Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.362
Ok, pošto si izrazio želju, da krenemo...
Što se lečenja tiče, pa ne leči se on o trošku kasire iz Maksija, nego o trošku budžeta koji sam puni kroz druge poreze.
A taj što zarađuje ispod 500 e kao frilenser sa honorarnim poslom ni ne treba da plaća porez, jer on zarađuje samo tih 500 e i ništa više. Za razliku od kasirke u Maksiju, za koju se hvataš, koja zarađuje 40.000 + staž + osiguranje + penzija + status zaposlenog lica.
Idemo dalje..
To što si ti neinformisan, ili prosto sebičan Srbenda koji gleda samo svoje dvorište i sebe, ne znači da nije i drugima postalo još teže i gore.
A dobro je kad vi preduzetnici sve radite po zakonu i propisima ahahaha :lol:
Kada treba da se protestuje i bori protiv mnogo većih harača i lopuža, gomila vas Srbendi i Balkanaca ne smete prstom da mrdnete.
Al zato kad se neko drugi bori za sebe i svoj cilj, prvi ste da pospete kofe fekalija po njemu i da mu poželite da mu krava što pre crkne.
Kažeš ''pustite kasirke iz maksija''. Alo kralju, pa ti si ih sam prvi uvukao u priču! :lol:
I slažem se da niko ne sme da bude privilegovan. Zato ja tuđe neću, a svoje ne dam. :wink:
Zato sam ih ja napušavao i ismevao svih tih dana dok su ''štrajkovali'', pokazivao im prst, a jednom se zamalo i fizički obračunao.
I da su nastavili još samo dva dana, bilo bi incidenata širom grada zbog toga. Već je par njih dobilo prevaspitavanja tamo kod GŽS. Bilo u novinama.
Vi ste tip ljudi kojima je nemoguće ugoditi. Mrzite sebe pre podne, a posle podne sve ostale. Smeta vam što živite tako kako živite, a kada neko ispravi kičmu i proba da promeni to, onda ga opljujete za sve pare. Jer volite da živite tako kako živite i da vas tretiraju tako.
Vidim, pominješ Biro. Zašto? Objasni mi ko je ikad imao bilo kakve koristi od Biroa. Jel znaš ti uopšte kako on (ne)funkcionše?[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=847107#p847107:uaesa2pk je napisao(la):mariks » Uto Maj 04, 2021 4:45 pm[/url]":uaesa2pk] a ko ne zeli da placa, a ima tipa ispod 500e onda nema ni biro, nema lecenja o trosku kasirke iz maksija, putarine da budu duplo skuplje i td, ko je student opet da ima olaksice...
Što se lečenja tiče, pa ne leči se on o trošku kasire iz Maksija, nego o trošku budžeta koji sam puni kroz druge poreze.
A taj što zarađuje ispod 500 e kao frilenser sa honorarnim poslom ni ne treba da plaća porez, jer on zarađuje samo tih 500 e i ništa više. Za razliku od kasirke u Maksiju, za koju se hvataš, koja zarađuje 40.000 + staž + osiguranje + penzija + status zaposlenog lica.
Idemo dalje..
Neću da batalim. Dok sam živ ima da govorim i propagiram to, jer je suva istina. Šta ćemo sad? A tebi ako to smeta, zabodi glavu u pesak kao ostale Srbende.Ali frilenceri se uvek vade na to zdravstveno, pa jao mi ne mozemo da zivimo, pa jao mi unosimo pare u zemlju, pa jao nemam odmor... Batalite te price...
Ovim pokazuješ da pojma blagog nemaš o čemu pričaš.Kome smeta moze sutra da se zaposli regularno nego vecina ne zeli jer mu odgovara zivot danas hocu sutra necu.
Svaka čast, evo sad ću da okrenem Nikolića i da mu kažem da vam svima podeli ordenje i zahvalnice u ime naroda. :kafa:Nece sigurno tih nekolicina frilencera popuniti budzet, budzet punimo mi, mala i srednja preduzeca, a da Vi to i ne znate.
Pogodi šta? I frilenserima isto.Skocile su nam akcize, skocile su uvozne tarife, skocio je porez, uvedena ekoloska taksa i nameti samo rastu.
To što si ti neinformisan, ili prosto sebičan Srbenda koji gleda samo svoje dvorište i sebe, ne znači da nije i drugima postalo još teže i gore.
:lol: Budalaštine. :lol: Pa ti ne da si se primio na Naprdnjačke priče, nego si ih odveo korak dalje.Pricaju o nekom unosenju para, a kupuju komp opremu od svercera i trose pare po zanzibarima.
A dobro je kad vi preduzetnici sve radite po zakonu i propisima ahahaha :lol:
Kakvi šverceri iz Austrougarske, o čemu pričaš ti? o.Oapsolutno niko, ne spominje SVERCERE iz austrougarske
Naravno da jeste huškanje.Tako da to nije nikakvo huskanje jedni protiv drugih koliko svako gleda svoje du*e i uvek je bilo ono "svakom svoja muka najteza" i "nikom nije lako ali meni je najteze". Pustite kasirke iz maksija kako one bolje prolaze te ako Vam je to ideala i duplo bolje nego frilencer mislim da ce Vas u maksiju docekati sirokih ruku da budete kasiri. Nemojte vise da se mucite sa tim frilencerskim radom danas imas sutra nemas. NIKO ne sme biti privilegovan i tacka.
Kada treba da se protestuje i bori protiv mnogo većih harača i lopuža, gomila vas Srbendi i Balkanaca ne smete prstom da mrdnete.
Al zato kad se neko drugi bori za sebe i svoj cilj, prvi ste da pospete kofe fekalija po njemu i da mu poželite da mu krava što pre crkne.
Kažeš ''pustite kasirke iz maksija''. Alo kralju, pa ti si ih sam prvi uvukao u priču! :lol:
I slažem se da niko ne sme da bude privilegovan. Zato ja tuđe neću, a svoje ne dam. :wink:
Pa opet, po njima ne posipate kofe fekalija... :kafa: Zato što ne smete. Kao i mnogi drugi.edit: I da neko je spomenuo advokate. Tu su advokati u prednosti jer oni ako strajkuju drzava staje sto su i dokazali kada su hteli da im uvedu fiskalne takse.
Da, blokiraju Slaviju, Autokomandu i Kneza Miloša, a Predsedništvu na Andrićevom vencu ne smeju da prismrde. 8)Taksisti kada strajkuju blokiraju grad
Zato sam ih ja napušavao i ismevao svih tih dana dok su ''štrajkovali'', pokazivao im prst, a jednom se zamalo i fizički obračunao.
I da su nastavili još samo dva dana, bilo bi incidenata širom grada zbog toga. Već je par njih dobilo prevaspitavanja tamo kod GŽS. Bilo u novinama.
Pa da se blokiralo bilo šta više i duže, tek biste onda vi zajedljivi Dinaroidi posipale kofe govana i režali sve u šesnaest.a frilencera jedva saka jada izadje na ulice sa nekom pogacom kao predstavnikom. Pa treba se drzava blokirati, a ne grad dok i advokati i taksisti i sverceri i svi ne budu pod istim krovom kada vec smetaju frilenceri.
Vi ste tip ljudi kojima je nemoguće ugoditi. Mrzite sebe pre podne, a posle podne sve ostale. Smeta vam što živite tako kako živite, a kada neko ispravi kičmu i proba da promeni to, onda ga opljujete za sve pare. Jer volite da živite tako kako živite i da vas tretiraju tako.