Prekardasio sam pljujuci Djilasa.
Posle odgledanog Utiska i onig "intervjua" u NINu mogu da kazem, ne cini mi se da bi ikad mogao Djilas da bude toliko zao koliko je to Hulja. Tesko da je tako.nesto moguce, jer ovo je teska patologija.
Vec duze vreme citam kako to navodno nije patologija, kako on samo radi kako mu govore izraelski strucnjaci jer znaju da ludilom mogu da fasciniraju prosecnog Srbina.
Mislim da je ipak patologija.
Evo ja, najveci pobornik bojkota pozivam sve da glasaju za bilo koga osim sns.
Председник Привременог органа Београда Александар Шапић је изјавио да постоје индиције да су два аутобуса који су се запалили током вожње, као и један који се на улици раставио - "преполовио", у ствари "диверзије" да би се пред изборе показало "да се у граду све распада".
Шапић је на ТВ Б92 рекао да треба сачекати да се заврши истрага, али да је „превелика коинциденција“ да се то деси за две недеље.
„Ова кампања је показала много прљавшине“ – рекао је доскорашњи градоначелник и додао да су и дојаве о бомбама у школама „поново кренуле кад су расписани избори“.
Рекао је да не жели да прејудицира ко је крив за то, али је поручио онима који шаљу лажне дојаве да ако им смета Шапић, „ударе на њега, а не на децу“.
Шапић је најавио велике промене у ГСП-у, рекао да су на стајалиштима прорадиле прве информативне табле на којима пише кад наилази који аутобус, а да је план да за две године свака станица има такву таблу и надстрешницу, као у центру града.Најавио је и нове аутобусе и трамваје док не проради београдски метро, од којег Шапић очекује да ће смањити собраћајну гужву.
(Бета)