Šta je novo?

Izbori 2024

,,Vučić je rekao da je čuo kako ljudi govore: "Kad prođete, kao da niste u Beogradu", misleći na velelepnost nove zgrade."

Šta ovo treba da znači žvalavi, šta je kao Beograd nešto fuj tebi i tvojim smradovima? To je kao kompliment - kao da nije u Beogradu? Mrš.

Otvara se restoran Dzejmija Olivera u Bgd. na vodi.
Za beogradske mlade & uspesne ovo je vaznije od slobode i demokratije.

Daj sve i sto vise, sto veca konkurencija, to bolje, sto veca ponuda i raznolikost, to bolje.

Шта мислите да ли ће овај разор у опозицији против насиља да се превазиђе?
ДС и ако је лузерска олупина ипак је битан пошто има општинске одборе по свим општинама за разлику од осталих чланица опозиције против насиља.

Шта мислите да ли ће овај разор у опозицији против насиља да се превазиђе?
ДС и ако је лузерска олупина ипак је битан пошто има општинске одборе по свим општинама за разлику од осталих чланица опозиције против насиља.
Зависи од тога шта сматрате раз(д)ором. Не верујем да ће успети да се договоре око заједничке листе, преширока би то коалиција била за данашње стандарде, а није јасно ко би је предводио. Чак и да те листе буде, увек је питање шта ће се са таквим коалицијама десити након избора, сетите се ДОС-а или Уједињених прошле године... С друге стране, надам се и верујем да ће наступити релативно конзистентно и да неће подметати ноге једни другима. Садашњи идеал је однос СНС-СПС. Кључ је у томе да се избегне да нека листа буде испод цензуса за мање од један посто, као Суверенисти или Ајмо људи на прошлим изборима.

Fascinira lakoća kojom marketinška mašinerija progura nekog nebitnog lika, kuvara, kao idola milionima ljudi širom sveta. Zamisli koliko je to tek lako u politici, kad imaš državni budžet iza sebe... A narod gluplji od proseka...

Otvara se restoran Dzejmija Olivera u Bgd. na vodi.
Za beogradske mlade & uspesne ovo je vaznije od slobode i demokratije.
Zato što mladi imaju drugačiju viziju slobode i demokratije od "skidanja Vučića". Izborna demokratija polako zastareva jer živimo u post-ideološkom dobu, tj. stranke i orogrami su jako slični, pa se okrećemo direktnoj demokratiji gde se umesto "glasaću za one koji će uraditi nešto što bi trebalo" prekazi na "pritiskaću postojeće da to urade". Realno ovo je efikasniji model demokratije.

Fascinira lakoća kojom marketinška mašinerija progura nekog nebitnog lika, kuvara, kao idola milionima ljudi širom sveta. Zamisli koliko je to tek lako u politici, kad imaš državni budžet iza sebe... A narod gluplji od proseka...
I to tebe ugrožava konkretno kako? Džejmijev restoran će naneti štetu Srbiju konkretno kako?

Nisam ni znao da otvara restoran, preko posta MC-a sam saznao.

I sad kad čitam komentare, 99 posto su hejterski što znači da lika u suštini hejteri i promovišu. Misliš da si ga ispljuvao, a u stvari si ti taj koji ga čini popularnim i relevantnim.

Mene lik ne zanima ni na ovaj, ni na onaj način, ne bavim se uopšte čovekom.

Ali Beograd zaslužuje sve, najširu moguću ponudu i izbor, pa tako i Džejmijev restoran, jednako kao i restoran tunguzijske kuhinje i bukvalno svega što ti padne na pamet. Ako ti se jednom u pet godina baš nešto prijede hrana po receptima Džejmija Olivera, imaš taj izbor i mogućnost. Ako nećeš nikad, ne moraš.

Dzejmijev restoran se otvara kao reklama za Bgd na vodi. Bgd na vodi je projekat Hulje i dr Malog.

Propast Beograda znacila bi spas za Srbiju. Vec dugo se Srbijom vlada iz Beograda, sa katastrofalnim posledicama.

Dzejmijev restoran se otvara kao reklama za Bgd na vodi.
eye-eyeroll.gif

Nema ništa ni od pada BG, evo bio sad na Đermu i Cvetku, Orci se razleteli na sve strane štandovi, gomila matoraca, ali i mlađih, dele se olovke, blokčići, aktivistkinja prilazi Piksiju, uličnom sviraču frule koga pamtim još kao klinac iz Kneza sredinom 90-ih, daje mu kafu. Što dalje od zombirane mase koja očigledno jeste većinska Srbija.

Ne bih da širim defetizam, svakako svako treba da učini ono što je do njega, u mom slučaju prosti izlazak na izbore. Idealno dve kolone. Lično mi u BG ne bi smetao niko, ali na republičkom nivou gotovo podjedanko su mi odbojni i Orci i ovi zeleno-crveni, uostalom istu makroekonomsku i spoljnu politiku bi vodili svakako, neki ljudi iz principa ne bi glasali za spoj nespojivog u jednoj opozicionoj koloni, zato bolje dve.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Zato što mladi imaju drugačiju viziju slobode i demokratije od "skidanja Vučića". Izborna demokratija polako zastareva jer živimo u post-ideološkom dobu, tj. stranke i orogrami su jako slični, pa se okrećemo direktnoj demokratiji gde se umesto "glasaću za one koji će uraditi nešto što bi trebalo" prekazi na "pritiskaćju postojeće da to urade". Realno ovo je efikasniji model demokratije.

Radi se o ljudima odraslim u fasizmu. Osim HUljinog fasizma za njih ne postoji nista drugo. Svojim redukovanim umovima oni ne mogu da pojem drugaciju stvarnost. Oprostimo im zato,
Daleko su gori stariji, moja generacija, oni koji su barem u mladosti videli normalno drustvo. Barem ono malo normalnije od 2000.-2012.

Dugogodisnje izlaganje zlu, dugogodisnje prihvatanje zla stvara od obicnih ljudi moralne monstrume. Kada bude potrebno, ti obozavaoci trznih centara i robnih marki bice budni cuvari u konclogorima.

Setimo se kako smo nekad bili pametni i progresivni

Pogledajte prilog 177486

to je 1989.
vec 1991. mlade generacije nikako nisu bile za MIlosevica.
Danas mladi jesu za Hulju.

Vecinska Srbija danas prihvata izvitoperenu i bolesnu stvarnost kao normalnu.
Vecinska Srbija danas prihvata da se ljudi vredjaju grafitima na trotoaru.
Vecinska Srbija danas prihvata da je normalno da predsednik vodi nocne razgovore sa kriminalcima koji melju ljude u masini.

Vecinska Srbija odana je fasizmu.
Samo nema ni ruskih ni americkih tenkova na vidiku.

Priznaj da si glasao za Slobu.

Izlaznost 82,5 posto, Milosevic 80,36 posto. Vucic nema, nije imao i nece imati nikada ni blizu toliko glasova.

Ali ni ne radi se samo o Slobi jer je 4,5 miliona glasalo za Slobu, a skoro 500 000 za Kertesa. Ovaj treci ne znam da li je neki dobar lik potencijalno.

5 miliona glasova za Kertesa i Slobu, pokrijte se usima i ne javljajte se :censored:;):LOL:

Dobro, preciznije vecinska Srbija koju ti poznajes ;) Moj svet je prilicno drugaciji, moram da prebacim na Hepi i Pink da bih video tu vecinsku Srbiju.

Vrh