Šta je novo?

Izbori 2024

Taj dril opravdavanja dokazanih lopovčina na vlasti, i unižavanja ljudi koji su se pod ovakvim uslovima usudili da se vlasti suprotstave, iako im to ni za koji klinac ne treba, dokaz je da točak propagande radi bez greške. A neverovatno mi je kako svaka srbenda ima svoju autosugestivnu teoriju zavere, kojoj je kap pogonskog goriva dovoljna, pa će jedan uskliknuti svoje otkriće kako nije bio protiv plagijata, drugi će mu naći da radi sa stranim agenturama jer negde pročitao USAID, treći kako je to kandidat domaćih tajkuna koji hoće da nastave da kradu, svaki prema svojim preferencama dolazi do istine, a koja istinu videla nije.
Svidja mi se tvoj literalni stil. Bez zezanja.

Evo, boljem kandidatu, Ratku nista nismo nasli.

Manjinski partner ne može da traži mesto gradonačelnika....mislim mogu i ja da tražim Tejlor Svift...ali zna se šta su nepisana pravila igre. Propast pregovora im ne odgovara, ponovni izbori idu na ruku radikalima, a da ponude koaliciju radikalima politički bi propali i opšta bezbednosna situacija bi bila narušena.
Naravno da moze, kako je Dacic bio premijer?

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
MIslim da je to problem jedne bogate manjine koja ide na skijanje.
Ova tvoja izjava je bukvalno u rangu izjave: Bas mi je drago sto je poskupela mortadela ja ionako jedem najjeftiniji parizer. Neka i bogati pate.

Mozes ti da pricas ovde sta hoces, ali u dubini duse nema ni malo razlike izmedju tebe i one mase koja drzi ovoga na vlasti.

Ajmo ovo da razjasnimo. Daj konkretan dokaz za to. Ajde iskreno, procitao si to na N1 ili Nova.rs? Pazi, ne kazem da je ova zena u pravu, ali eto postavila je tvit, dole je slobodno da se odgovori i niko nije nasao dokaz da je on taj koji je prvi pokrenuo. Nemoj pogresno da me shvatis, ne svadjam se, postavis lepo dokaz da je on taj i zavrsimo tu pricu, ja ne tvrdim ni da jeste, a ni da nije.
Iskreno, procitao sam na N1. Sad vidim Obradovic je redovni profesor tek od 2021. nije mogao predvoditi celu pricu. U intervjuu 2020 govori o tome kako se trudio da to rese unutar fona i to ne izadje u siru javnost u cemu je bio neuspesan. To je ono da verujemo njemu na rec, ali tad nije bio ni blizu kandidata za gradonacelnika pa da je cist marketing.

Ja tu pricu oko Malovog doktorata nisam puno ni pratio jer realno Mali je od cele te bukukente jeda od retkih koji bi doktorat mogao da napise i odbrani bez problema. Covek jeste strucan, samo je pitanje koliko tu strucnost koristi za boljitak drzave a koliko za bigacenje sebe i drugara.

ne. nisu nikada bili. A i ne traze to.
Za njega da glasam?
Untitled.png

Ja tu pricu oko Malovog doktorata nisam puno ni pratio jer realno Mali je od cele te bukukente jeda od retkih koji bi doktorat mogao da napise i odbrani bez problema. Covek jeste strucan, samo je pitanje koliko tu strucnost koristi za boljitak drzave a koliko za bigacenje sebe i drugara.
Da. Jako je strucan. Sta jos vele u Centrali? Da smo bolji od Svaba i Hrvata.
Strucan lopov.
A tek sto je posten.
Lepo je organizovao ono rusenje u Savamali.
I na poligrafu se pokazao u vezi onih stanova u Bugarskoj.

Ova tvoja izjava je bukvalno u rangu izjave: Bas mi je drago sto je poskupela mortadela ja ionako jedem najjeftiniji parizer. Neka i bogati pate.

Mozes ti da pricas ovde sta hoces, ali u dubini duse nema ni malo razlike izmedju tebe i one mase koja drzi ovoga na vlasti.
Zelim da kazem, da je cene ski pasa nesto sto pogadja manji procenat gradjana.
I bifteci su poskupeli u poslednje vreme.
Pa i fileti tune su dosli na 5000 din.
I cena kavijara zavila je mnoge u crno.

Za njega da glasam?
Ako zelis.

Iskreno, procitao sam na N1. Sad vidim Obradovic je redovni profesor tek od 2021. nije mogao predvoditi celu pricu. U intervjuu 2020 govori o tome kako se trudio da to rese unutar fona i to ne izadje u siru javnost u cemu je bio neuspesan. To je ono da verujemo njemu na rec, ali tad nije bio ni blizu kandidata za gradonacelnika pa da je cist marketing.

Ok, dakle najjaci ili bar top 3 najjaca argumenta zasto je on za kandidat nije istinit. Idemo dalje.

