Mene nije sramota tog lupetaranja o kreiranim nacijama od strane Beča.
Mene je sramota od vas 7 koji ste to lajkovali i to samo pokazuje da najviše lajkova dobiju upravo popularne baljezgarije. A ono što je smisleno i pogađa suštinu se većini i ne sviđa da čuje. Pa prolazi slabije zapaženo. Ponekad izignorisano ali najčešće izazove bes.
Ali još gore od toga što je taj isti lik kad se vratio iz Hrvatske pre 2, 3 nedelje bio u fazonu. Jaaaaaoj Beograd, ponovo se vratio iz uređenog društva u depresivnu jamu, ajme mene Beograda... i sad brate Hrvati kreirana nacija, Beč ih stvorio, iznad njih valjda konjušari, ovi dole paktoličeni Srbi nema sta da ih veže sem nekih veštačkih konstrukcija o nekakvoj naciji.. ali mi Srbi... mene baš veže sa tim likom pa ne znam šta... i sa svih vas 7 koji ste u stanju da ga lajkujete. Tuga.
"Kako se preziva prosečan Hrvat? Možda Horvat, ali njih ima veoma malo."
Bože sačuvaj kakve sve rečenice su u stanju ljudi da prevale preko svojih usta. Kao Šešelja da slušam. I na to se loži naš narod. I mi očekujemo promenu 17.12
Gde je goran123, gde je bunanub, gde je na kraju krajeva VaskrsliLenjin, gde su nestali normalni, nepopularni članovi?
Na kraju krajeva i Bender, nadam se da je dobro, mada se on držao nekih životnijih tema a ne (kvazi)nacionalnih...