StariPosmatrač
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 19.09.2018.
- Pohvaljen
- 2.799
Počeli su da brendiraju nove prodavnice. Još jedna apoteka, lili, pet shop, eglo, barbolini, neki dušeci... Sve u svemu tanko...
Pa ako uopste dodje neki nov brend nece sigurno otvoriti prvu lokaciju u Ava Parku. To su ipak "autleti"Kakav smor od brendova.
Hoce li doci sta novo ikad
Икејин студио за планирање у Роди. Данашња слика-08.05.2024.
Pogledajte prilog 197680
Da li je neko ovde uzimao Ikeinu kuhinju? Meni je njihov nameštaj super, ali uglavnom kupujem sitnije stvari (police itd.).
Da li je neko ovde uzimao Ikeinu kuhinju? Meni je njihov nameštaj super, ali uglavnom kupujem sitnije stvari (police itd.).
Kada sam uzimao ponude pre dve godine u stanu zaključio sam da je neisplativo. Daleko lepšu kuhinju možeš da dobiješ za skoro pa upola novca da ti stolar uradi po meri.Da li je neko ovde uzimao Ikeinu kuhinju? Meni je njihov nameštaj super, ali uglavnom kupujem sitnije stvari (police itd.).
To ti je isto kao da kazes da je mercedes tri puta skuplji od fiata. Naravno da je skuplji, ali zato je daleko bolja estetika i zavrsna obrada.Kada sam uzimao ponude pre dve godine u stanu zaključio sam da je neisplativo. Daleko lepšu kuhinju možeš da dobiješ za skoro pa upola novca da ti stolar uradi po meri.