Šta je novo?

Izbori 2024

Takav rečnik naravno ne pristoji normalnom čelniku grada a i njegova dužnost jeste, ne da tajno obilazi, već da bude medijski propraćeno da je posetio mesto najvećeg masakra u gradu od ne znam kad...

Dakle mogao je lepo da objasni da je bio i odao počast žrtvama..

Podsetio bih ponovo da je ovaj arhitekta pored njega napravio zgradu sa stanovima ukupne vrednosti od više miliona eura... A ne znam čime se bavio, voleo bih samo da znam, ništa drugo... Veliki investitor neki...

Ipak, fascinantno je kako su tolike masa SNS ucesnika mitinga znale da sacuvaju tajnu.
Niko nije znao da ce biti njhov skup.
To svedoci o ogromnoj samodisciplini njihovog clanstva.

A i ogromna sreca provejava.... To su male radosti, male radosti kad se nesto dobije dzabe, Tegle krastavaca, brasno.... Vitamini, sirup od jabuke. Dve milka cokolade,...
2500 din da neki deda da svom unuku. Da kaze "Predsednik nam poklonio".
Cudna i nevidljiva veza izmedju najnicih u Borci i Kaludjerici do vrha drzave i svetskih elita koji podrzavaju nasu fasisticku vlast (Aleksandar Soros, Klintonovi,,,.
Prigradska sirotinja to razume. Urbani & lepi & pametni ne.

U tom razuimevanju je tajna uspeha SNS-a.

Н1: Грађани пред митинг СНС у Београду - „Све нам даје, сад ће нам дати и по 2.500 дин за гласање и пакете“

Poslednja izmena:
Nekad se govorilo da samo penzioneri glasaju za SPS.
Ocito nije tako.
Oniimaju stabilnu repordukciju clanova i simpatizera.

Danas sam cuo za jednu od milion sema gde drugovi clanovi dobijaju novac od drzave, kupovina poljoprivrednog zemljista je popularna poslednjih godina, pa se registruju kao proizvodjaci i dobijaju subvencije, cak i iz Eu fondova gde na primer iznajme na vise decenija nekom investitoru za solarnu ili vetro elektranu, a dobiju novac iz fondova za razvoj Zapadnog Balkana, bez provere, imaju stranku iza sebe. Ne znam detalje, ali to je otprilike nacin rada. Jako su kreativni kada mogu da dobiju novac.

Uvek se iznova frapiram koliko je ovaj Vučić odvratan, ta njegova njuška me tera na povraćanje, bal vampira..

Danas sam cuo za jednu od milion sema gde drugovi clanovi dobijaju novac od drzave, kupovina poljoprivrednog zemljista je popularna poslednjih godina, pa se registruju kao proizvodjaci i dobijaju subvencije, cak i iz Eu fondova gde na primer iznajme na vise decenija nekom investitoru za solarnu ili vetro elektranu, a dobiju novac iz fondova za razvoj Zapadnog Balkana, bez provere, imaju stranku iza sebe. Ne znam detalje, ali to je otprilike nacin rada. Jako su kreativni kada mogu da dobiju novac.
ocito ni ekipa iz EU ne proverava mnogo ide li novac u razvojh ili ne.
To je odlican model korupcije uz pomoc EU.

Jeziv je, juce sam video i onu reklamu sa pravljenjem dece....
ocito ni ekipa iz EU ne proverava mnogo ide li novac u razvojh ili ne.
To je odlican model korupcije uz pomoc EU.
Moguce, kao sto rekoh ne znam da li slabo proveravaju ili ih vladajuca druzina prevari i slaze, nije im to tesko.

Ne mozete da zamislite koliko su bogati. MIslim na SNS plemstvo. Na srednji nivo partijskih menadzera.
Deca im se pripremaju za Sorbonu, u kuci se niakda ne kuva. Jede se samo po restoranima.

Nasa deca bice njihove sluge jer vecina gradjana nije za kaznavanje, nije za osvetu i revansizam.

da, ali prošlo je više od 40 godina od "Slobinih" penzionera.
Ovo su dakle nove generacije.
Aли су и даље Титини пионири. Наравно, нису сви пензионери индоктринирани, али макар пола популације тих генерације јесте.

Каква год да је опозиција скупа и појединачно, ово је срамота да буде градоначелник.

Aли су и даље Титини пионири. Наравно, нису сви пензионери индоктринирани, али макар пола популације тих генерације јесте.
Najjača priča-rekla mi je baba kako su njih kao izabrali za neke delegate, imaju zasedanja, ovo, ono.. :ROFLMAO: To njih asocira na mladost, AVNOJ i partijske sastanke..:ROFLMAO: oni onda kao donose neke odluke, ma cirkus sa penzosima..

Весић, Шапић, Брнаба и Мали док слушају о жутој елити.
1701540467072.png

Najjača priča-rekla mi je baba kako su njih kao izabrali za neke delegate, imaju zasedanja, ovo, ono.. :ROFLMAO: To njih asocira na mladost, AVNOJ i partijske sastanke..:ROFLMAO: oni onda kao donose neke odluke, ma cirkus sa penzosima..
И тако пензионере замајавају да се играју док Мали, Брнаба и Мома испијају моет, једу кавијар и кроасане са лососом.

Марка шампањца, често је у својим песмама помињу модерни певачи последње генерације попут омиљеног певача премијерке Србије Ане Брнабић.
1701542298486.png

1701542283142.png

Bebe, trošim pare, pijem, nemam mere
U kibli haos, Moët, Chivas, Belvedere
Mrtav pijan, znam da kažem samo kelner
U levom džepu dinare, u desnom evre
Gucci kaiš, Gucci lone, Gucci parfem
Gucci hoodie, Gucci gilje i čaraje
Gucci torba, Gucci šal i Gucci cvaje
A oko mene sve Gucci, čak i kajle

Каква год да је опозиција скупа и појединачно, ово је срамота да буде градоначелник.
Bolje koka da te radi na mlohavu alatku nego ovako na agresiju. Strasno.

Добра компарација власти и опозиције - агресија и импотенција.

Kombinacijom te dve reci u razlicitim oblicima mogu da se dobiju solidna imena za bend :D

Добра компарација власти и опозиције - агресија и импотенција.
bravo. Ali otkud ta mlitavost opozicije? Strah od Ambasade, po mom misljenju. Radi ih zelja da se poklone Sili. Ali sila ima svog favorita i oni dobro znaju da je ovo predstava da bi Hulja ima legitimitet kad bude potpisivao.

Poslednja izmena:
Vrh