Šta je novo?

Izbori 2024

Иначе, јуче сам на Коњарнику сасвим случајно био сведок разговора неке бабе с њеном ћерком. Баба је одушевљено причала како ће јој људи из СНС донети неке поклоне зато што гласа за њих и да знају да њена ћерка не гласа за њих, а ова шокирано то слуша и просто не верује како неко толико поносно може причати било шта о СНС-у.
Иначе, ево неких СНС бројева који су ових дана звали неке моје пријатеље:
Screenshot_20231012_115315_com.instagram.android_edit_2231218331430.jpg
Screenshot_20231013_131039_com.instagram.android_edit_2266190381945.jpg

"Pola sata sam odgovarao popisivaču na razna pitanja, a onda mu rekao:
Zaturili ste negde još par pitanja.
Ona me gleda zbunjeno, pa kaže, nisam. To je to.
Rekoh jeste. Zaboravili ste sledeća pitanja :
Da li imate dovoljno novca da svojoj deci obezbedite tri zdrava obroka i dve užine dnevno? Da li ste i kada poslednji put odveli decu u restoran? Kada ste zadnji put išli na letovanje/zimovanje?
Takodje bi bilo lepo da za jednu grupu ljudi postoje pitanja :
Kako ste kupili novi BMV ako niste u radnom odnosu i nemate stalni izvor prihoda? Koje kvalifikacije imate vi i cela vaša familija pa ste svi u državnim firmama ?"

Bendere, sad imas broj, postavi pitanja popisivacima ;) moze i Mc da pomogne

Ne možeš da zoveš broj sa kojih oni zovu.

Poznajem osobu x koja koristi broj koji se vodi na osobu y, odnosno ćala. Zvali ga otvoreno iz službe AV kako kaže, i pitali da li je to osoba y. Jedini način da povežu njih dvoje jeste da je neko dao listing iz mts-a, verovatno ni iz kuće im ne znaju na koga se vodi koji broj i slično. To je nešto za šta u normalnoj zemlji lete glave, a kod nas je to normalno.

Za mene je samo ovo dovoljno da nikad ne dobiju moj glas.

Где да оде?
u emigraciju

Не бих ишао тако далеко, али мислим да ћемо у најбољем случају на парламентарним изборима имати сценарио сличан београдским прошле године. Лаган пад рејтинга владајућих странака и извесна груба консолидација између опозиционих актера иду у прилог томе да ће потоњи остварити нешто бољи резултат, али не и победу. Једино нам остаје да се надамо да ће се десити неко чудо у наредна два месеца, али и то је мач са две оштрице...
Moze li opozicija da otvori medije ako pobedi u Bgd?

Inace, video sam na pijaci kako SNS aktivista ispituje jednu zenu z akoga ce da glasa. Nije mu odgovorila.

Предстојећи избори су обична махинација. Режим је под пристиском да коначно формализује издају у виду реалног признања сепарациије Косова и Метохије. Ово је само куповина времена. Улазимо у предизборни, изборни и постизборни циклус који ће трајати се до јуна. А наравно, јун је увод у лето када је сезона годишњих одмора и стање у друштву релаксираније.

Опозција показује сву своју инфантилност прихватањем ове игре. Кидисаће се око коски, и у истом маниру продавати маглу. Још једна година коју ће скакавци појести.

О овоме нисмо дискутовали, а релевантно је: https://n1info.rs/vesti/vanredni-lokalni-izbori-decembar/
Има пар општина које су на списку, а чији председници нису поднели оставку.

П.С. Никада нећу опростити Н1 што им сајт нема ћириличну верзију.

Бугарска увела порез на руски гас, угрожено снабдевање јужне Европе​

Бугарска увела порез на руски гас, угрожено снабдевање јужне Европе​

propali smo, sve ce jos da poskupi

Ista, ali uvek ista priča!

U mom selu su pre 4 godine odradili nekih 3,5 kilometara od sela do žel stanice, nakon toga su obećali da će da urade preostali deo do susednog sela + drugi krak do magistrale malo više od 10 km, godina za godinu, izbori za izbori ništa nisu uradili, ali naravno, uvek obećanje.
Što je najgore pre 2 godine Toma Mona je lično bio došao negde kod Salaške petlje pored magistrale, stavili su tablu doveli kamione, čim su se spakovali ni 5 minuta nije prošlo za njima su otišli kamioni i ostade onaj šljunak iz kipera i tako stoji već 2 godine, sredili su fazon 300 metara, a trebalo je oko 5 km, a 75 miliona dinara je nestalo.:ROFLMAO:
Evo ko ne veruje prilog:

I tadam danas izlazi "el komandate" (tako ga mi zovemo) i kaže kako će raditi opet tu deonicu, eto baš slučajno pred izbore i sada će marva opet glasati u nadi da će to uraditi, a garant da neće ili će opet smuvati.

A i ovo što su uradili, raspada se i puca polako:
Снимак екрана (1366).png

A evo ga deo puta ka susednom selu koji nisu završili niti planiraju.
20230801_151203.jpg

Opozicija ima zicer šanse u unutrašnjosti, ali to mnogo zavisi od lokalnih odbora i njihovog angažmana koji je nekada previše preslab.

Moze li Hulja da spreci konstituisanje opozicione vlasti na centralnim opstinama u Bgd, cak iako osvoje vlast?

Tviter kmečanje kojim se ništa ne postiže.

Đilas, kakav god da je, lepo je sve rekao:

„Mislim da je suštinski važno da izađemo sa konkretnim idejama i porukama kako će zemlja biti mirna i stabilna“, rekao je Đilas.

Smatra da će građani izaći na izbore i da „traže program za Srbiju“.

„Nemojte da potcenjujemo građane da neće izaći. Oni će izaći ali traže program za Srbiju“, naveo je on.

Kako je dodao, birači opozicije nisu kao oni Srpske napredne stranke, jer oni traže konkretan plan i kritikuju greške.

Vrh