Zato sto je glupa, pogledaj opet video. Glupa je njegova konkretna prica i dokaz je koliko bas i nije najbistriji, nije generalno glupa prica oko cena namirnica i naravno da to treba da bude prva i najbitnija stvar o kojoj se prica. Samo ova njegova pricica je kao da je sklopljena na Akademiji mladih lidera.
Slazem se da mu nije mnogo duboka prica, ali mu ne zameram jer znam da je pokusao da se obrati manje pismenom delu naroda, trebaju nam i takvi ako zelimo da pobedimo na izborima. Tj oni nemam ja veze sa politikom. Ne znam nista o tom coveku ali postujem bilo koga ko se usudi da udje u politiku u ovom trenutku i izdrzi torturu Pinka, Hepija, i ostalih, respekt.

Zelim da kazem, da je cene ski pasa nesto sto pogadja manji procenat gradjana.
I bifteci su poskupeli u poslednje vreme.
Pa i fileti tune su dosli na 5000 din.
I cena kavijara zavila je mnoge u crno.

Ako zelis.
Ne zelim.

Zelim mu da toliko finansijski propadne da i on udje u ovaj procenat gradjana koje ne pogadja cena ski pasa.

Evo, boljem kandidatu, Ratku nista nismo nasli.
Biraj šta god hoćeš, naći ću mu. Kao prof. je sig radio kao konsultant, a konsultantske usluge neće lokalna strugara da koristi sigurno. Znači naći ćeš mu da je dobio pare od lupam kronospana, koji bukvalno vrši pokolj sečom naših šuma. Njega su angažovali iz nekog desetog razloga, ali ću ja to da sklopim dovoljno uverljivo da njegovo dete poveruje, a ne random lik koji skroluje tik tok pa mu iskoči.

A taj random lik kome iskoči će da poveruje, drugi da kaže ma ima tu nešto, treći da kaže svi su isti, i dobićeš šta se mora dobiti, mirna žabokrečina. Ako bi se bar malo zatalasalo, neko bi se nagutao govana, al neko drugi bi izronio.

Šapić ima 100 dokazanih afera. SNSovci će glasati kao po komandi za njega. I onda ostaje da se bace malo mekinje i ubaci crv sumnje u opozicionog kandidata, malo ubace trojanci, malo zaplaše babe, i opstanak vlasti je tu.

Pritom, ja mislim da je ratko ristić ok lik, meni smeta što ide na listi zavetnika i dveri, i nadam se da zna šta radi, ali imam lepo mišljenje o njemu.

Ok, dakle najjaci ili bar top 3 najjaca argumenta zasto je on za kandidat nije istinit. Idemo dalje.
Nit je najjači, niti je top3 niti si dokazao bilo šta. Mene konkretno to ne interesuje previše, a daleko od toga da mi to donosi bilo kakav sud oko bilo čega. Da l je potpisao neku peticiju, haha.

Ni blizu.

Masa koja drzi ovog na vlasti se barem nada da ce biti bolje, a MC se nada opstoj propasti. Njih mi je lakse da razumem.

Koji su argumenti? U odnosu na druge potencijalne kandidate.

• Sviđa mi se
On je kandidat koji je isturen i za koga narod treba da glasa. Iako nisu direktni izbori za gradonacelnika, znamo kako to kod nas funkcionise u praksi.

Neka bude i da je ok, on moze biti ok da su dobijeni izbori pa da se sedne i dogovori ko ce da vodi grad. Po meni ni tu nije ok, ali dobro.

Stvarno ti je ok kao kandidat koji treba da pobedi ovo zlo?

Vidis da ima to da ce privuci mase, neodlucne, apstinente...? Bas je dobar kandidat u tom smislu? Koji su mu argumenti u tom smislu?

• Sviđa mi se
Pa sta znam, sef katedre na fakultetu za menadzment i potpredsednik neke internacionalne asocijacije projekt menadzera mi deuje kao ok izbor za sustinski menadzersku ulogu gradonacelnika.
Kod nas gradonacelnik nema menadzersku ulogu vec postoji gradski menadzer za to.

Ратко градоначелник 🙌🙌🙌
Обрадовић градски менаџер 🙌🙌🙌
Добрица председнк скупштине града 🙌🙌🙌
Радмила директорка БВК 🙌🙌🙌

Још Карла да поставе на чело секретаријата за јавни превоз и имамо одличан тим за Београд :gobb::pob:

Јак Београд :pob::gobb: = јака Србија 🇷🇸 ❤️💙🤍

On je kandidat koji je isturen i za koga narod treba da glasa. Iako nisu direktni izbori za gradonacelnika, znamo kako to kod nas funkcionise u praksi.

Neka bude i da je ok, on moze biti ok da su dobijeni izbori pa da se sedne i dogovori ko ce da vodi grad. Po meni ni tu nije ok, ali dobro.

Stvarno ti je ok kao kandidat koji treba da pobedi ovo zlo?

Vidis da ima to da ce privuci mase, neodlucne, apstinente...? Bas je dobar kandidat u tom smislu? Koji su mu argumenti u tom smislu?
Relativno novo lice na sceni, obrazovan, strucan. Valjda tako nesto trazimo?

Ne vidim neku listu mnogo boljih izbora koja je ponudjena.

E sad to sto nekima treba hibrid Svetog Save, Kneza Milosa i Vuka Draskovica iz ‘91 na kreku, pa bi i tom falilo ‘ono nesto’, jbg, takvo nesto nemamo.

Vrh