Šta je novo?

Izbori 2024

Zato što narod zanimaju Hrvati. Hrvatska ima more, a Vučić i parizer Srbi sanjaju izlazak na Jadran. Ako već nemaš more, bar imamo najveći i najmoćniji grad u regionu. Mađari nisu zanimljivi, to je daleko...
Колико је то болесно заправо. Држава нам се распада, тонемо све дубље морално, живимо се бедније и нестајемо као народ. Али идаље нас занима како комшији да потуримо ногу како да их преваримо, зезнемо, престигнемо итд. Не знам како то да објасним рационално.

Само он зна у његовој глави шта је регион, с обзиром да је Будимпешта ближа од Загреба, како то да се није упоредио са тим регионом или да се упореди са Софијом која већ има метро. Али јбг како отворити очи маторцима који су у некој напредњачкој хипнози.
Nisu to samo matorci, na zalost.

Zato što narod zanimaju Hrvati. Hrvatska ima more, a Vučić i parizer Srbi sanjaju izlazak na Jadran. Ako već nemaš more, bar imamo najveći i najmoćniji grad u regionu. Mađari nisu zanimljivi, to je daleko...
Tako je.
Umrecemo sto nemamo more, a Hrvati imaju.
Osecamo negde koliko smo glupi jer smo im mi to obezbedili. (ali necemo da priznamo)
Srbi su sjajno obezbedili hrvatsku i slovenacku granicu.

I Djilasu su bili zgodni Hrvati. Da ne kupi jeftinije hrvatske tramvaje, da se zuta ekipa bolje ugradi na spanskim.
Hrvati su izuzetno zgodni za nase politicare.

Колико је то болесно заправо. Држава нам се распада, тонемо све дубље морално, живимо се бедније и нестајемо као народ. Али идаље нас занима како комшији да потуримо ногу како да их преваримо, зезнемо, престигнемо итд. Не знам како то да објасним рационално.

To je sustina srpskog menatliteta. Zato nam je tako lose. Zato smo najgore mesto za zivot u Evropi.
Iz tog mikroponasanja izvire srpsko shvatanje sveta.
Ja sam doziveo kako se komsija A raduje sto komsija B ima rak. "To je zato sto mnogo zaradjuje". kaze A.

Najdominantniji mentalitet u nasem drustvu (preprodavci), slusam ih kako razmisljaju. Oni uopste ne razumeju cemu izbori, "kad imamo Vucica".

Ponovo jutris dojave o bombama. Osecam da ce se HUlja pojaviti u petak, "sa dokazima" da iza dojava stoji opozicija.
S.tok.a ce verovati jer st*** veruje u sve.
Unistavaju deci skolsku godinu, sprdaju se sa nastavom.

Ali opozicija vidi ovo kao "politicku borbu", ne borbu na zivot i smrt.
Borba za smenjivanje radikalske gamadi je borba na zivot i smrt.

Poslednja izmena:
Hrvate ne volimo zbog mora, Slovence zbog standarda, Albance jer su nam oteli Kosovo. Makedonce ne mrzimo jer nemamo na čemu da ima zavidimo. Možemo samo da ih ismevamo i rugamo se. Onaj ko je isped nas, njega mrzimo, onoga ispod nas, unižavamo. Tako se Vučić ponaša prema opoziciji. On izigrava pravog "srpskog čoveka". To je duša o kojoj Vučić priča da je poznaje.

Nije Srbima toliko žao što nemaju izlaz na more, nego što ga imaju Hrvati. Da Italijani zauzmu ceo Jadran, Srbi bi bili srećni. Onda bi mogli da zezaju Hrvate. Slovenci, bečki konjušari ipak preživeše raspad Jugoslavije. Bilo priče da će umreti od gladi bez srpskog žita.

Излети ми данас на јутјубу нека плаћена реклама доктора Шапића где прозива Кесића како се кревељи на протестима који су због смрти деце и младих у мају.

Hrvate ne volimo zbog mora, Slovence zbog standarda, Albance jer su nam oteli Kosovo. Makedonce ne mrzimo jer nemamo na čemu da ima zavidimo. Možemo samo da ih ismevamo i rugamo se. Onaj ko je isped nas, njega mrzimo, onoga ispod nas, unižavamo. Tako se Vučić ponaša prema opoziciji. On izigrava pravog "srpskog čoveka". To je duša o kojoj Vučić priča da je poznaje.

Nije Srbima toliko žao što nemaju izlaz na more, nego što ga imaju Hrvati. Da Italijani zauzmu ceo Jadran, Srbi bi bili srećni. Onda bi mogli da zezaju Hrvate. Slovenci, bečki konjušari ipak preživeše raspad Jugoslavije. Bilo priče da će umreti od gladi bez srpskog žita.

"Onaj ko je isped nas, njega mrzimo, onoga ispod nas, unižavamo."
ovo je kljucna recenica. I u politici i u svakodnevnom zivot, vecina stanovnika Srbije se tako ponasa. Bas tako se bgd elita ponasala prema "krezubima" od 2000. pa smo 2012. dobili njihovu osvetu.

Svi ce umreti bez nas.
MI smo najbolji.
I njihove zene nas vole. Kod nas je norma 3 X bez vadjenja. J..bemo im zene.
Najbolje igramo fudbal, ali sudije nas sabotiraju. To ce da s epopravi kad budemo imali Stadion.
Svi nam zavide. Svi nas mrze.

