Anonymo96
Advanced
- Učlanjen(a)
- 10.06.2021.
- Pohvaljen
- 8.273
Ne znam, ali znam da ću kupiti najveću kesu kokica da gledam taj cirkus.Да ли су звали ПОКС и СПО на отварање?
Ово Вам је једно од оних „наручених” истраживања на која кука опозиција. Чак и ако оставимо по страни то што до избора има још доста времена, а ми не знамо у којој ће форми странке опозиције и власти изаћи (понављам: коалиција није просто сабирање!), текст буквално вришти да је састављен непрофесионално и тенденциозно.
Ова агенција је у марту 2022. тврдила да ће СНС добити 57% гласова ( а добио је 15% мање), а пре три месеца је тврдила да је СНС на 46,5%.
Или има личну корист од тога.Ko u decembru bude glasao za sns/sps-jeste teška bu****.. to je to.
Bojim se da je ovo jos nerealnije od faktor plusa, po ovome opozicija glat pobedjuje u dve kolone sa skoro 10% razlike. Bilo bi lepo ali tesko da se situacija toliko preokrenula u odnosu na prosle izbore.Ни ово истраживање није баш реално, али реалније од Фактор плуса. Чекамо НСПМ да уради ново истраживање.Kako stoje SNS i SPS, a kako opozicija: Rezultat istraživanja o rejtinzima stranaka (FOTO)
Agencija STATA objavila je istraživanje javnog mnjenja, u kome su se, između ostalog, bavili i rejtinzima političkih stranaka.www.danas.rs
Није до пара. Ту он купи само социјалу. Млади га не воле, али не воле ни жуте.MIslim da je glavna stvar da Hulja daje pare.
Za sirotinju bitne pare. opozicija ne daje nista.
"Vucko nam dao", tako kazu tinejdzeri.
Te nove mlade generacije ga najvise vole.
Do izbora ima 2 meseca.
Opozicije ne moze da se spremi za to vreme, a SNS je stalno u kampanji.
Ovo je namestanje nove 4 godine SNS-u.
Opozicija mozda dobije 2-3 opstine, ali njima je to dosta da mogu da kradu.
Moc opozicije mozemo da proverimo na jednostavan nacin ovim pitanjem:
Da li ima neko na forumu ko je pre galsao za SNS, a sada nece ili da nije uopste glasao, pa ce sada protiv SNS?