Šta je novo?

Izbori 2024

Pa vidimo kako pomaže saveznicima. Mislim da nam nijedan "saveznik" nije potreban, jer nema potrebe da ratujemo sa bilo kime.

A da ti neko pogleda to?
"Kremlj" je dovoljno daleko da i nas i njih savršeno zaboli šta god hoćeš. Ko hoće da se bije, neka se bije.
Ako ti hoćeš da se biješ, konkurs za prijem u ukrajinsku vojsku je otvoren i želim ti srećan put u rat.

"Kremlj" je dovoljno daleko da i nas i njih savršeno zaboli šta god hoćeš.
Daj još nešto ovako. Smešno je podosta.

Screenshot_2023-07-29-17-43-25-640-edit_com.android.chrome.jpg

Dobro, i?
Prvo, političari uvek imaju neku retoriku, zapaljivu i manje zapaljivu.
A drugo, ja na Kosovu ne vidim Ruse, vidim samo NATO, njihove podguzne muve Albance i šaku jada Srba što su ostali.
Sreća pa je takvih poput tebe u ovoj zemlji negde 4-5%, pa se ne pitate ništa.

Dobro, i?
Prvo, političari uvek imaju neku retoriku, zapaljivu i manje zapaljivu.
A drugo, ja na Kosovu ne vidim Ruse, vidim samo NATO, njihove podguzne muve Albance i šaku jada Srba što su ostali.
Sreća pa je takvih poput tebe u ovoj zemlji negde 4-5%, pa se ne pitate ništa.
Nećeš ni da vidiš, samo da osetiš. 😂

Neće Rusi dole da ratuju, već mi za njih. Neće niko ni da te pita hoćeš nećeš.

Malo je deluziono misliti da je srpska netrpeljivost i potencijalni sukob sa komsijama nekakav uvezeni narativ iz Kremlja.

Cak mislim da kad bi Rusi odjednom poceli da zagovaraju nase pomirenje sa Albancima, da bo rusofilstvo ovde palo u ponor.

Liče, ne znam ko je tebe dovabio na, pazi sad ovo, građevinski forum (pa makar ovo bila neka relax tema) da vrtiš 2-3 jeftine floskule, ali si promašio metu ako misliš da svi koji ne misle kao ti rade za one protiv kojih si ti.
I da. Još jedna stvar: agresivno uletanje sa dva odgovora na svačiji post neće nimalo pospešiti snagu tvoje argumentacije.
Јако је успешан агитпроповац НАТО пакта :). Сигурно је својим оштрим и смисленим писањем убедио широке народне масе које прате Беобилд у нужност уласка у ту алијансу.

Nego, da se mi vratimo na temu.
U ovom momentu na izbore ne treba izlaziti ni pod razno. Da bi ovako razdeljena i posvađana opozicija dobila još desetak poslaničkih mesta za... šta? Neka hvala.

Nije potrebno posebno angazovanje KGB agenata da bi se Srbi nakacioi na svaki anti-NATO pokret koji se pojavi u svetu.
Pa ipak su angažovani u punoj snazi. Izbacili nam atlantske iz evro-atlantskih integracija. NATO bio popularniji nakon bombardovanja nego sada.

Rade nam sličnu stvar kao i ukrajincima pre 2014. Potpis identičan.

Pa ipak su angažovani u punoj snazi. Izbacili nam atlantske iz evro-atlantskih integracija. NATO bio popularniji nakon bombardovanja nego sada.

Mozda je vreme da odes u Ukrajinu.
Zamisli, noc nad stepom. U dlajini tutnje topovi.
Ti i tvoji drugari iz Azova sa nacistickim amblemima spremaju se na juris.

To bi bila prava stvar za tebe, da vidimo da li stojis iza onoga sto pises.
Ovako, ne uzimamo te za ozbiljno i imamo sve losije misljenje o tvojim gazdama. Sramotis ih, brate.

