Šta je novo?

IN MEMORIAM

Neverovatno, juce sam shvatio koliko malo znam o nasoj istoriji u tom ratu, narocito o NOB-u i kako sam citao ovako generalno o svemu, zadrzao sam se sinoc na Neretvi i do 2 sata sam istrazivao, citao, gledao neke klipove na jutjubu....

Jutros sam malo gledao neki dokumentarni film i spremao se da uvece gledam Bulajicev film.

Nek pociva u miru.
 
 
 
 
Iz nekih komentara vidim da Toni Montano i nije bio baš neki kul lik, tj. da je u sličnom fazonu kao Oliver Mandić.

Nikada nisam voleo poslovicu "o mrtvima sve najbolje", ali ipak ću se ovde zaustaviti.
 
Toni bio opasan mangup izgleda. Eskivaže, slipovi i kontre, skraćivanje distance protiv Ramba sa kontra gardom koji je dve, 3 kategorije iznad. Vidi se da su neutrenirani i na momente deluje smešno, ali je ovo bilo više od običnog sparinga, svaka čast obojici.
 
Ode Toni legenda. Nisam bio intimus s njim, više smo se sudarali na žurkama i kvalitetnim gluvarenjima u SKCu... neka mu je laka zemlja.
 
pa valjda je bitnije sto je carli otisao, autenticni bgd panker (u istom danu, dva nekadasnja drugara iz benda), nego ovaj lizac arkanovih jaja?

rip carli.
 
@mmilos
Ako si reagovao na moju poruku: ona je moje opraštanje od generacije i jednog vremena, od galerije likova od kojih je vreme načinilo i dobre i loše karaktere. Nisam ni znao da je Čarli umro. Neka počiva u miru, legenda.
 
Kako Čarli umro? Jel ima neki link, vest, nešto? Sećam se dođe Čarli u Zvezdu posle Akademije i puste Madonu i on se ubije od djuskanja, kaže sve je s... uz ovo se najkvalitetnije iskačem 😀
Bori grbavom sam prodao kožnu jaknu baš davno. Autentičan lik, šta je radio politički ne bi komentarisao.
 
Vrh