Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.248
Ooovaj... a jel neko ovde zna da navede ijedan rat u kome su se međusobno tukle dve zemlje koje su u NATOu?
Kako smo u miru, kad smo dole napali KFOR vojnike, ispovređivali masu njih? A sa druge strane Vučić podigao vojsku, Lavrov najavljuje oružane sukobe?
Mir? I don't think so.
Naravno da članstvo u NATO rešava te probleme. Nema napada nakon što istovremeno u NATO uđu i Kosovo i Srbija kao dve zemlje.Kvaka 22.
Tamo "dole" mir čuva svemoćni NATO. Ako ne mogu da sačuvaju tamo "dole" kako će da nas sačuvaju od nečeg gore.
I da, mi imamo mir. To nije rat, koliko god loše bilo i šta god ko najavljivao.
Da li članstvo u NATOu rešava uzrok "napada" na KFOR vojnike?
Šta nam članstvo u NATOu rešava?
Napraviće nam probleme sa zemljama sa kojim nemamo nikakve probleme (Rusija, Kina).
Грчка и Турска око Кипра, није био званичан сукоб, али је опет био и озбиљне тензије трају и дан данас,Ooovaj... a jel neko ovde zna da navede ijedan rat u kome su se međusobno tukle dve zemlje koje su u NATOu?
Grčka i Turska oko Kipra.Ooovaj... a jel neko ovde zna da navede ijedan rat u kome su se međusobno tukle dve zemlje koje su u NATOu?
Grcka i Turska donekle.Ooovaj... a jel neko ovde zna da navede ijedan rat u kome su se međusobno tukle dve zemlje koje su u NATOu?
Grčka i Turska oko Kipra.
Ako se to može nazvati ratom.
Da, i to je je jedan jedini primer.Грчка и Турска око Кипра
Naravno da članstvo u NATO rešava te probleme. Nema napada nakon što istovremeno u NATO uđu i Kosovo i Srbija kao dve zemlje.
Mislim to su sve stvari koje moraju da se prelome. Svaki političar koji to krije je teška štetočina, npr. Tadić. O kakva epska štetočina.
Da bismo kao narod prelomili političari moraju da stvore novu strategiju, novu priču.
A što se tiče Rusije i Kine, tu će tek biti problema, sa Kinom pogotovo.
Da zemlje EU nikada ne ratuju jedna protiv druge, niti je na teritoriji EU ikada bio bilo kakav sukob, dok NATO clanice slicno tako, mada se tamo i desi neki sukob.Da, i to je je jedan jedini primer.
I šta nam to govori?
Tako što se ti problemi kao neophodni reše pre dana ulaska. U procesu priznavanja.Kako istovremeno članstvo Srbije i *Kosova rešava bilo koji problem na *Kosovu?
To nam govori da ako postoji problem, članstvo u NATOu ga neće rešiti.Da, i to je je jedan jedini primer.
I šta nam to govori?
Naprotiv, upravo članstvo u NATO je sprečilo mnoge zemlje da se pokolju više puta.To nam govori da ako postoji problem, članstvo u NATOu ga neće rešiti.
Jeste. Najviše NATOa.To što u Evropi nije bilo rata nije zasluga NATOa
Видиш да нас НАТО пропагандисти замајавају са чланством у алијанси, док НАТО Французи заједно са БРИКС Кинезима треба да нам направе катастрофалан превоз са метро промашајем. И док нам НАТО Турци са БРИКС Кинезима уваљују кршеве од аутобуса.Meni je beskrajno fascinantno koliko na ovoj temi nema politike za Beogradske izbore i lokal već se sve svodi na nacionalnu politiku i teme koje su iste već 20tak godina.
Živim za dan kada će ljudi početi da glasaju za liste na lokalnim opštinskim i Beogradskim izborima odvojeno od stavova o politici tih partija na republičkom nivou gde je visoka politika.
Pa neće da može baš tako.Tako što se ti problemi kao neophodni reše pre dana ulaska. U procesu priznavanja.
Ima, nego ti obiđeš temu jednom u mesec dana, a i tada kada obiđeš uglavnom dođeš da okačiš neki tvit i onda ideš dalje, ni ne trudeći se da pročitaš odnosno da bar pogledaš da li je napisano i predlagano nešto pametno.Meni je beskrajno fascinantno koliko na ovoj temi nema politike za Beogradske izbore i lokal već se sve svodi na nacionalnu politiku i teme koje su iste već 20tak godina.
Živim za dan kada će ljudi početi da glasaju za liste na lokalnim opštinskim i Beogradskim izborima odvojeno od stavova o politici tih partija na republičkom nivou gde je visoka politika.
Objasni ko bi to ratovao i kada da nije bio u NATOu?Naprotiv, upravo članstvo u NATO je sprečilo mnoge zemlje da se pokolju više puta.
Jeste. Najviše NATOa.
Izvor sukoba je to što Srbi ne žele da priznaju kosovsku vlast i planiraju da imaju nekakvu autonomiju. A to mi se čini da neće moći. Ispravi me ako grešim, možda je autonomija tu sve vreme na stolu, a ja ne ne vidim.Pa neće da može baš tako.
Država Srbija nema vlast (najvažnije stvari) nad Kosovom i Metohija već 24.godine a 10 godina i nad ostatkom državnosti koja je bila ostala (sud, telekomunikacije...) i ti sad opet izmišljaš srebrni metak koji rešava sve probleme. U procesu priznavanja. I to je to.
Jel može malo više o tome? Kako će tačno priznavanje nezavisnosti Kosova i Metohije kao države Kosovo rešiti tačno problem Srba koji na tom istom *Kosovu žive u delovima koji se mogu karakterisati kao ništa manje nego geto (blago rečeno). A tamo gde ne žive kao getu, želi ih se dovesti u isti položaj, što je jelte i izvor sukoba.
I onda ti dođeš i kažeš proces priznavanja i rešena stvar. Idila. Crva nije ni bilo.
Slab vam je ucinak.Meni je beskrajno fascinantno koliko na ovoj temi nema politike za Beogradske izbore i lokal već se sve svodi na nacionalnu politiku i teme koje su iste već 20tak godina.
Kada je postojala SFRJ Kosovo je imalo autonomiju. U stvari bila je to Albanska autonomija.Izvor sukoba je to što Srbi ne žele da priznaju kosovsku vlast i planiraju da imaju nekakvu autonomiju. A to mi se čini da neće moći. Ispravi me ako grešim, možda je autonomija tu sve vreme na stolu, a ja ne ne vidim.
Sve napetosti će polako da splasnu kad priznaju Kosovo kao svoju državu, sve institucije, glupe tablice itd. Čak smatram da bi Srbi sa Kosova to trebali da urade i pre države Srbije jer je njihovo dupe u procepu.
U tom procesu mogu da definišu realne ciljeve koje žele, zaštita crkava, pravo na jezik i kulturu, dvojno državljanstvo, i sl.lo autonomiju
Samo se ti prijavi u ukr. ambasadi. Bice od tebe ratnik.Kako smo u miru, kad smo dole napali KFOR vojnike, ispovređivali masu njih? A sa druge strane Vučić podigao vojsku, Lavrov najavljuje oružane sukobe?
Mir? I don't think so.
Imam pitanje baš za tebe.Meni je beskrajno fascinantno koliko na ovoj temi nema politike za Beogradske izbore i lokal već se sve svodi na nacionalnu politiku i teme koje su iste već 20tak godina.
je*******ote kako si nekreativan.Samo se ti prijavi u ukr. ambasadi. Bice od tebe ratnik.