ocito ni ekipa iz EU ne proverava mnogo ide li novac u razvojh ili ne.Danas sam cuo za jednu od milion sema gde drugovi clanovi dobijaju novac od drzave, kupovina poljoprivrednog zemljista je popularna poslednjih godina, pa se registruju kao proizvodjaci i dobijaju subvencije, cak i iz Eu fondova gde na primer iznajme na vise decenija nekom investitoru za solarnu ili vetro elektranu, a dobiju novac iz fondova za razvoj Zapadnog Balkana, bez provere, imaju stranku iza sebe. Ne znam detalje, ali to je otprilike nacin rada. Jako su kreativni kada mogu da dobiju novac.
Moguce, kao sto rekoh ne znam da li slabo proveravaju ili ih vladajuca druzina prevari i slaze, nije im to tesko.ocito ni ekipa iz EU ne proverava mnogo ide li novac u razvojh ili ne.
To je odlican model korupcije uz pomoc EU.
Ovim nastupom je zapečatio svoje izborne rezultate. Čovek je sramota ovog grada.Bizgov..
Aли су и даље Титини пионири. Наравно, нису сви пензионери индоктринирани, али макар пола популације тих генерације јесте.da, ali prošlo je više od 40 godina od "Slobinih" penzionera.
Ovo su dakle nove generacije.
Каква год да је опозиција скупа и појединачно, ово је срамота да буде градоначелник.
Najjača priča-rekla mi je baba kako su njih kao izabrali za neke delegate, imaju zasedanja, ovo, ono.. To njih asocira na mladost, AVNOJ i partijske sastanke.. oni onda kao donose neke odluke, ma cirkus sa penzosima..Aли су и даље Титини пионири. Наравно, нису сви пензионери индоктринирани, али макар пола популације тих генерације јесте.
Весић, Шапић, Брнаба и Мали док слушају о жутој елити.
И тако пензионере замајавају да се играју док Мали, Брнаба и Мома испијају моет, једу кавијар и кроасане са лососом.Najjača priča-rekla mi je baba kako su njih kao izabrali za neke delegate, imaju zasedanja, ovo, ono.. To njih asocira na mladost, AVNOJ i partijske sastanke.. oni onda kao donose neke odluke, ma cirkus sa penzosima..
sta je moet?Весић, Шапић, Брнаба и Мали док слушају о жутој елити.
Pogledajte prilog 182419
И тако пензионере замајавају да се играју док Мали, Брнаба и Мома испијају моет, једу кавијар и кроасане са лососом.
Bebe, trošim pare, pijem, nemam mere
U kibli haos, Moët, Chivas, Belvedere
Mrtav pijan, znam da kažem samo kelner
U levom džepu dinare, u desnom evre
Gucci kaiš, Gucci lone, Gucci parfem
Gucci hoodie, Gucci gilje i čaraje
Gucci torba, Gucci šal i Gucci cvaje
A oko mene sve Gucci, čak i kajle
Bolje koka da te radi na mlohavu alatku nego ovako na agresiju. Strasno.Aли су и даље Титини пионири. Наравно, нису сви пензионери индоктринирани, али макар пола популације тих генерације јесте.
Каква год да је опозиција скупа и појединачно, ово је срамота да буде градоначелник.
bravo. Ali otkud ta mlitavost opozicije? Strah od Ambasade, po mom misljenju. Radi ih zelja da se poklone Sili. Ali sila ima svog favorita i oni dobro znaju da je ovo predstava da bi Hulja ima legitimitet kad bude potpisivao.Добра компарација власти и опозиције - агресија и импотенција.