Koniljo
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 14.03.2019.
- Pohvaljen
- 4.967
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=736547#p736547:1o7iqhq8 je napisao(la):Ksenija » Pet Maj 08, 2020 3:11 pm[/url]":1o7iqhq8]Džaba?! Šta je potrebno da radimo pa da ostanemo mirni kao da nam ne gori pod nogama?![url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=736534#p736534:1o7iqhq8 je napisao(la):Koniljo » Pet Maj 08, 2020 3:19 pm[/url]":1o7iqhq8]Džaba se nervirate, neko sa strane sve ovo režira.
Da li je ovo pretpostavka ili slaganje a ev. priznanjem? Najzad, da li vam je svejedno ili vas je baš briga jer ste bespomoćni.Naredna vlada će promeniti Ustav i priznati Kosovo kao nezavisnu državu.
Ako ste u drugoj grupi, ja nisam.
Isuse, na koju elitu mislite i da li je uopšte ima?!Mislite da je Vučić lud da vladu čini samo SNS? Možete misliti negodovanje u narodu zbog toga, treba to kanalisati. Zato su tu Đilas i ekipa koja će smiriti tenzije u društvu jer eto, i elita ima svoje predstavnike u parlamentu, a možda i u vladi.
A đilas? Ko je ta persona?
Bože, spasi me od đilasa svih mogućih modela.Nije džaba Tadić dobio instrukcije iz Amerike da osnuje listu za "Bojkot". Mali je ovo grad, sve se zna. Mislite da je Vučić lud da šalje likove na krovove zgrada i da donosi glasove Đilasu? Mislite da je super politički potez da se baviš likom kojim ima 7% podrške u biračkom telu Srbije?
Uzgred, to što ste napisali, poštovani Konjilo, meni ama baš ni u promilu nije promenilo mišljenje.
Tjah... mislite li da samo vi imate dobre izvore?!Meni jedan čovek u poverenju rekao za ovaj rasplet već pre 3 meseca, nisam mu verovao. Mislio sam, teorije zavere...
Đilas treba da čuva leđa Vučiću kada reši Kosmet. "Šarena" vlada, "šaren" parlament, svako glasa za sebe, nije bitna stranačka opredeljenost. Tako da Sergej i ekipa glasaju za sporazum, a recimo Boško ne. Đuka takođe protiv promene Ustava, Zorana je za itd...
Dakle, cilj napumpati podršku listi "Bojkot". Eto čemu sve te bakljade, prepucavanja, tuče... Samo da narod ne nasedne pa se ne pobije. Jutros se ovi pobili ispred skupštine, a Vučić pripremio govor još juče. Čovek zna šta će se dogoditi...
Ludilo!
Prvi i drugi red - optimistični.Jedino je dobro da se konačno reši to Kosovo. Spremaju se vlade u Beogradu i Prištini koje će se "dogovoriti".
Mi smo pečeni, videćemo da li će i Priština biti po ukusu Vašingtona.
Drugi red - Gospodine Konjilo, pecite se ako vam se peče, meni NIKAKO.
Poštovana Ksenija,
Mene sve ovo što sam napisao, ne dotiče mnogo. Pišem ono što mislim i za šta imam saznanja. Možda ništa od ovoga ne bude tačno. Nemam problem da priznam grešku. Glasajte (ne glasajte) u sladu sa sopstvenim uverenjem. :kk: