Šta je novo?

Izbori 2024

Ето у три колоне имамо противнике литијума - Ћуту у коалицији Србија против насиља, проф. Ратка у коалицији Двери-Заветници и Јеремића као за сада самосталну партију, мада се прича да ће можда да приступе НАДИ.

Priča o litijumu je rusijska bućka za domaće kvazi eko osvešćene somove ZA litijum i PROTIV vučića!

NEK SE KOPA!

Pljujte, prijavljujte, blokirajte, spaljujte me na lomači, radite šta hoćete.

Poslednja izmena:
Da li i dalje neko misli da sns može pasti na ovim izborima?
Da li izlaziš na izbore i glasaš za bilo koga, osim SNS?

Ето у три колоне имамо противнике литијума - Ћуту у коалицији Србија против насиља, проф. Ратка у коалицији Двери-Заветници и Јеремића као за сада самосталну партију, мада се прича да ће можда да приступе НАДИ.
Mislim da je Jeremic tu ipak bitniji jer Cuta je usamljeni glas u SNP koja je otvoreni eksponent interesa EU i USA (nemam dokaza, ali tako mi se cini po njihovom ponasanju).
Djilas je za kopanje.

Литијум је зло и највећа издаја Србије.
Litijum je pre svega hemijski element.
Nigde ne postoji potvrda da će se od nas kopati, tj. da je isplativije kopati ga kod nas u odnosi na druga nalazišta. Za sada se sprovode samo istražni radovi i obezbeđuje rezerva. Čak i da se potvrdi, ima tu dosta nedoumica, kao npr da li će litijum ikome trebati u budućnosti ili će razviti neke nove tehnologije baterija bez njega.

Ali odlično dođe kao strašilo u korist naftnog lobija i naftom bogatih zemalja.

Вук Јеремић: Србија не би била примљена у ЕУ чак и да призна Косово

„Немачка има неколико пута више литијума од Србије али га не ископава. Да ли они не копају литијум зато што су глупи? Не, него чувају своју земљу, воду, ваздух и народ и очекују од ових који би требало да буду у колонијалном положају у односу на њих да угрозе своју земљу, воду, ваздух и народ. Народна странка томе каже одлучно ’не’“, додао је Јеремић.

izgleda da za Jeremica treba glasati, iako je bahat covek, jedini govori ono sto je istina i jos je za revansizam/kaznjavanje/osvetu.
Čovek koji je pitanje statusa Kosova iz UN-a gde smo imali jaku podršku, prebacio u nadležnost EU gde gotovo sve zemlje priznaju nezavisnost i to samo zbog lične promocije (generalni sekretar UN) po meni nema legitimitet da se uopšte više bavi politikom.

Čovek koji je pitanje statusa Kosova iz UN-a gde smo imali jaku podršku, prebacio u nadležnost EU gde gotovo sve zemlje priznaju nezavisnost i to samo zbog lične promocije (generalni sekretar UN) po meni nema legitimitet da se uopšte više bavi politikom.
pa onda vise ne znam nista

Ne sumnjam da Njuz net nema.

Imam ja, na ovom dogadjaju u Metropolu, sa koje strane realno vidite Obradovica?
Naravno da ce biti na strani Rio Tinta.

Svaka cast ovima sto su prekinuli skup u Metropolu.
Sramno je da vecina bira malogradjanski parlamentarni nacin borbe.
Gde se moze naci ziro racun ove organizacije?

Poslednja izmena:
Hajde, nađimo još neku manu opoziciji. Svesni smo da je opozicija jadna, ali ne mogu bre više da gledam ove SNS njuške i "Kjubika iz Nambije". Dosta više prenemaganja. Izađite i glasajte za nekoga. Ako nećete, nemojte da se žalite posle. Verujem da će uslediti epska krađa na BG izborima. Mafiju je nemoguće pobediti bez revolucije. Dajte da im otežamo što više. Krenuće da masovno kradu, tada ih je lakše uhvatiti u tom činu. Bitno je da ih uhvati panika. Pokušaće da opoziciju uvuku u brlog Kosova, Srebrenice, Draže... Samo pametno, bez glupih diskusija i eto pobede.

Kjubik iz Nambije je isto sto i Obradovic, glupkasti Djilasov pomocnik. Jedina razlika je sto je jedan ex, a drugi trenutni.

A i klasicna SNS njuska, iako tehnicki nije clan SNS-a.

Kad smo kod krađe, baš pre neki dan dobih AV pismo penzionerima, namenjeno za meni nepoznatog čoveka. Adresa, moj broj stana... Nikada čuo za tog Aksentića, ako se ne varam da se tako preziva. Gde da se raspitam ko je dotični i što je prijavljen na moj stan bez mog znanja?

Vrh