Šta je novo?

Izbori 2023

Ja mislim da nikad nije bio jaci.
Ono prenemaganje "ja protiv svih" jako pali kod vecine. Oni zele da mu pomognu.
Dao bog da gresim.
 
@Anonymo96

Podsetio si me sad i na ovaj njihov medijsko-marketinški trik, kada su izmislili čitavu priču oko hapšenja nekog nepostojećeg Igora Despotovića. Koji je navodno spremao teroristički napad. A do dana današnjeg nigde mu nije objavljena nijedna fotografija. :) Ni sa privođenja, ni sa suđenja, ni od ranije... nigde ništa. Novine o njemu i dalje uveliko pišu, ali fotografije izgleda ne postoje. :) Čovek ima ime, prezime i državljanstvo Srbije, ali izgleda da nikad nigde nije fotografisan, pa ni za sliku u ličnoj karti. :D


P.S.
Jako je interesantno kako se o tom teroristi Despotoviću pisalo na sva zvona krajem februara 2022, pa onda apsolutno ništa 10 meseci, pa onda opet odjednom 26.12.2022. I opet za svih tih 10 meseci niko ni fotografiju da mu opali. 😄 Čak su i onom Kosmajcu, u roku od par nedelja od dolaska u javnost, iskopali neku jednu izanđalu fotografiju, a posle sa vremenom još više drugih. Ali ovaj Despotović ispade veća misterija i tajna nego DB Cooper bogte! 😄


Ово је последња вест коју сам успео да пронађем о њему, из децембра 2022. да је као подигнута оптужница:а ово је једина доступна фотографија, е сад ко ће га знати

1675626747370.png
 
hapse ga dva robota bez lica?

To me podseca na Boska O. Sme da vidi inkriminisani plan, ali on je tolika tajna, da nikom posle ne sme da pokaze.
Samo je On video dva minuta snimka sa naplatne rampe.
Samo On zna, ali ne moze da kaze.
Tajnu mapu sa zlatom videla su samo dva coveka.
itd.

Zna Hulja stav voli ovaj narod.
 
Al najjače je kad AV onako pljuje Dveri i Boška- vi ste ološi, lopovi, kriminalci itd.. i posle 5 min. kaže Bošku aj dođi do mene u Predsedništvo da ti pokažem plan, ali u poverenju bro, da ne otkriješ nikome šta piše, onako ortački ti pokazujem, samo što ne kaže-imam u tebe poverenje.... a do pre 5 minuta ih pljuje i sve najgore o njemu priča.. :ROFLMAO:Koji je to sajam ludaka..
 
Bosko je urnisao one proteste upadom u RTS. Mirnodopske, kulturne, nenasilne koje sprovodi Demokratska Stranka, a na temelju Mahatme Gandija.
Radi toga je obelezen i mnogo izgubio na rejtingu.
 
Boško je politički preživeo uz pomoć Đilasa, tj. tadašnjeg saveza za Srbiju. Kada je na izborima 2018. sa DJB u koaliciji "da ovi odu a da se oni ne vrate" imao 3% ukupno, i nakon toga kad su mu valjali "oni što ne treba da se vrate", uspeo je da vida rane, pa ih opet pljuvao prvom prilikom.

A sad je na rejtingu opet jer se pojavila koalicija nada, i zavetnici, koji svi pucaju na iste glasače. Uz to šampanjac sa Vučićem i ostali fejlovi. To da mulja vodu i priča kako je crna, na to mu njegovi glasači tapšu.
 