Kad su nam izbacili, anti-NATO raspolozenje je uvek bilo visoko i stabilno raste:

30719602-3239-41C5-8A96-E18FADCC23FF.jpeg

Cak je blago opalo u poslednje vreme.
Sa druge strane odnos prema saveznistvu sa Rusijom je konstantan:
C364AA74-DE08-4A6D-9D5C-0B44665CC250.jpeg

Evo i Eu za komplet sliku:

58018580-492A-46FA-9276-B00DD4409518.jpeg

Kad su nam izbacili, anti-NATO raspolozenje je uvek bilo visoko i stabilno raste:

Pogledajte prilog 168663
Cak je blago opalo u poslednje vreme.
Sa druge strane odnos prema saveznistvu sa Rusijom je konstantan:
Pogledajte prilog 168664
Evo i Eu za komplet sliku:

Pogledajte prilog 168665
Ovde neko zestoko manipulise. Jeste, bas je 80 posto Srbije u jednom trenutku bilo sa savez sa Rusijom 🤣 Sigurno pitanje nije bilo formulisano ,,da li ste za savez sa Rusijom" i 80 posto je reklo da. Eventualno su mogli pitati ko vam je blizi srcu, mada i za to sumnjam.

Inace, smem da se kladim u sve sto imam da bi referendum o ulasku u EU glatko prosao. Naravno, taj referendum podrazumeva da nam je dat datum ulaska koji je skoro.

Sad treba da ispadne da je sve do nas i da ako je neko protiv EU trenutno i vise smucila cela prica i kako nas vozaju decenijama, da je generalno protiv EU i evropskih vrednosti i za Putina i da je podlegao KGB propagandi.

Kada bi nam se pruzila ruka, smeksali bi mnogi, pa i sad smo na 40 posto.

I Britanci su izglasali Brexit pa to ne znaci da su anti-evropski raspolozeni i da su se jutro posle Brexita okrenuli Putinu i presli svi na votku i pravoslavlje.

anti-NATO raspolozenje je uvek bilo visoko i stabilno raste:
Pa baš ovo ti je dokaz ruskog anti NATO delovanja u Srbiji.

Umesto da se stvari prirodno relaksiraju iz decenije u deceniju nakon rata, ovde se stvari zaoštravaju. Ko zaoštrava? Zašto zaoštrava? Jel to naš interes? Ili je interes Kremlja?

Svaki rat posle dve decenije je davna istorija, osim ako postoji suprotna agenda na kojoj se radi.

Pošto očigledno dosta znaš, jel možeš da nas prosvetliš i otkriješ kad su otpale atlantske iz evro-atlantskih integracija?

Što se atlantskih integracija tiče, eno ih integrisani Albanija, Crna Gora i Severna Makedonija, cveta cveće u njihovo preduzeće samo tako.

Još jednom, kad su otpale atlantske integracije i zbog čega/koga? Ako može detaljniji odgovor od KGB.

Pa baš ovo ti je dokaz ruskog anti NATO delovanja u Srbiji.

Umesto da se stvari prirodno relaksiraju iz decenije u deceniju nakon rata, ovde se stvari zaoštravaju. Ko zaoštrava? Zašto zaoštrava? Jel to naš interes? Ili je interes Kremlja?

Svaki rat posle dve decenije je davna istorija, osim ako postoji suprotna agenda na kojoj se radi.
Pa jednostavno nas onda puste u EU, narod vecinski izglasa i nema vise nazad.

Mislim sad treba da budemo u cudu sto agenti velikih sila rade svoj posao?

Sto nam velike zapadne sile ne pomognu i ne sklone nas odatle? Udjemo u EU i mi smo se jasno izjasnili gde smo i sta smo, bili u NATO ili ne.

Kremlj izgara najvise tamo gde ima prostora i gde jos nije odredjena sudbina zemlje i misle da imaju potencijalnu sansu.

No, to se lako resava.

Sta ono bese uslov, da uhapsimo Mladica? Ajmo vise da ga uhapsimo pa da udjemo u tu EU.

Vrh