Šta je novo?

Infrastruktura Bugarske (Sofija - Obilaznica..)

To je i meni palo na pamet da je zbog skele.
Moje misljenje je da im je trebalo mesta za skelu, pa su odlučili da podignu taj nasip koji će posle da sruše kako bi taman usporili saobraćaj i gradilište bilo bezbednije za majstore na skeli.
Ali mi i dalje nije jasno zašto nisu mogli stubove još malo da udalje od saobraćajnice, postave skele na tlo, i samo čunjevima redukuju saobraćaj.
Ni kod njih do sada nisam video nikada da dodaju nasip, a ni nigde druge pa me zato interesuje da li ima još neki razlog...

Verovatno se radi o uštedi novca ili nedostatku skela. Ušteda u smislu podizanje nasipa kako bi se smanjila visina skele.
Zbog stuba u razdelnom pojasu svakako imaju redukciju za preticajne trake i plus smanjenje na jednu traku zbog otvora kroz skelu.

Ali baš kod stubova u razdelnom pojasu je skela punom visinom.
I nisam baš siguran da je jeftinije formirati nasip i rušiti ga umesto skele pune visine :D (sem ako nisu takvi odnosi cena u bugarskoj xD)
Sigurno ima neke veze sa skelom, samo me kopka šta tačno

Разлог је једноставан - због возача који би одвезли скелу. Без обзира на знакове и чуњеве, они неће зауставити аутомобиле који лете неразумном брзином.

Био бих срећан ако би неко могао да ми каже зашто је мој налог на форуму обрисан? Поделио сам видео који сам направио на деоници аутопута Европа и мој налог је избрисан...

Не волите Бугаре на форуму или сам прекршио неко правило?

Koji nalog, moguće da ga je forum greškom prepoznao kao spam.

Разлог је једноставан - због возача који би одвезли скелу. Без обзира на знакове и чуњеве, они неће зауставити аутомобиле који лете неразумном брзином.

Био бих срећан ако би неко могао да ми каже зашто је мој налог на форуму обрисан? Поделио сам видео који сам направио на деоници аутопута Европа и мој налог је избрисан...

Не волите Бугаре на форуму или сам прекршио неко правило?
Koji su rokovi za završetak autoputa Evropa do Sofije? Da li će biti parcijalnog puštanja?

@SkyPoint dobro dosaoi velika zahvalnost za tvoj yt kanal koji vec pratim godinama. To sto si Bugarin ili bilo koje druge nacionalnosti za mene, a gotovo sigurno i za ogromnu vecinu ovde na forumu, ne igra gotovo nikakvu ulogu.
Pre svega zahvalni smo za tvoje odlicne snimke I pracenje infrastrukture u Bg.
Molim te obrati se adminu licno I ponovo postave nalog. Jos jednom Hvala I dobro dosao!

Vrh