bravo. sve receno u jednoj recenici.Puca stanovnicima gorenavedenih mesta i opština za duh Beograda.
medjutim postoje situacije u kojima demokratija biva ukinuta (ratovi, pobune, pucevi) Veliko je pitanje da li je stanovnistvo Srbije sposobno za demokratiju.I ropstvo je bilo pre 100, 150 godina. Neki bi rekli da im je danas teško jer ga nema.
Opšte i jednako biračko pravo je zakucano tako jako u temelje demokratije, da je apsurdno dalje polemisati.
tako je. to se lepo vidi kad sa vrha Zvezdare krenes da se spustas prema
Nemas ti pojma sta su prioritetni problemi ovdeЈa сам мислио да је спорна естетика краја, што је последица економских активности које се одвијају ту.
Nasa prosecna plata je 153k, valjda je red da mi vozimo dzipove a ostale opstine manje automobileRecimo, nama na Starom Gradu je prioritet zabrana ili tesko oporezovanje dzipova i naplacivanje ulaska automobilom u centar.
Nijedna demokratska vlast nije to u stanju.
Da budemo posteni, ni ova fotografija nije od sad nego je stara nekih 6, 7 godina. Mada sa druge strane, time je jos veca tragedija jer znamo da je situacija i dalje ista.Ruku na srce nije to od dramosera. Taj kraj je u predratnom periodu bio pravi BG na vodi, sa kosinom i nezaklonjenim pogledom na reku, pa su došli komunisti!
Pre 20 godina bilo je još gore, sećam se kad je meni i mom komšiji i kolegi kao brusošima tu u obližnjem parku prišla seksualna radnica sa butinom kao naše 4 (a nismo sitni) i rekla njemu hajde tebi će teta i za DŽ...
Поштено сам се исмејао.
Montaza. Slikano je tokom celog dana i napravljen kompozitПоштено сам се исмејао.
Да ли је ово аутентична фотографија или нека монтажа? Превише тога је ухваћено у један кадар.
Што се тиче СНС/вучићевских митинга, највише ми сметају они тренуци у којима неко алудира на опозицију, често без спомињања имена, а придошлице вичу „уааааааа” и слично. То личи на хушкање у правцу успостављања атмосфере линча. Ма какви да су ти људи, председник би требало да одражава јединство земље и буде изнад тих подела.
Postavio sam foto-aparat na raskrsnicu Kameničke i Ulice Gavrila Principa i tokom nekoliko sati fotografisao sve što se tu dešavalo. Kada je snimanje završeno, sve fotografije, kojih je bilo skoro hiljadu, ubacio sam u kompjuter. Tada je počeo pravi kreativni rad, koji je trajao nekoliko dana.
Svi ovi ljudi i životinje nalazili su se na mestima gde ih sada vidite, ali ne u istom trenutku. Rasporedio sam ih tako da se dobije priča o tome šta se sve tog dana tu događalo. Posmatrač, putujući pogledom od osobe do osobe, od životinje do životinje, ima utisak kao da gleda filmski kadar.
Буквално најгора ствар коју је Вучић урадио током своје власти је што је изједначио себе и државу. Тиме, он и јесте изнад подела, а напад на њега је напад на државу.Што се тиче СНС/вучићевских митинга, највише ми сметају они тренуци у којима неко алудира на опозицију, често без спомињања имена, а придошлице вичу „уааааааа” и слично. То личи на хушкање у правцу успостављања атмосфере линча. Ма какви да су ти људи, председник би требало да одражава јединство земље и буде изнад тих подела.
Do sada su ih kritikovali kroz one emisije na yt, a sada se prepucava direktno polemišu sa Šapićem. Onako imaju veći uticaj, sada je samo dozvolio Šapiću da se svađa, a samim tim da režimskim medijima da predstave Šapića kao žrtvu.Ovo nije politika.
eto to je tipicni potrosacki stav "ima se moze se"Nasa prosecna plata je 153k, valjda je red da mi vozimo dzipove a ostale opstine manje automobile
mi barem imamo kanalizacijuApropo ovh pisanija da su Djeram i Zvezdara zapusteni juce sam prosao pesaka celom duzinom od Kneza do Cara Dusana ulicu Kralja Petra u samom centru i cela je so zla boga prljava sa mnogo trosnih fasada. Mi nemamo nijednu ulicu u Beogradu (a da nije novoizgradjena) da ne izgleda prljavo i musavo. Dosta mi je ovog grada u pm i svega u njemu. Vec sam jednom rekao da se ovde nista nije promenilo za 20+ godina
mislim da ce prostacko ponasanje Sapicu znatno da podigne rejting. Setimo se Seselja i njegovih prostakluka.Do sada su ih kritikovali kroz one emisije na yt, a sada se prepucava direktno polemišu sa Šapićem. Onako imaju veći uticaj, sada je samo dozvolio Šapiću da se svađa, a samim tim da režimskim medijima da predstave Šapića kao žrtvu.
Ово „просталица” се не мора тумачити као грешка у куцању.Буквално најгора ствар коју је Вучић урадио током своје власти је што је изједначио себе и државу. Тиме, он и јесте изнад подела, а напад на њега је напад на државу.
Последица тога је да је у очима власти и њихових просталица, дозвољено и легитимно: убијати, красти, присвајати, бахатити се, јер је то је све заправо државно, народно, њихово. Ко је против, тај је издајник државе и народа. Народне масе се осећају важно док бране државни поредак.