Bulevarac
Advanced
- Učlanjen(a)
- 26.12.2008.
- Pohvaljen
- 1.671
Izvini, nesprecavam ja tebe da ti imas svoje misljenje, ja samo kritikujem svacije misljenje za koje smatram da nije dobro, pa i tvoje.praguc":14agtvgk je napisao(la):Bulevarac, mene ne treba neko da štiti, al u svakom slučaju slažem se sa Ambassadorom. Ti imaš pravo na svoje mišljenje, i ja ga tebi ne spočitavam, kao što ti to radiš meni, i krećeš sa vređanjem ako se neko ne složi sa tobom.
Stvarno mi je "žao" ako ti je iko išta uzeo, ali šta da ti kažem, bilo pa prošlo, svašta je SFRJ radila što je bilo loše, ali je isto tako popravila mnoge stvari koje su bile poprilično trule u Kraljevini.
Očito na ovom forumu postoji nešto što se zove opšte mišljenje, koje ako neko ne deli, i odluči da podeli isto to sa ostatkom foruma biva isprozivan, tako da sam u poslednje vreme i izuzetno retko na forumu.... Uopšte neću da komentarišem, niti obrazlažem razlog svog mišljenja..... F... off....
Ok mi je da ti je zao, (ukoliko to ne mislis cincno) ako je meni neko nesto uzeo, mislim da je to mnogo bolji put za dobar razgovor.
Cisto da znas ja nisam puno izgubio materijalno(mnogi su izgubili mnogo vise, ili sve), vise smo kao familija izgubili emotivno , ili ne znam kako to vec da ti objasnim a da ne pisem jos 2 strane teksta.
Jos da dodam da to sto kazes bilo pa proslo isto nije tacno, naprotiv. Da je tako kao sto kazes ne bi jedan od 10 prvih uslova koja Srbija mora da ispuni ukoliko zeli u EU bila restitucija.
Svi mi cemo morati da placamo vise, da bi se proslost ispravila, Nazalost nepravda se i danas nastavlja iako svi pricaju kako im je osnovni cilj ulazak u EU, i da to nema alternativu.
Ti i ja cemo mozda moci da placamo hleb 100 dinara kada dodju porezi na restituciju, bice nam teze, ali najteze ce biti opet najsiromasnijim. Mislim da vracanje hotela u Rajicevoj izvornim vlasnicima mnogo manje ugrozava sirotinju.