Šta je novo?

Izbori 2024

@Зајон

Убили смо ми њих, богме, на десетине у оном селу 2001, све уз присуство страних посматрача, још смо и тенк довели да разнесе бункер, да их и тамо побије.
И честитали нам.

Poslednja izmena:
@Зајон

Убили смо ми њих, богме, на десетине у оном селу 2001, све уз присуство страних посматрача, још смо и тенк довели да разнесе бункер, да их и тамо побије.
И честитали нам.
Гури добио орден од НАТО за акције ПЈП у КЗБ 2001. Није битно колико је брутална акција већ да ли је аминована од НАТО.

Možda je plan bio da se Srbu isele sa severa. Samo se 11% iselilo. Nisu zadovoljni procentom.

Ocito je da Radikali sada krecu u propagiranje selidbe i iseljavanje Srba.
Mislim da radikali to vise zele od Albanaca jer:

1. Huljin medjunarodni problem postaje problem logistike i podele paketa sa pastetama i sardinama.
2. Zaradice se, jer kosovski Srbi moraju da kupe stanove i kuce po Srbiji
3. Hulji raste rejting u narodu jer je ponovo predstavljen kao zrtva i moze da kuka. A to narod voli i ceni.

u svakom slucaj, za SAD, Hulju i Albance ovo je prava win win win situacija.

to sto moze da se krade i sto se dele pare istinski ushicuje naseg coveka.

jos jedna izjava za rejting, o nasoj mocnoj armiji i mocnom vrhovnom komandantu
pa kako normalan covek da ne smatra Srbiju najvecim dnom od zemlje.
svi se sprdaju sa nama, ali rejting raste li raste.

Милош Вучевић: Ако би председник Вучић наредио, Војска Србије би ушла на територију Косова, али би то јавили КФОР-у, јер ми не радимо ништа иза леђа.

Poslednja izmena:
Гури добио орден од НАТО за акције ПЈП у КЗБ 2001. Није битно колико је брутална акција већ да ли је аминована од НАТО.
zar nam ovo ne govori nešto drugo: ključ je u pravom izboru saveznika a ne u detaljima. Tih par godina kad smo bili pod proameričkom vlašću smo čak i rat protiv Albanaca dobili.

Šta je sledeće na listi ucena za ulazak u EU,proglašenje Jasenovca za humanitarni centar,izvinjenje Amerikancima što su morali da nas bombarduju?

zar nam ovo ne govori nešto drugo: ključ je u pravom izboru saveznika a ne u detaljima. Tih par godina kad smo bili pod proameričkom vlašću smo čak i rat protiv Albanaca dobili.
У том моменту је њихов интерес био да се албански екстремизам не прелива ван Косова. Преко тзв. Прешевске долине су наоружање и борци УЧК прелазили у Македонију и Американцима је било важно да то обуздају.
Са друге стране Америка је имала пун потенцијал да да ветар у леђа ДОСу тако што би направили од Косова некакав пандам Републике Српске, али су ипак форсирали њихов независни пут. Да су то урадили тада, Србија би сварила и улазак у НАТО.

Тако му саветовао наш друг и пријатељ Тони Блер. Не плаћа га џаба ваљда.

taj sastanak sa "ambasadorom" RF nije baš bio tokliko medijski propraćen. Uostalom kad je 17. januara 2019. bio predgrupa na Putinovom koncertu ispred Hrama popaljivanje proruske mase nije bilo potrebno, jer od toga nema ama baš nikakve koristi.

Sa stranačkim obeležjima Srpske napredne stranke, slikama Aleksandra Vučića na svakom i Vladimira Putina na većini autobusa, u glavni grad su organizovano stigle pristalice vladajuće stranke.
Pod budnim okom koordinatora iz svakog od autobusa, skupili su se kod palate „Albanija" pa se priključili mitingu ispred hrama Svetog Save, na kome su pozdravili predsednike Vučića i Putina.
Iako su organizatori tvrdili da je namera okupljanja samo pozdrav predsednicima, o skupu puno govori i plakat „1 od 300 miliona", koji je direktan odgovor na proteste opozicije koji se u Srbiji već šest nedelja održavaju pod parolom „1 od 5 miliona".

Андреј Пленковић и Еди Рама: Осуђујемо насиље српских паравојних снага на северу Косова и то што их Београд претвара у хероје. Тражимо мере ЕУ и запада против Србије

inicijativa prijatelja

Историчар Клевинг упозорава на дестабилизацију Европе и огромну срамоту за ЕУ.
"Такозвани умерени дијалог ЕУ између Србије и Косова није довео ни до чега. Србија мора да буде заустављена, прво дипломатски и политички. Али у хитним случајевима и преко НАТО-а војно", прети овај западни аналитичар.

Hulja je bas poentirao.
Sad idemo. Nesto za nista.

I bez obzira na Hulju, pokazalo se da cak ikada Srbija ispuni sev sto su od nje trazili nikad ne dobija nista za uzvrat.
Uvek je neprijatelj, uvek se sumnja u nju.
Ono sto je lepo sto ce ovim opciaja ulaska u EU biti jos dalja.
Vano je da umre san o Evropi.

Закон.png
Ако буде избора 17. децембра, они морају бити расписани у периоду од 18. октобра до 2. новембра, укључујући и та два датума.

У прилогу моје објаве можете видети члан Закона о избору народних посланика који се не поштује, стално имамо коалиције политичких странака и група грађана или пак само група грађана. Група грађана/организација/удружење/покрет увек може подржати изборну листу која садржи странку/партију, али не и бити у својству њеног подносиоца. Не улазећи у то шта ја мислим о томе, није ми јасно како је могуће да овако флагрантно и грубо кршење изборног закона прође неопажено.

Poslednja izmena:
Ja sam ti više za Mišića, a nikako za Pašića (Nikolu). Protiv Stepe nemam ništa.
Живојин је мени у првих 5. највећих и свакако најзаслужнијих Срба. Ево 105 година предано раскућавамо све што је његовом памећу и способношћу ослобођено и још нисмо довршили посао.

На страну то, истакао сам чињеницу да си у заносу овде оплео чак и по Степи.

Што се Пашића тиче, по сведочанству Велимировића он је заправо иза затворених врата прихватио Лондонски уговор који после слома Русије више није био на столу. Исто тако, тражио је српску јединицу у оквиру Југославије видевши куда брод плови али тамо где нам беше савезник оста заклети непријатељ. Тако да оно за шта му највише замерају вероватно није тачно.

Vrh