milos.tro":1njyro5r je napisao(la):Završen je i Hotel u Čika Ljubinoj - Envoy hotel (49 soba-4*)
Neko123":31p1p1yk je napisao(la):Verovatno render, jer ovo nije slika Beograda, ako pogledaš bolje fasadu preko puta.
nensav":jcerst2e je napisao(la):Sta mislite o softveru koji se koristi u vecini hotela i hostela u Srbiji, mislim da se zove Recepcija ili tako nekako. Pokazaivali su mi kako radi, uopste mi se ne svidja, napravila ga neka domaca firma i kao mora da se upotrebljava u svim hotelima u Srbiji. Ako je to tacno, neko je drmnu lepu lovu a nije bash odradio posao
Neko123":alp03xpp je napisao(la):milos.tro":alp03xpp je napisao(la):Završen je i Hotel u Čika Ljubinoj - Envoy hotel (49 soba-4*)
Verovatno render, jer ovo nije slika Beograda, ako pogledaš bolje fasadu preko puta.
Mair":1i8493wi je napisao(la):nensav":1i8493wi je napisao(la):Sta mislite o softveru koji se koristi u vecini hotela i hostela u Srbiji, mislim da se zove Recepcija ili tako nekako. Pokazaivali su mi kako radi, uopste mi se ne svidja, napravila ga neka domaca firma i kao mora da se upotrebljava u svim hotelima u Srbiji. Ako je to tacno, neko je drmnu lepu lovu a nije bash odradio posao
To znači da će sada žena da mi sazna za 10 sekundi da sam se prijavio u neki hotel u Srbiji , a još lošija stvar je što će i poslovni konkurent da sazna gde sam iznajmio sobu i u kom hotelu.
Pouzdanost takvih podataka ne smem ni da komentarišem, jedno je kada taj program služi za brojanje turista, a drugo je kada im uzimaš "meru": Koliko dana?, Gde?, Kada? Zašto? S kim? Način plaćanja? Mesto prebivališta? Vrsta obroka? Vrsta ostalih usluga? Matični broj? Sve to za 10 sekundi može da sazna direktni poslovni konkurent.
Вожд":1x1cnpa9 je napisao(la):Fali mega hotel sa tri zvezdice
V. R.- A. K. | 01. jun 2015. 23:01 | Komentara: 2
Hotelijeri tvrde da investitori ne brinu o potrebama tržišta. Prestonica bi morala da ima i superluksuzan objekat
http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74. ... i-zvezdice
Вожд":2kzrzzp7 je napisao(la):Fali mega hotel sa tri zvezdice
V. R.- A. K. | 01. jun 2015. 23:01 | Komentara: 2
Hotelijeri tvrde da investitori ne brinu o potrebama tržišta. Prestonica bi morala da ima i superluksuzan objekat
http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74. ... i-zvezdice