I ja bih isto voleo, ali se plašim da od toga na kraju neće biti ništa. Jedino ako ih otkupi neko ko se bavi takvim stvarima. Da zaokružim priču, evo i snimka, jeste da je od prošle godine, ali je bus i sada u istom stanju. Drugi je na istom placu malo zavučen, njega nisu snimali.
Od snimka neke stvari su se promenile.
Dodat je još neki MAZ, FAP bez dela šajbe je premešten i dobio je "ćebe" (lol).
Za razliku od Kresoja & Šomija mene je dočekala zatvorena ograda, ali nije samo to jedina bezbednosna razlika već su sada tu i kerovi, majka i nekoliko štenadi.
Kao osoba koja ima kontakt sa selom to je nedvosmisleni znak da niste dobrodošli, jer čim se približite busevima, majka će vas garantovano napasti iz razloga odbrane štenadi.
Realno 3-4 nas bi mogli da se okupimo pa da probamo da uđemo kroz ogradu koja ima solidno rupu i da podmitimo kerove sa hranom, ovako sam da upadam ne ide.
Fotkao sam kroz ogradu telefonom, nisam hteo da izvlačim kameru, a sam kraj je malo zeznut, video sam čak i neku ženu kako povlači "lajne" u okolini.
Čisto i ovo da napišem, nema ništa od drugog života za FAP-ove, neki se već čerupaju, neće ih sigurno nikom prodati za unutrašnjost niti verujem i da ima zainteresovanih.
Ikarbus & 2 Cobre. Tu su i mali čuvari.
2 FAP-a, bivši P40710 & P40714. Iza vidite i tog drugog Ikarbusa.
Ostali vozni park, tu su i MAZ-evi kao i ostali FAP-ovi.
Skontao sam i drugu lokaciju iz snimka, tako da ću i nju posetiti uskoro kada ohladni još malo. Probaću da uđem i u Ikarbus da slikam povučene zglobove, ako su još živi uopšte.