Šta je novo?

Izbori 2024

Мораће цена превоза да буде реална, али и да се смање беспотребни трошкови. Чему нпр. новинари у ГСП и онај њихов лист? Да ли је то од значаја за услугу јавног превоза?

Види, то ако им не помогне... Један трамвај кошта два и по милиона, евра. Лист ГСП ако је укупно потрошио толико пара од оснивања, добар је.

Све у свему верујем да ће Ђиласова екипа боље знати са финансијама од Чучковића и доктора Шапића.

Сигурно, али ту је изнад и др Мали, да им запржи.

Е, сад, ако Воја Михаиловић уђе у градску власт, готови смо :)

цениш да ће правити поЧетничке грешке као Милан Божић? :)

Није Београд на ивици банкрота. Само да се обуставе сулуди пројекти и ето пара. Само да се ГСП протресе од паразита и ето пара. Само да се поотпуштају швалерке које се воде по јавним предузећиме а не раде и ето пара. Да се откаче паразитске фирме као они што су као држали лажну едукацију о вршњачком насиљу. Да се продају Весићеви таблети. Да се изада пословни простор који зврји празан по мањој цени и ето пара.
Бајка је да је каса празна.
Da se odere od kazne Sapic za nelegalnu vilu, eto para.

Budzet Beograda je valjda 188 milijardi, nije malo.

Neko rece gradska kasa je ispraznjena. Sta to ima da se izvuce iz Beograda jos? Da moraju grcevito da ga brane ko u Bejrutu
Beograd je idealan za pranje para.
Jos Djindjic je poceo s tim prljavim poslom preko svojih kumova.
Kasa m oze da bude prazna, ali se uplati, pa se isplati na racune dobrihljudi u zamenu za nista.
Tako to funkcionise.

Da se odere od kazne Sapic za nelegalnu vilu, eto para.
Djilas nece goniti lopove jer je i sam lopov.
Sinisa Mali je bio njegov saradnik, kao i Vesic.
Setimo se Olivera Dulica, Sutanovca i ekipe. Setimo se pasnjaka na Vracaru.
Radikali ih nisu gonili, radi se o dzentlmenskom sporazumu izmedju dve grupe lopova.
Zato je SPN, odnosno Djilasova ekipa najgori moguci izbor za smenu SNS-a.
Ali i oni su bolji od radikala. I oni pruzaju neku sansu, sada kada beogradsko biracko telo misli da je u SPN-u spas.

Ne nadajmo se pravdi.
Nece biti pravde, ali postoji mogucnost da Vodja poludi i napravi neki potez koji ce ga unistiti.

који пашњак на Врачару? то она локација код храма где је ШуНАТОвац дизао зграду?

који пашњак на Врачару? то она локација код храма где је ШуНАТОвац дизао зграду?
da
Ni Hulja ni Djilas nisu tim lopovima iz DS-a zamerili bas nista
U birackom telu postoji volja da sve ide pod tepih.

Kako bi mene na primer naterao?

Evo ti moj profil: 35 godina, vlasnik IT firme, prihodi su mi kompletno nevezani za Srbiju (prihodujem iz USA i EU), smatram da u Srbiji postoje sistemski problemi vezani za naš mentalitet (nevezano ko je na vlasti), putujem često, kvalitet života u Srbiji mi je veoma dobar (lep stan, lep auto, životni stil dosta iznad EU standarda) ... i smatram da nemam za koga da glasam na izborima.

Kako bi me ti motivisao da izađem uopšte tog dana na glasačko mesto, a kamo li da za nekog glasam?
Ok, ukapirali smo, da vidis da ti neko siluje komsinicu, ili kidnapuje klinca iz komsiluka, ti bi rekao, zabole me uvo, ja imam dobar auto i mlatim lovu, bitno da mene niko ne dira.

Stvarno tako mislis?
Ja bih se bas zabrinuo na njegovom mestu jer sto je firma uspesnija to ce lakse da zapadne za oko mafiji.
Svako dodje jednom na red.
Mislim da se uspešni biznismeni se lako dogovore sa mafijom. Mafijaši su isto biznismeni, koliko i kriminalci. Bitno je da se ne eksponira preterano u javnosti i da se ne upliće u poslove koji interesuju mafiju. Grafički dizajner neće imati probleme kakve ima vlasnik kladionice.

navodno, sa FB-a clana benda>

Grobovlasnici sa tim nemaju veze,to je na žalost njegova odluka zbog koje taj bend više ne postoji,jer članovi benda ne žele da budu deo njegovog političkog angažmana,i sve što mogu da kažem je da osećam veliko razočarenje,bes i tugu.