Umesto da s obe ruke grebemo da se nekako ufunjamo u nato i eu, ne zato što su oni mnogo dobri, nego zato što ulazak u nato znači sigurnost od rata, a ulazak u eu koliko toliko normalan život, dok još iko želi da živi ovde. Jeste, bombardovali nas ameri, ali na japan su roknuli dve nuklearke, pa opet japanci postali najbliži partneri amerima. Što, srbi su časniji od japanaca? Jesu, da.
Ima jedna bitna razlika, Japan je započeo rat sa njima, mi nismo započeli rat sa njima. Takodje razlog zašto sada žure sa kosovom je to što ne žele više da iko drugi to iskoristi. Kosovo je oteto bez ikakvog medjunarodnog prava i demokratije, ono u šta se oni navodno busaju. Sada kada je Rusija to isto uradila sad je "kmee kršite medjunarodno pravo". Šta će sprečiti sutra Katalonce da se odvoje? Kurde? Teksas? Bilo ko ko pomisli "ma ne trebate nam Vi, odvajamo se", dok se nalazite u tudjoj državi? Zato njima treba naše priznanje. Ne samo da bi se primirili odnosi jer je i magarcu jasno da se mržnja neće ugasiti (videti primer hrv-srbija). Njima treba naše priznanje da bi tom otimanju dali legitimitet. Biće, "evo vidite mi nismo prekršili išta, Srbija je sama htela da odvoji kosovo čim je priznala, mi smo samo to malo pogurali". Na žalost pošto se nalazimo tu gde jesmo i potpuno smo okruženi njima verovatno će pre ili kasnije morati doći do tog priznanja, samo bi bilo lepo da dobijemo nešto za uzvrat. Eto neka nas prime u EU, jasno i glasno. Ukrajina je zbog njih započela rat sa jednom od najmoćnijih sila sveta, o pregovorima nije bilo ni reči. I oni zaslužuju da im daju nešto, a ne samo obećanja i oružje da ginu još više.

A što se sankcija tiče i povlačenja zapadnih brendove sa tržišta Rusije to je samo šarena laža. 90% tih firmi posluje i dalje samo pod drugim imenom ili preko "proksija". Možda ne vole Ruse ali pare vole više, nisu ludi da izgube toliko tržište. Svakako se mi ne možemo meriti sa time.
 
Danas imamo konvergenciju u Srbiji, i sinergiju.
SNS starlete se priblizavaju gradjanistickim intelektualcima i zajedno podrzavaju Hulju.
I vise se ne zna ko je startleta, a ko je intelektualac.
 
Tzv. novine "Danas' su finansirane od strane albanske i hrvatske službe. Čuo sam to pre dve godine od strane mog poznanika koji je novinar. Rekao bih da je u pravu.
Ogromna mržnja izbija iz tih tzv. novinarki. Ne znam gde ih takve skupe.
 
Izbija mržnja i iz vas pa nikom ništa.

Tesko.
Ovaj forum je steciste tolerantnih ljudi i mi smo vise u fazonu "Make love not war".
Ako je vecina uspela mene da tolerise, onda su realno tolerantni.

Ja sam izrazito kritican prema Srbiji, mislim d aniko to nije vise od mene, ali "Danas" nije kritika, to je kolonijalna propaganda.
Propagandom se ne pobedjuje Hulja nego se upravlja kolonijama.
Srbija se od sopstvene gluposti i bahatosti nece izleciti srbomrziteljstvom i kao placenim poslom.

Sto se tice novinara, poznajem coveka koji je bukvalno porcijom cevapa platio novinara da napise pohvalnu reportazu o njegovoj firmi.
Te gradjanisticke novinarke su isto kao i ratni huskaci devedesetih, samo je objekt mrznje drugi.
To su moderne MIle Stule.
 
Poslednja izmena:
Тзв. другосрбијанштвина са свим варијацијама је подједнако пројектована појава и плаћена као и квазипатриотизам са турбосрбовањем. Отуд су Вук и Весна шетали руку под руку.
 
И даље сматрам да треба увести забрану владајућој партији да се рекламира за ванредне изборе (јер је је л' те, довела земљу у "ванредно стање") и да би нам то унормалило изборни процес бар што се хронологије тиче
 
Samo ta sitnica da takav zakon mora vladajuca stranka da donese 😁
 
Председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић истакао је да Српска напредна странка никада неће бити део политичког мешетарења.
- Пошто СПС наставља своју праксу свакодневног флертовања и удварања олошу из опозиције, обавештавам их да је СНС спремна данас да иде у опозицију, али да буде део политичког мешетарења неће никада. Наша политика је љубав и рад за Србију и наш народ, а не фотеља по сваку цену. Није ВУчић потписао Бриселски споразум, али јесте најзаслужнији за повлачење признања Косова што сте себи као заслугу приписивали све ово време. Ако се руководите народном изреком да умиљато јагње две овце сиса, нити сте ви јагње, а још мање смо ми овца - доста је било вашег седења на две столице - рекао је Глишић.

Dacic je bio pozvan na onaj dorucak u Beloj Kuci.
Hulju je uhvatila zavist i paranoja...
U ovoj situaciji citava parlamentarna ekipa se prosto takmici u izdaji

Takodje, SPS vise nije potreban SNS-u, imace zestoku podrsku Djilasa, Moramo i Dveri.
 
Vrh