nego informer. Ali eto na n1 udje u komentare i samo se jos vise radikalizuje, 'ovim ljudima nista ne valja'.Uz Pink, Happy & Informer, sve se moze progutati.
Sto je najgore ne gleda bas to. Cita n1 vise nego informer. Ali eto na n1 udje u komentare i samo se jos vise radikalizuje, 'ovim ljudima nista ne valja'.Uz Pink, Happy & Informer, sve se moze progutati.
Ne mozes nikoga na silu menjati. Ko se zalepi za propagandu, zalepi se, jer mu je bliska, ali da imamo iole normalan medijski prostor, drugaciji bi bili rezultati izbora. Nigde u Evropi nije medijska scena gora, nego u Srbiji.Sto je najgore ne gleda bas to. Cita n1 vise nego informer. Ali eto na n1 udje u komentare i samo se jos vise radikalizuje, 'ovim ljudima nista ne valja'.
Zato smo na dnu Evrope. Meni je to nejasno. Ne bih komunicirao sa takvim osobama, makar mi bilo i dete. Svako vidi da je vlast kancer. Razumem sve opcije, ali brate da glasaš za SNS i SPS... Bez komentara.Ne mozes nikoga na silu menjati. Ko se zalepi za propagandu, zalepi se, jer mu je bliska, ali da imamo iole normalan medijsku prostor, drugaciji bi bili rezultati izbora. Nigde u Evropi nije medijska scena gore, nego u Srbiji.
to je apsolutna misterija. penzioneri kao moja tetka ne mogu da pokriju taj procenatNije mi jasno da taj SPS dobija oko 10 % glasova, a nema osnova da uopste postoje. Niti su realna vlast, niti su levica, niti su Milosevicevi penzioneri zivi.
Sasvim moguce.Većina u BG: SNS+SPS+Zavetnici
Значи, СББ се суштински не разликује од Телекома и режимског пакета медија .Uvedi im SBB, i stavi N1 i Novu na 1 i 2 kanal.
Posle 2 meseca ima oni tebe da ubedjuju da je Vucic djubre.
Meni je strasno to sto si ti intelektualac a otac tvrdoglav, odnosno nemas uticaj na njega. PorazavajuceSto je najgore ne gleda bas to. Cita n1 vise nego informer. Ali eto na n1 udje u komentare i samo se jos vise radikalizuje, 'ovim ljudima nista ne valja'.
Pa i cale je intelektualac, a kontrasi smo porodicno Bio je za Kostunicu pre toga, mislim da je za njega glasao sve dok se nije povukao.Meni je strasno to sto si ti intelektualac a otac tvrdoglav, odnosno nemas uticaj na njega. Porazavajuce
Ne osudjujem, znam kako to ide, kad su ljudi stariji, sve su gori i tezi...
Za koga je glasao pre 2012.?
Kad bi ti njemu rekao da ces izgubiti posao ako SNS ostane na vlasti, jel bi ti ucinio i zaokruzio bilo koga za tebe, samo da ti imas egzistenciju i da ne moras da bezis iz zemlje?
meni je fascinatno, da to sa zutim mnogo lopovima mnogo radi jako kao etiketa. Moje keva u fazonu, djilas lopov, privatizivali su sve sa 20% vrednosti. a na vuciceve kradje su se navilkliNece njega takve ucene ubediti, ni za neke mnogo bitnije stvari a ne za glasanje. Sto je najgore za vreme 'zutih lopova' on je jos i radio i zaradjivao fino, a od kako su ovi na vlasti ja ga dobrim delom izdrzavam.
Zamisli sledeći moj razgovor pre jednog meseca sa, sada neću tačno reći kim iz opozicije:
- Šta ste smislili za Voždovac?
- Žuta traka BRT na mestu zaustavne na autoputu.
- To je ludost. Autoput je loše integrisan sa naseljima, ljudima trebaju dostupna stajališta. Krajnja desna traka se preseca sa uključenjima i isključenjima za kola. Da na svakoj opštini bar po jedan ozbiljan projekat, a što je Beogradu dostupno. Nije Beograd toliko sisromašan, da nema za ništa osim crtanja linija na putevima. Na autoputu istočno od Autokomande nije toliko problem kretanje po pravcu autoputa, već poprečna kretanja. Dakle, nova petlja Dušanovac, nadvožnjak Ljermontova sa nadovezivanjem na Mokroluški bulevar u Medaku, dodatni nadvožnjak sa 2 trake kod Plavog mosta. Bilo koji od tih projekata, sa ozbiljnom biciklističkom stazom, pri čemu prvi i treći obavezno sa žutim trakama poprečno na autoput bi bili važni i uspešni projekti. A BRT praviti po Ustaničkoj, kroz naselje. Uz to, na samom pravcu Ustaničke treba razmatrati podvožnjake. Nisu bezveze 17 i 31 kroz naselje, a ne na autoputu...
- Voždovac smo zatvorili, više ne menjamo.
Sta je to bilo toliko znacajno na mitingu ProGlasa?Jbg, da je RTS pustio ovaj skup ProGlasa, pao bi SNS. U Beogradu lagano.