Ne znam čiji je tvit a i ne zanima me nešto, više me zanima sadržina tvita koja se stvarno i odigrala jer je sam kačio kako kleči u snegu i izigrava....pa ne znam šta.Иначе, делиш твит Биљанице трола који је направљен од стране СНС бот тима.
I da je Tito živ glasao bih i za njega iako ga organski ne podnosim samo zato što je SPC držao na lancu i u podrumu gde im je mesto
Сад знамо коме да наплатимо чишћење свих оних графита.Упадљив је контраст између писма на ком је написана објава и вокабулара самог садржаја објаве.
~ Тадић је 249. на својој (парламентарној) листи, а Душко Вујошевић 248. Чак и да листа пређе цензус, Тадић као један од носилаца неће бити у парламенту
~ Београђани, ако сте били под утиском да немате за кога да гласате, дошао је крај вашим бригама. Није било извештавања ни о прикупљању потписа ни о подношењу листе ГИК
Pogledajte prilog 181528
Sredićemo neštoMogu li sad dobiti dnevnicu od Biljane Kovacevic Vuco?
Подржавам сваку аргументовану критику СПЦ-а, и сам сматрам да је велики део тамо застранио. Али то што ти промовишеш свакако се не зове слобода и толеранција. Треба поменути да је то "држање под ланцом" обухватало и мучење и стрељање великог броја свештенства. Но искрено не би да се поново враћемо на то препуцавање, поготово што ја не би заступао ни четнике ни партизане.Ne znam čiji je tvit a i ne zanima me nešto, više me zanima sadržina tvita koja se stvarno i odigrala jer je sam kačio kako kleči u snegu i izigrava....pa ne znam šta.
I da je Tito živ glasao bih i za njega iako ga organski ne podnosim samo zato što je SPC držao na lancu i u podrumu gde im je mesto
Што се пак тиче Јеремића, мислим да је у једном тренутку имао јако добар кадар у странци али их је махом растерао. Од ових што су остали мислим да вреди тек понеки (пре свега Ковачевић) док ми се Гајић никад нешто није свиђао а Раковић-Ивић ми је како кад мада сам изузетно ценио њеног оца. Јеремић је код мене изгубио кредибилитет када се у претходној кампањи залагао ни мање ни више него за реваншизам, нешто што по дефиницији не може бити позитивно. Хапшење и осуђивање корумпираних чиновиника јесте позитивно када за то постоји пресуда али то онда није реваншизам него право, а Јеремија је из неког разлога проценио да је термин реваншизам оно што ће му донети поене, а мене је то управо вратило на она послератна убијања без пресуда или након фингираних суђења. Друго начин на који су избацили Николу Јовановића ми се нимало није свидео, све је врвело од дб-овских метода. Човек се јесте излупетао у кафани, вероватно мало припит, али све је имало видна обележја замке, баш онако како замишљам да се радило у коминтерни или нашем комунистичком ДБ-у.
I gde je konkretan program drugog? Vezano za prve, sa nekima od njih imam kontakt još od 2011. (Ne davimo Beograd, Zeleni). Neke od mojih primedbi su usvajali, neke nisu. Ipak, za razliku od Vadikala mutiranih ili ne nisu izdajnici, ima tu sveže energije, a pre svega hrabrosti živeti u Srbiji i suprotstaviti se. Lako je meni p*deti iz uređenih drzava u kojima živim od marta 2017. (Holandija, Belorusija).Dveri imaju dobrog kandidata. Ratko Ristic.
Uporedite ove dve izjave.
Vladimir Obradović: Ako pobedim, radiću na tome da Beograd ponovo postane svetska metropola
Ratko Ristić: Treba uspostaviti bolje veze Grocke sa gradskim jezgrom
Koliko vidim Ristic bi konkretno da poboljsa vezu Grocke i grada.Vezano za poslednje rečeno od Ratka Ristića šta konkretno?
U čemu je problem da ne bude? Nije dosta jedan mandat, mora 3?@Marcus Lupus
Slažem se sa presekom stanja, sa zaključkom koji pokusavaš odatle da izvučeš i ne baš. Da ima preletača ima, karijerista koji u odsudnom trenutku pristanu na nešto nečasno, ima, ali država i sistem te preduslove stvaraju. A ovde je sistem 1 čovek i od njega sve zavisi.
Ona da je radila kako valja ne bi sad tu bila.
Na PF svakakvog sveta pa i Miodrag Jovanović, Svetislav Kostić i drugi koji su se angažovali i progovorili na drugoj strani. Podržali proteste, potpisali proglas, gostovali svuda gde imaju pristup itd.
Ствар укуса, за мене су то у политичком свету добри кадрови, и Мики и Понош, Бора из Новог Сада....
Савршених свакако нећеш наћи.
Bora Bodrum ne bi više mogao da bude ni u skupštini stanara da smo normalna zemlja.Нису политички кадрови уметници па да од укуса зависи оцена њихових дела.
Оцене кадрова зависе од достигнућа. Они се не могу похвалити својима, осим да су опозиционари™, а то је практично ништа.
Добро бићу прецизнији, није ствар укуса већ перцепције. Искрено немам појма за већину политичара шта су радили пре него што су постали јавне личности, једноставно то ми није главно. Такође нико од ових поменутих није био ни на власти па ни ту не могу да их оценим, а кад буду на власти веома могуће да ће моја перцепција да се промени за неке од њих драстично.
Ево нпр, Мики. Ценим што је изузетно активан, имао је значајан утицај на разоткривање више афера, пре свега Јовањице, уме да прича и са обичним народом. Све што прича ми је ОК, није да прича ја ово ја оно, и нема патетику и цинизам као овај с врха, који иначе има искуства као менаџер једне спортске дворане. Ето укратко моја перцепција за таквог као Мики каже да је прихватљив. А сад ако некад дође на власт, видећемо.
U čemu je problem da ne bude? Nije dosta jedan mandat, mora 3?
Neka je Vučić ponudio, uvek postoji strana koja je prihvatila. To se nikad ne sme zaboraviti.
Можда то, што дотични цар већ има 2 велике улице и један споменик? Или то, што привремени орган сигурно има паметнија посла од тога? Или то, што су последњих неколико урадака средњевековних личности у камену или бронзи испала толико чемерно, да су пре предмет спрдње или просто туге.Šta fali spomeniku Caru Dušanu, ili bilo kojoj drugoj istorijskoj ličnosti iz vremena srednjeg veka?
Šta fali spomeniku Caru Dušanu, ili bilo kojoj drugoj istorijskoj ličnosti iz vremena srednjeg veka?
To nije vraćanje ,,punom parom u srednji vek'' kao što tvrdi SPN.Можда то, што дотични цар већ има 2 велике улице и један споменик? Или то, што привремени орган сигурно има паметнија посла од тога? Или то, што су последњих неколико урадака средњевековних личности у камену или бронзи испала толико чемерно, да су пре предмет спрдње или просто туге.