Šta je novo?

Hoteli Beograda

Završen je i Hotel u Čika Ljubinoj - Envoy hotel (49 soba-4*)
47414526.jpg

47414520.jpg

47414523.jpg

Хотел "88 соба" добио признање

Сертификат за изврсност 88 Ромс Хотелу

Београдски 88 Роомс Хотел, коjи послуjе у оквиру хотелске компаниjе MK Mоунтаин Ресорт, добитник jе признања Сертфикат за изврсност, коjи додељуjе саjт Tрип Aдвисор, саопштено jе данас из те компаниjе.

http://www.tanjug.rs/full-view1.aspx?izb=180825

Sta mislite o softveru koji se koristi u vecini hotela i hostela u Srbiji, mislim da se zove Recepcija ili tako nekako. Pokazaivali su mi kako radi, uopste mi se ne svidja, napravila ga neka domaca firma i kao mora da se upotrebljava u svim hotelima u Srbiji. Ako je to tacno, neko je drmnu lepu lovu a nije bash odradio posao

milos.tro":1njyro5r je napisao(la):
47414520.jpg

Verovatno render, jer ovo nije slika Beograda, ako pogledaš bolje fasadu preko puta.

nensav":jcerst2e je napisao(la):
Sta mislite o softveru koji se koristi u vecini hotela i hostela u Srbiji, mislim da se zove Recepcija ili tako nekako. Pokazaivali su mi kako radi, uopste mi se ne svidja, napravila ga neka domaca firma i kao mora da se upotrebljava u svim hotelima u Srbiji. Ako je to tacno, neko je drmnu lepu lovu a nije bash odradio posao

To znači da će sada žena da mi sazna za 10 sekundi da sam se prijavio u neki hotel u Srbiji :D, a još lošija stvar je što će i poslovni konkurent da sazna gde sam iznajmio sobu i u kom hotelu.
Pouzdanost takvih podataka ne smem ni da komentarišem, jedno je kada taj program služi za brojanje turista, a drugo je kada im uzimaš "meru": Koliko dana?, Gde?, Kada? Zašto? S kim? Način plaćanja? Mesto prebivališta? Vrsta obroka? Vrsta ostalih usluga? Matični broj? Sve to za 10 sekundi može da sazna direktni poslovni konkurent. :)

Neko123":alp03xpp je napisao(la):
milos.tro":alp03xpp je napisao(la):
47414520.jpg

Verovatno render, jer ovo nije slika Beograda, ako pogledaš bolje fasadu preko puta.

I mene je ova fotka zbunila,nesto slicno su uradili sa renderom Holiday inn Ekspresa(zgrada pored hotela),pa hotel Metropoliten pored arene,koristili su sobe drugog hotela na sajtu i FCB stranici hotela o cemu smo ranije govorili
viewtopic.php?f=21&t=333&start=1975

Mair":1i8493wi je napisao(la):
nensav":1i8493wi je napisao(la):

To znači da će sada žena da mi sazna za 10 sekundi da sam se prijavio u neki hotel u Srbiji :D, a još lošija stvar je što će i poslovni konkurent da sazna gde sam iznajmio sobu i u kom hotelu.
Pouzdanost takvih podataka ne smem ni da komentarišem, jedno je kada taj program služi za brojanje turista, a drugo je kada im uzimaš "meru": Koliko dana?, Gde?, Kada? Zašto? S kim? Način plaćanja? Mesto prebivališta? Vrsta obroka? Vrsta ostalih usluga? Matični broj? Sve to za 10 sekundi može da sazna direktni poslovni konkurent. :)

Bice hit hoteli koji ne koriste taj softver :p

Razumem ja da je to sve zbog bezbednosti to je bilo i pre samo se pisalo ručno i obavezna je lična karta ili pasoš. Međutim danas su te informacije već za par sekundi obrađene, a zloupotreba je posebna tema, pre se bar imalo vremena prednosti par dana ili mesec. :)

Kad bi se odradila privatizacija Slavije (idealna lokacija,kapacitet),pominjao se Aloft na NBG-u ...

Вожд":2kzrzzp7 je napisao(la):
Fali mega hotel sa tri zvezdice
V. R.- A. K. | 01. jun 2015. 23:01 | Komentara: 2

Hotelijeri tvrde da investitori ne brinu o potrebama tržišta. Prestonica bi morala da ima i superluksuzan objekat

http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74. ... i-zvezdice

Генов ми је први комшија, терасе су нам једна до друге.

Ovi jarboli su poceli da mi idu na zivce .Pitam se kako svako moze u bg da sredjuje trotoar nevodeci racuna o modelu ivicnjaka i ostalim detaljima a stubici sigurno imaju douvolu .Plus da li ce izdrzati do proljeca

Fale mi zeleno-plavi stubići da se uklope sa zastavama i logom hotela :mrgreen:

Холидеј ин делује прилично провинцијски и ружно, с обзиром да је то нов хотел у Београду...

Otvoren hotel "Envoy" u Čika Ljubinoj u Beogradu
Petak, 19. 06. 2015.|09:23 | Izvor: eKapija
http://www.ekapija.com/website/sr/page/ ... u-Beogradu

U Čika Ljubinoj 13 u Beogradu otvoren je novi hotel "Envoy".
Hotel se nalazi u samom centru prestonice, u rekonstruisanoj zgradi nekadašnje Australijske ambasade.

Kako prenosi Turistička organizacija Srbije, hotel raspolaže standard sobama i impresivnom terasom koja se proteže celom dužinom s veličanstvenim pogledom na Dunav, kao i spa centrom.

Na popularnom sajtu za rezervaciju smeštaja booking.com, ovaj objekat dostupan je gostima od 25. maja, a broj smeštajnih jedinica u hotelu je 49.

U diplomatskom rečniku, reč "envoy" označava specijalnog izaslanika, diplomatu sa posebnom misijom.

Gradi se neki hotel u pazinskoj na banjici uskoro bi trebalo da bude otvoren

Interesantno,koliko se secam pre par godina je radjena studija izvodljivosti za izgradnju spothotela na Banjici.

Vrh