Striker
Intermediate
I u Crnoj Gori je trebalo da bude otvoren krajem prošle godine...Baš smor za BK, mnogo bolji od Meka. Neuporedivo.
Odakle ti ta informacija da je BK odustao od Srbije zbog odnosa prema Rusiji?
I u Crnoj Gori je trebalo da bude otvoren krajem prošle godine...Baš smor za BK, mnogo bolji od Meka. Neuporedivo.
Odakle ti ta informacija da je BK odustao od Srbije zbog odnosa prema Rusiji?
Ne mislim da im je neisplativo, mislim da bi se razbijali od posla kao i Mek, možda još i više.само рендом изговор за неисплативост улагања
To mi već ima logike, a ne da neće u Srbiju zbog lošeg kreditnog rejtinga i neuvođenja sankcija Rusiji.Bila je neka nezvanična priča da je AmRest - koji je ovde zastupnik za KFC i Starbucks - zapravo izgubio licencu za Burger King, i da je tako zasad propao njihov ulazak na tržište Srbije.
U ovoj vesti na njihovom sajtu se Srbija ne pominje, ali se vremenski poklapa sa obustavom marketinške kampanje na društvenim mrežama.
Navodno postoji mogućnost da se uskoro pojavi novi franšizer.
Slaba je zainteresovanost iz EU za ulaganje. Delom zbog investicionog rejtinga, a i politicki zbog neusaglasavanja Srbije sa EU po pitanju sankcija.
Imam istu info, Amrest je u medjuvremenu izgubio licencu za BK. U Crnoj Gori su otvorena dva restorana, moguće da će nihov franšizer preuzeti posao.Bila je neka nezvanična priča da je AmRest - koji je ovde zastupnik za KFC i Starbucks - zapravo izgubio licencu za Burger King, i da je tako zasad propao njihov ulazak na tržište Srbije.
U ovoj vesti na njihovom sajtu se Srbija ne pominje, ali se vremenski poklapa sa obustavom marketinške kampanje na društvenim mrežama.
Navodno postoji mogućnost da se uskoro pojavi novi franšizer.
Nadam se da neće, nigde gora organizacija i generalno ukus i kvalitet hrane nego Burger King u CG. Takođe im je prisustvo na društvenim mrežama ravno nuli.Imam istu info, Amrest je u medjuvremenu izgubio licencu za BK. U Crnoj Gori su otvorena dva restorana, moguće da će nihov franšizer preuzeti posao.
ma ajde da je spin, nego cista lazNe spinuj. Nijedan brend se nije povukao zbog Rusije. C&A se povukao zbog lokalne korupcije, o čemu je bilo reči (lik potkradao firmu, kupio sebi stan u BnV). BK je preprodao franšizu u međuvremenu, šta će biti, ostaje da vidimo.
+ ima mali milion drugih franšiza koje ne samo da posluju dobro nego i još ekspandiraju. BK je samo jedan od mnogobrojnih lanaca brze hrane pa ne treba previše precenjivati uticaj istog.Ne spinuj. Nijedan brend se nije povukao zbog Rusije. C&A se povukao zbog lokalne korupcije, o čemu je bilo reči (lik potkradao firmu, kupio sebi stan u BnV). BK je preprodao franšizu u međuvremenu, šta će biti, ostaje da vidimo.
Nemoj tako. Mi sa Kanarevog i Miljakovca jedva čekamo buvljak #danamsvane.То ти је због бувљака и осталих пијаца и легалног неплаћања ПДВ-а на њима. И Оков овде ради лошије него у Црној Гори.
Можда се поправи конкурентност радњи кад се бувљак помери на Миљаковац...
То ти је због бувљака и осталих пијаца и легалног неплаћања ПДВ-а на њима. И Оков овде ради лошије него у Црној Гори.
Можда се поправи конкурентност радњи кад се бувљак помери на Миљаковац...
Ni to nije neki indikator: Nema ih ni u Grčkoj, Rumuniji, a bome ni u Francuskoj. Ja sam, realno, do sada očekivao više Ikea kod nas, ali vidim da većina zemalja okolo ima 1-2 (izuzetak je Mađarska, ona ima 3).