milos.tro":35grqa2i je napisao(la):Ovaj Hotel mi dodje kao Falkenštajner-Nobel varijanta.
U odnosu na druge zgrade u Čika Ljubinoj više dođe kao Frankeštajn(er) varijanta!
milos.tro":35grqa2i je napisao(la):Ovaj Hotel mi dodje kao Falkenštajner-Nobel varijanta.
Frankenštajner, to sam i ja prvo pomislio. Stara fasada se bolje uklapala, ovo je baš velika transofrmacija. Mediokritetna arhitektura na ekskluzivnoj lokaciji, bravo za urbaniste. Btw, kad je ovo bilo na javnom uvidu, hm?Urke":1mv04h6u je napisao(la):milos.tro":1mv04h6u je napisao(la):Ovaj Hotel mi dodje kao Falkenštajner-Nobel varijanta.
U odnosu na druge zgrade u Čika Ljubinoj više dođe kao Frankeštajn(er) varijanta!
Види се да на табли има 5. Јел то постао неки стандард, свака зграда по спрат вишка?!direktor":3bf12b3j je napisao(la):
Somi303":36gni0mz je napisao(la):Види се да на табли има 5. Јел то постао неки стандард, свака зграда по спрат вишка?!direktor":36gni0mz je napisao(la):
astrodule":1uef8mqi je napisao(la):A za to vreme u Beogradu, iza SIV-a hotel se postavio kao i pristupni mostić.
Prijaviću ovaj pločnik na zelenoj površini, mada me ne bi čudilo da dobijem odgovor da je podnet zahtev za legalizaciju.
Poslato sa telefona