Mislim da se uspešni biznismeni se lako dogovore sa mafijom. Mafijaši su isto biznismeni, koliko i kriminalci. Bitno je da se ne eksponira preterano u javnosti i da se ne upliće u poslove koji interesuju mafiju. Grafički dizajner neće imati probleme kakve ima vlasnik kladionice.
ali ce zato uspesni vlasnik restorana imati takve probleme.
I onda svi koji se ne bave tim poslom treba da kazu: "Meni je super".
Tako razmisljaju tinejdzeri.

Kad komsiju odvedu na streljanje, kazes: "Dobro je, nisu mene ovaj put".

evo primera masovnog prisustva iznajmljenih glasaca (kaze, oko 60 listica), za fantomske komsije

Poslednja izmena:
Prekardasio sam pljujuci Djilasa.
Posle odgledanog Utiska i onig "intervjua" u NINu mogu da kazem, ne cini mi se da bi ikad mogao Djilas da bude toliko zao koliko je to Hulja. Tesko da je tako.nesto moguce, jer ovo je teska patologija.

Vec duze vreme citam kako to navodno nije patologija, kako on samo radi kako mu govore izraelski strucnjaci jer znaju da ludilom mogu da fasciniraju prosecnog Srbina.
Mislim da je ipak patologija.

Evo ja, najveci pobornik bojkota pozivam sve da glasaju za bilo koga osim sns.

Председник Привременог органа Београда Александар Шапић је изјавио да постоје индиције да су два аутобуса који су се запалили током вожње, као и један који се на улици раставио - "преполовио", у ствари "диверзије" да би се пред изборе показало "да се у граду све распада".

psiho1.jpg

Шапић је на ТВ Б92 рекао да треба сачекати да се заврши истрага, али да је „превелика коинциденција“ да се то деси за две недеље.

„Ова кампања је показала много прљавшине“ – рекао је доскорашњи градоначелник и додао да су и дојаве о бомбама у школама „поново кренуле кад су расписани избори“.

Рекао је да не жели да прејудицира ко је крив за то, али је поручио онима који шаљу лажне дојаве да ако им смета Шапић, „ударе на њега, а не на децу“.

busarenje1.jpg

Шапић је најавио велике промене у ГСП-у, рекао да су на стајалиштима прорадиле прве информативне табле на којима пише кад наилази који аутобус, а да је план да за две године свака станица има такву таблу и надстрешницу, као у центру града.Најавио је и нове аутобусе и трамваје док не проради београдски метро, од којег Шапић очекује да ће смањити собраћајну гужву.

(Бета)

Poslednja izmena:
Bombe u školama su lažne dojave koje plasira SNS. Moguće da je to vežba za 17.12. i koristiće se u slučaju da SNS ne uspe da krade na pojedinim biračkim mestima.

Narod voli teorije zavere, tako da Šapić ne priča to bezveze. Mora da su Britanci, Nemci ili Amerikanci zapalili autobus. Pijačni prodavci se već pitaju ko je i spremni su da stanu u odbranu države glasom za Vučića.

One koji nemaju mišljenje i smatraju da je glasanje gubljenje vremena bih g...om motkom tukao. Kreteni koji misle da su pametni, da su iznad svega toga, a zapravo ne znaju koliko su površni. Idealan kandidat ne postoji, kao što ne postoje idealne pantalone kada ih birate u prodavnici. Šta je nekome teško da ode na biračko mesto i izdvoji 20 minuta? Nema opravdanja.

Данас су ме око 17.00 звали и представили се као Макс стратеџик, само сам прекинуо везу, јесам ли добро урадио?

Bombe u školama su lažne dojave koje plasira SNS. Moguće da je to vežba za 17.12. i koristiće se u slučaju da SNS ne uspe da krade na pojedinim biračkim mestima.
То и мене плаши, нека поништавају изборе 100 пута, изаћи ћу и 101. пут ако треба!

Vrh