Samo on je spreman da zaustavi sirenje prokletog Bgd. na vodi i rusenje sajma. Samo on.
On zeli da se o trosku grada prikljuce na toplovod oni koji loze lignit.
medjutim ne shvata d aoni to ne zele.
Na koji način da ga spreči? BGD na vodi se radi preko leks specijalisa, nijedan gradonačelnik nema mogućnost da ga poništi. Čak i da pokuša preko građevinskih dozvola da ih blokira dalje, snsovci su usvojili izmene zakona o planiranju i izgradnji i sada mogu preko ministarstva da izdaju dozvole za gradnju, što znači mogu da zaobiđu grad.
Pritom, i Vladimir Obradović je protiv širenja bgd na vodi, i protiv rušenja sajma. Znači nije samo on, džabe bolduješ.
Ajmo dalje. Otkud on kao predstavnik dveri? Je l ušao na poziciju Nestorovića, koji je bio dverska mula prošle godine? Da li ga je neko pitao za gomilu veoma neodgovarajućih stavova dveri i zavetnika? Da li i on muti bistru i crnu vodu?
Koliko svojih odbornika ima profesor ristić na listi koalicije dveri-zavetnici? Čime garantuje da ga ne navuku ko mladog majmuna, da pređu cenzus sa njim, pa se onda priklone snsu?
Šta on zna o vođenju grada? Je l vodio bilo šta, ikad? Koje su procedure da se neko o trošku grada priključi na toplovod? Šta zna o saobraćaju šumar? Možda zna o šumskim putevima, ali ovo je grad od milion ipo ljudi.
Vidiš, gomila stvari na kojima možeš da izbušiš najboljeg kandidata ikad. Meni je i pored toga drago da je on na listi, meni inače sumnjive liste dveri i zavetnika. I imam fino mišljenje o njemu, ali pričati kako je sišao s nebesa i kako nema boljeg je smešno.
Svakako, drago mi je da će, bar mislim da hoće, biti odbornik u Beogradu, i verujem da će biti aktivan. Samo pišeš o tome da će neku babu da priključi na toplanu kao ultimativnu stvar, a do juče nisi ekologiju video ni kao top5 stvari po važnosti, dok su tržni centri uvek boldovani.