Šta je novo?

Hoteli Beograda

Саша":zbcpkfa4 je napisao(la):
Хотел у изградњи на Зеленом венцу:

image4177.jpg

image4178.jpg

image4179.jpg

Oву грдобу изгледа већ оверила СТУ екипа.

Heritage hotel koji se gradi na Bogosloviji je pri kraju i trebalo bi da se otvori pocetkom sledeceg meseca.

Taj garni hotel 4* je trebao da se završi krajem godine,radi ga ITG inžinjering (malo su ga odužili sa radovima).Eksterijer i dekorativno osvetljenje -odlično odradjeno. Jel imaš nekih svežih fotki?

Inače su moji klijenti, kao i još nekoliko hotela po Beogradu ali nisam do sada nigde pravio fotografije, osim na kojima ja prezentujem neke stvari, tako da ne pokazuju mnogo baš o gradjevinskom projektu...
Posećivaću ih ovih dana, pa ću ih pitati za dozvolu da škljocnem par fotki i okačim ovde.
ITG je stvarno uradio vrhunski posao, na kvalitetu materijala se pogotovo nije štedelo.
Možda jedna zanimljivost, imaju ugradjen onaj lift za automobile, koji ih redja jedne ispod drugih. Probaću to da ih zamolim da slikam, pošto verujem da je to nešto što se kod nas ne vidja često.

Сличан лифт за аутомобиле у подземној гаражи има хотел Парк у Његошевој улици за своје хотелске госте. Гаража је мала у два нивоа, а мислим да може да прими око 20-30 аутомобила и може само лифтом да се уђе у њу. Био сам у тој гаражи, давних 80. година, и сами морате да увезете аутомобил у лифт и да се спустите са њим на одговарајући ниво где је слободно место. Сами морате и да извезете аутомобил.
Да ли је и сад тако не знам, хотел је приватно власништво, односно власништво чика Мишка (Делта Рилстејт).

Гарни хотел код Богословије, има само две слике на сајту извођача радова: http://www.itgdoo.co.rs/planovi.html

Još par novih hotela
Bali Colosseum:
51506649.jpg

51506627.jpg

51506675.jpg

51506699.jpg

51506706.jpg

51816025.jpg

Treće poluvreme u Borči:
49923673.jpg

49923679.jpg

49923690.jpg

Garni hotel Portobello:
51456475.jpg

51456372.jpg

51456879.jpg

У америци, постојбини шунда и кича!

Боже ме сачувај, па оно није ни за најгору магистралу. Где се уопште налази та наказа?

milos.tro":2q0grkku je napisao(la):
Još par novih hotela
Bali Colosseum:
....
51506675.jpg

51506699.jpg

51506706.jpg

51816025.jpg

....

Izvinjavam se što ponavljam ove slike :) , ali:
kolika džukela treba da budeš da bi ovde lepo osećao???

Ovo je san snova za svakog polupismenog tranzicionog dobitnika. Šojić sa viskić dočekuje Singapurćani... Jedva čekam da vidim recenzije gostiju na booking.com

То је хотел за оне богате који припадају једној националној мањини, а која је овде код нас заштићена као бели медведи.
Можда је газда хотела мајстор кича и шунда Жељко Пинк Митровић :lol:

О овом "хотелу" смо расправљали још у децембру 2013. године на странама 50 и 51, а поставио је Директор:
viewtopic.php?p=257226#p257226

Гага":uc0g54ic je napisao(la):
То је хотел за оне богате који припадају једној националној мањини, а која је овде код нас заштићена као бели медведи.

О овом "хотелу" смо расправљали још у децембру 2013. године на странама 50 и 51, а поставио је Директор:

Gago da te ispravim raspravljalo se o kič hotelu Bali paradizo,ovo mu je "malo ružniji brat" Bali colosseum,ista grupa hotela sa još naglašenijim kičom :roll:

Значи имамо омањи ланац кич хотела, жалосно. Слике ми буквално изазивају гађење и стварају нагон за повраћање.

milos.tro":3rv95w7h je napisao(la):
Гага":3rv95w7h je napisao(la):

Gago da te ispravim raspravljalo se o kič hotelu Bali paradizo,ovo mu je "malo ružniji brat" Bali colosseum,ista grupa hotela sa još naglašenijim kičom :roll:
Извињавам се.
Па да ли то значи да ће још бити оваквих кичерај хотела на све четири стране Београда ?

Vrh