tragac
Expert
glasaj, ko ti brani...
da, ali prenosim ovu vest da bi i drugi ovde glasali za njega zbog litijuma, kad avide ovu izjavuglasaj, ko ti brani...
Da li izlaziš na izbore i glasaš za bilo koga, osim SNS?Da li i dalje neko misli da sns može pasti na ovim izborima?
Izveštaj Evropske komisije: Srbija napredovala u oblasti reforme pravosuđa i medijskim reformama
Evropska komisija je u novom Izveštaju za 2023. godinu konstatovala napredak Srbije u oblastima pravosuđa i medija, a došlo je do napretka i u oceni o usklađivanju sa spoljnom politikom EU, saznaje Tanjug u diplomatskim izvorima.www.blic.rs
Литијум је зло и највећа издаја Србије.Priča o litijumu je rusijska bućka za domaće kvazi eko osvešćene somove ZA litijum i PROTIV vučića!
NEKSE KOPA!
Pljujte, prijavljujte, blokirajte, spaljujte me na lomači, radite šta hoćete.
Mislim da je Jeremic tu ipak bitniji jer Cuta je usamljeni glas u SNP koja je otvoreni eksponent interesa EU i USA (nemam dokaza, ali tako mi se cini po njihovom ponasanju).Ето у три колоне имамо противнике литијума - Ћуту у коалицији Србија против насиља, проф. Ратка у коалицији Двери-Заветници и Јеремића као за сада самосталну партију, мада се прича да ће можда да приступе НАДИ.
ok. smiri se.Priča o litijumu je rusijska bućka za domaće kvazi eko osvešćene somove ZA litijum i PROTIV vučića!
NEKSE KOPA!
Pljujte, prijavljujte, blokirajte, spaljujte me na lomači, radite šta hoćete.
Litijum je pre svega hemijski element.Литијум је зло и највећа издаја Србије.
Naravno da izlazim i glasam za bilo koga osim sns, sps, srs, dveri-zavetnici, ndss.Da li izlaziš na izbore i glasaš za bilo koga, osim SNS?
Ima nade!!!
"Rio Tinto marš iz Srbije": Aktivisti prekinuli panel o rudnim resursima Srbije
Ekološki aktivisti upali u hotel Metropol u pokušaju da spreče održavanje panela o rudnim i mineralnim resursima Srbije.n1info.rs
Ima nade!!!
"Rio Tinto marš iz Srbije": Aktivisti prekinuli panel o rudnim resursima Srbije
Ekološki aktivisti upali u hotel Metropol u pokušaju da spreče održavanje panela o rudnim i mineralnim resursima Srbije.n1info.rs
Ne sumnjam da Njuz net nema.
Čovek koji je pitanje statusa Kosova iz UN-a gde smo imali jaku podršku, prebacio u nadležnost EU gde gotovo sve zemlje priznaju nezavisnost i to samo zbog lične promocije (generalni sekretar UN) po meni nema legitimitet da se uopšte više bavi politikom.Вук Јеремић: Србија не би била примљена у ЕУ чак и да призна Косово
„Немачка има неколико пута више литијума од Србије али га не ископава. Да ли они не копају литијум зато што су глупи? Не, него чувају своју земљу, воду, ваздух и народ и очекују од ових који би требало да буду у колонијалном положају у односу на њих да угрозе своју земљу, воду, ваздух и народ. Народна странка томе каже одлучно ’не’“, додао је Јеремић.
izgleda da za Jeremica treba glasati, iako je bahat covek, jedini govori ono sto je istina i jos je za revansizam/kaznjavanje/osvetu.
pa onda vise ne znam nistaČovek koji je pitanje statusa Kosova iz UN-a gde smo imali jaku podršku, prebacio u nadležnost EU gde gotovo sve zemlje priznaju nezavisnost i to samo zbog lične promocije (generalni sekretar UN) po meni nema legitimitet da se uopšte više bavi politikom.
Naravno da ce biti na strani Rio Tinta.Ne sumnjam da Njuz net nema.
Imam ja, na ovom dogadjaju u Metropolu, sa koje strane realno vidite Obradovica?