Hulja tacno zna kako narod razmislja i podgreva tu psihozu.

Ne smem ni da mislim u sta cemo potonuti ako u najskorije vreme oni ne budu sklonjeni s vlasti.

Evo sta pise Informer. Uz slike tumora.

Lekari izvukli tumor iz devojke težak skoro 30 kila! Nije ni znala da ga ima.​

Citava nasa elita, nasi eminentni profesori, svi su oni Informer.
Videli smo da podrsku SNS daju najvise profesori univerziteta i lekari.

Jao, bože, ko mašta o hrvatskom moru i žali što ga nemamo, osim izlapelih bu****.. prosečan Srbin mašta o 10 dana u Grčkoj i to je to, koja Hrvatska, koji bakrači..
ne mastaju oni o jadranu, nego zavide Hrvatima jer im je to u krvi da zavide.

Ja sam gledao 1997. kontramiting ma ulici. I idu MIloseviceve pristalice inose pakete s hranom. I neka gospodja, isto iz opozicije kao i ja, kaze "Pogledaj dzabe su dobili one pastete".

Da bi imali i minimalnu sansu promene, pozivam sve da glasaju protiv Hulje. Evo, ja koji sam bio za bojkot, mislim da smo dosli do dna, kada smo u vecini toliko psiholoski osteceni da je glasanje jedino sto mozemo da uradimo da bi manje gledali ovu njusku.

cirr5.jpg

Poslednja izmena:

Ma daj.. to možda one dede drtine, penzionisane oficirčine, što svako veče guslaju o Ukrajini na Hepiju..
Има ту људи генерације 60те уи почетак 70их који у лепом сећању имају Хрватски Јадран.

Ma ljudima više smeta što imaju, nego što mi nemamo. Mater j...m komšiji kako je kupio novi auto. Ajde što ja nemam, ali kako je on uspeo da kupi? Crko...

Bilo bi dobro da je istina. Nešto sumnjam da će Mafija imati manje od 40%. SPN na 25%? To bi bio odličan rezultat na nivou Srbije.

Ma ljudima više smeta što imaju, nego što mi nemamo. Mater j...m komšiji kako je kupio novi auto. Ajde što ja nemam, ali kako je on uspeo da kupi? Crko...

Jedan covek sa kojim sam radio, doktor elektrotehnike, pricao mi je kako je svakog jutra gledao komsiju kako pali mercedesa.
"Jeo sam se u sebi, kako on manje skolovan od mene da ima mercedesa.
I onda jutros, vidimne moze da upali.
Sidjem, pitam ga i on mi kaze da je to polovan mercedes.
Pao mi kamen sa srca."

To je sustina srpskog shvatanja sveta.

Bilo bi dobro da je istina. Nešto sumnjam da će Mafija imati manje od 40%. SPN na 25%? To bi bio odličan rezultat na nivou Srbije.

Na zalost SNS + SPS jeoko 50%. Oni su disciplinovani i komotno mongu tako da vladaju uz manjine.

Totalnu bedu Srbije vidimo i u tome sto je SPN najveca opoziciona stranka, a jedina ozbiljna stranka, NS nece preci ni cenzus, na cemu su propagandno radili i SPN (Aleksic) i SNS.

Narod je uz silu, zeljan snishodljivog sluzenja i ponizenja.
Neko voli ruski, a neko americki k.

Poslednja izmena:
Kao sto i Hrvate zanimamo mi, imaju Bec i Veneciju u komsiluku ali nase cajke, isti jezik, ista dusa, barbari sa istoka ali ima neka tajna veza, nema zurke bez Beograda :ROFLMAO: Da ne pricam kako se savrseno slazu nasi iseljenici u Evropi, kao rodjena braca su.

Али ја стварно не могу да верујем да спс има 8-9%. Како извлаче толико сваки пут није ми јасно. Они се и нигде не појављују, режимски медији их ни не рекламирају, све режимске силе су упрете да што више снс намакне процената.

Али ја стварно не могу да верујем да спс има 8-9%. Како извлаче толико сваки пут није ми јасно. Они се и нигде не појављују, режимски медији их ни не рекламирају, све режимске силе су упрете да што више снс намакне процената.
Da. To je fascinantno. A to ne mogu biti SLobini penzioneri jer su pomrli.

Što se onda firer bavi tim temama? Nije on lud, tačno zna šta narodu prija.
Apsolutno je stanje u komsiluku za vecinu u Srbiji glavna tema.
Hulja ne trosi TV minute bez veze.

Da. To je fascinantno. A to ne mogu biti SLobini penzioneri jer su pomrli.
Cela Jagodina glasa za Palmu. U Surdulici Tončev sve i svja. Imate još takvih mesta po Srbiji. Meni je misterija Beograd. Zar su toliko ljudi zaposlili preko stranke? Razumem da ima još penzosa koji vole Miloševića pa glasaju za unuka, ali mi neverovatno da još ima toliko idiota.

Kapiram BG: Mafija 35%, SPN 32%. Očekujem nešto slično. Ako zaškripi, zavetnici prelaze kod Vučića i formiraju vlast sa crveno-crnom koalicijom. Ključ da Tadić i Jeremić pređu cenzus u Beogradu.

Vrh