Podnesi predlog Zakona sa istomišljenicima u Skupštinu Srbije. Možda ti prođe ko zna...Kako bih ja uveo javno šamaranje za ovakve izjave.
molim te ne spuštaj se na nivo kremljoida, oni to i hoće da isprovociraju.Kako bih ja uveo javno šamaranje za ovakve izjave.
Гури добио орден од НАТО за акције ПЈП у КЗБ 2001. Није битно колико је брутална акција већ да ли је аминована од НАТО.@Зајон
Убили смо ми њих, богме, на десетине у оном селу 2001, све уз присуство страних посматрача, још смо и тенк довели да разнесе бункер, да их и тамо побије.
И честитали нам.
Pre bih rekao radikaloida. To je taj nivo, ako nisi s nama onda si izdajnik i treba da odeš. Koliko je to pre svega nevaspitano.molim te ne spuštaj se na nivo kremljoida, oni to i hoće da isprovociraju.
Možda je plan bio da se Srbu isele sa severa. Samo se 11% iselilo. Nisu zadovoljni procentom.
zar nam ovo ne govori nešto drugo: ključ je u pravom izboru saveznika a ne u detaljima. Tih par godina kad smo bili pod proameričkom vlašću smo čak i rat protiv Albanaca dobili.Гури добио орден од НАТО за акције ПЈП у КЗБ 2001. Није битно колико је брутална акција већ да ли је аминована од НАТО.
pa i sada smo pod proamerickom vlascu.zar nam ovo ne govori nešto drugo: ključ je u pravom izboru saveznika a ne u detaljima. Tih par godina kad smo bili pod proameričkom vlašću smo čak i rat protiv Albanaca dobili.
У том моменту је њихов интерес био да се албански екстремизам не прелива ван Косова. Преко тзв. Прешевске долине су наоружање и борци УЧК прелазили у Македонију и Американцима је било важно да то обуздају.zar nam ovo ne govori nešto drugo: ključ je u pravom izboru saveznika a ne u detaljima. Tih par godina kad smo bili pod proameričkom vlašću smo čak i rat protiv Albanaca dobili.
Игроказ за локалну рају, гласаче Титине пионире којима је Путин Бог а Вучић Цар.koja posle napada u Banjskj ide kod bocanharčenka na brifing.
Sa stranačkim obeležjima Srpske napredne stranke, slikama Aleksandra Vučića na svakom i Vladimira Putina na većini autobusa, u glavni grad su organizovano stigle pristalice vladajuće stranke.
Pod budnim okom koordinatora iz svakog od autobusa, skupili su se kod palate „Albanija" pa se priključili mitingu ispred hrama Svetog Save, na kome su pozdravili predsednike Vučića i Putina.
Iako su organizatori tvrdili da je namera okupljanja samo pozdrav predsednicima, o skupu puno govori i plakat „1 od 300 miliona", koji je direktan odgovor na proteste opozicije koji se u Srbiji već šest nedelja održavaju pod parolom „1 od 5 miliona".
Vazno da ti ne smeta Žvaljava Srbija , velika albanija, kremljoid i slično.Kako bih ja uveo javno šamaranje za ovakve izjave.
Живојин је мени у првих 5. највећих и свакако најзаслужнијих Срба. Ево 105 година предано раскућавамо све што је његовом памећу и способношћу ослобођено и још нисмо довршили посао.Ja sam ti više za Mišića, a nikako za Pašića (Nikolu). Protiv Stepe nemam ništa.
to je duhovna hrana za njegove glasacekoja posle napada u Banjskj ide kod bocanharčenka na brifing.