Па ово су једнопартијски избориPriznaj da si glasao za Slobu.
Izlaznost 82,5 posto, Milosevic 80,36 posto. Vucic nema, nije imao i nece imati nikada ni blizu toliko glasova.
Ali ni ne radi se samo o Slobi jer je 4,5 miliona glasalo za Slobu, a skoro 500 000 za Kertesa. Ovaj treci ne znam da li je neki dobar lik potencijalno.
5 miliona glasova za Kertesa i Slobu, pokrijte se usima i ne javljajte se
Pa? I dalje je 80 posto od 82,5 posto izaslih zaokruzilo Milosevica.Па ово су једнопартијски избори
Ne, ali vidim da napokon ima volje svih učesnika protesta. Nisam prošle godine razumeo, ali sada razumem zajedničku listu. Jedino ona može da sruši SNS i SPS tvrđavu prvo u Beogradu pa onda u ostatku Srbije.Zvanično?
Pa to i kazem, nemaju onda pravo da kukaju na danasnje mlade.Па шта су тада знали дресирани Титини прионири осим да следе вођу?
Слоба тад и Вучић сад су само нови Тито за дресиране пионире. Обојици су те популације главнина бирачког тела.Pa to i kazem, nemaju onda pravo da kukaju na danasnje mlade.
I mozes da znas, uvek mozes da znas. Znaju oni svi dobro, kao sto ovi danas SNSovci znaju vrlo dobro, nisu njima mozgovi isprani (toliko), znaju oni dobro koga podrzavaju.
nikada nisam.Priznaj da si glasao za Slobu.
Kad zelis nekog da uvredis, nazoves ga ustasom ili siptarom.Valjda je siptar, sto je ustasa, svasta sta rade...
Kad zelis nekog da uvredis, nazoves ga ustasom ili siptarom.
Kao u hrvatskoj, kad zelis politickog oponenta uvrediti, nazoves ga cetnikom, to jr gore nego da si ga nazvao sotonom ili crnim djavolom.
Nazalost, mi bastinimo ovu terminologiju nazivanjem neistomisljenika Ustasama. Prvo Seselj 1991., a onda Mira Markovic 1996., sve one studente sto su protestovali. Tad nisam bio student ali sam bio na ulici, osmi razred.
Ovo sve je pokazatelj koliko smo plitki, i mi i Hrvati. Slicno smo podneblje, samo malo drugacije smrdimo.
Ne znam, bezveze mi nekako, lik siptar, a zovu ga ustasomKad zelis nekog da uvredis, nazoves ga ustasom ili siptarom.
Kao u hrvatskoj, kad zelis politickog oponenta uvrediti, nazoves ga cetnikom, to jr gore nego da si ga nazvao sotonom ili crnim djavolom.
Nazalost, mi bastinimo ovu terminologiju nazivanjem neistomisljenika Ustasama. Prvo Seselj 1991., a onda Mira Markovic 1996., sve one studente sto su protestovali. Tad nisam bio student ali sam bio na ulici, osmi razred.
Ovo sve je pokazatelj koliko smo plitki, i mi i Hrvati. Slicno smo podneblje, samo malo drugacije smrdimo.
Pa nema šta da sumnjaš, na poslednje jednopartijske izbore u Srbiji je, prema rezultatima, izašlo 103% birača, što je i onomad bilo predmetom ismevanja.Ako je 2000. godine, posle svega, skoro pobedio, nema razloga za sumnju u rezultate 1989.
Zar ovi koje ja navodim nisu bili poslednji? Na njima je 80 i nesto posto.Pa nema šta da sumnjaš, na poslednje jednopartijske izbore u Srbiji je, prema rezultatima, izašlo 103% birača, što je i onomad bilo predmetom ismevanja.
Прво је са прозивањем усташа почело на трибинама против хрватских тимова. Па на демонстрацијама СПО, 9. 3. се милицији клицало "усташе усташе". После је то постао редован радикалски епитет за противнике.Kad zelis nekog da uvredis, nazoves ga ustasom ili siptarom.