Šta je novo?

Izbori 2024

Priznaj da si glasao za Slobu.

Izlaznost 82,5 posto, Milosevic 80,36 posto. Vucic nema, nije imao i nece imati nikada ni blizu toliko glasova.

Ali ni ne radi se samo o Slobi jer je 4,5 miliona glasalo za Slobu, a skoro 500 000 za Kertesa. Ovaj treci ne znam da li je neki dobar lik potencijalno.

5 miliona glasova za Kertesa i Slobu, pokrijte se usima i ne javljajte se :censored:;):LOL:
Па ово су једнопартијски избори 🤣

Па шта су тада знали дресирани Титини прионири осим да следе вођу?

Па шта су тада знали дресирани Титини прионири осим да следе вођу?
Pa to i kazem, nemaju onda pravo da kukaju na danasnje mlade.

I mozes da znas, uvek mozes da znas. Znaju oni svi dobro, kao sto ovi danas SNSovci znaju vrlo dobro, nisu njima mozgovi isprani (toliko), znaju oni dobro koga podrzavaju.

Ako je 2000. godine, posle svega, skoro pobedio, nema razloga za sumnju u rezultate 1989.

Pa to i kazem, nemaju onda pravo da kukaju na danasnje mlade.

I mozes da znas, uvek mozes da znas. Znaju oni svi dobro, kao sto ovi danas SNSovci znaju vrlo dobro, nisu njima mozgovi isprani (toliko), znaju oni dobro koga podrzavaju.
Слоба тад и Вучић сад су само нови Тито за дресиране пионире. Обојици су те популације главнина бирачког тела.
1989. тешко да је ико имао појма ко се гласа. И 1990. исто. Многи су ишли по инерцији СКС-СПС.

Da, i vise ih je bilo tada nego sada, sto je i poenta svega sto pisem.

Tako da, da se manemo prica mladi ovakvi i onakvi kad su svi koji su sad stariji bili gori nego danasnji mladi kad su oni bili mladi.

Млади су најмање криви пошто имају најбоље критичко размишљање и нису у машини као нпр. средовечни људи који имају породице па неће да таласају политички како би сачували егзистенцију.

Sada sam upravo video plakate na kojima je Pavle Grbovic prikazan kao ustas au ustaskoj uniformi i drugi plakat gde su svi opozicionari prikazani kao lopovi.
Iako je P. Grbovic politicki imbecil i on je ljudsko bice.
I on je gradjanin.
Ovo NE BI SMELO da se desava.

i%C5%A1ao-sam-danas-u-%C5%A1kolu-i-slikao-sam-ovo-%C5%A1ta-je-ovo-v0-q0j70rn0d3vb1.jpg

Postavlja se pitanje zasto svi ovi ljudi ucestvuju u prljavoj igri. Sta je obecano opoziciji da trpi ovakve uvrede?

Zasto im je elementarni ponos manje vazan od sopstvenog izbornog poraza kojim ce obezbediti radikalskim fasistima legitimitet da se Srbija ne zove diktatura nego demokratija jer Ambasada to voli
Ili je mogucnost pobede na 2-3 Bgd opstine, i mogucnost da kradu, dovoljna nagrada.
Nije normalno da se glasa pod ovakvim uslovima.
Jednostavno je besmisleno.

Ako mislite da ne zivite u fasizmu (pod poroviteljstvom Ambasade), pitajte one koji su za rezim bili zaista opasni, npr Olivera ili V. Cvijana. Ali ne.. njih vise ne mozete da pitate.

Nikakva reakcija posle hapsenje M. Brkica pokazala je rezimu da moze da se ide jos dalje.

Valjda je siptar, sto je ustasa, svasta sta rade...

Ne pravdam nego jednostavno nije istina da vecina podrzava ,,Hulju''. To ako ste vi Slobu vecinski, ne znaci i da smo mi kao vi.

Valjda je siptar, sto je ustasa, svasta sta rade...
Kad zelis nekog da uvredis, nazoves ga ustasom ili siptarom.
Kao u hrvatskoj, kad zelis politickog oponenta uvrediti, nazoves ga cetnikom, to jr gore nego da si ga nazvao sotonom ili crnim djavolom.
Nazalost, mi bastinimo ovu terminologiju nazivanjem neistomisljenika Ustasama. Prvo Seselj 1991., a onda Mira Markovic 1996., sve one studente sto su protestovali. Tad nisam bio student ali sam bio na ulici, osmi razred.
Ovo sve je pokazatelj koliko smo plitki, i mi i Hrvati. Slicno smo podneblje, samo malo drugacije smrdimo.

Kao u hrvatskoj, kad zelis politickog oponenta uvrediti, nazoves ga cetnikom, to jr gore nego da si ga nazvao sotonom ili crnim djavolom.
Nazalost, mi bastinimo ovu terminologiju nazivanjem neistomisljenika Ustasama. Prvo Seselj 1991., a onda Mira Markovic 1996., sve one studente sto su protestovali. Tad nisam bio student ali sam bio na ulici, osmi razred.
Ovo sve je pokazatelj koliko smo plitki, i mi i Hrvati. Slicno smo podneblje, samo malo drugacije smrdimo.
a1byE3v_460s.jpg

😁🤟

Ne znam, bezveze mi nekako, lik siptar, a zovu ga ustasom 🤣

Pa nema šta da sumnjaš, na poslednje jednopartijske izbore u Srbiji je, prema rezultatima, izašlo 103% birača, što je i onomad bilo predmetom ismevanja.
Zar ovi koje ja navodim nisu bili poslednji? Na njima je 80 i nesto posto.

Ipak, i dalje su to sve nebitne brojke, sustina je ista, voleli su Slobu u veeeelikoj vecini, daleko vecoj nego Vucica danas. Tada je stvarno vecina bila za Slobu, za Vucica bude vecina od onih koji su izasli na izbore.

Дресирани да воле вођу. Тата се воли пуно, мама се воли више, а Тито највише.
Прво је са прозивањем усташа почело на трибинама против хрватских тимова. Па на демонстрацијама СПО, 9. 3. се милицији клицало "усташе усташе". После је то постао редован радикалски епитет за противнике.

ali ovo su privatna lica, privatno lice Pavle Grbovic.
Drzavni aparat se bavi vredjanjem i defamacijom jedno lica, to nije kao kad navijaci vicu "ustase" drugoj grupi navijaca.
Najcudnbije sto je svima to izgleda normalno.
Nek se svako od vas stavi u kozu tog coveka.

Poslednja izmena:
Има нека теорија, да СНС власт напада овако оне којима жели да дигне рејтинг, као што је било са Милицом лажљивицом и Милошем Французом.

Vrh