mihajloboric87
Advanced
- Učlanjen(a)
- 24.02.2021.
- Pohvaljen
- 4.898
Мени мало неприродно делује ова црвена надстрешница, више бих волео да је бела/ светло сива или у неким смеђим ,,дрвеним'' тоновима.
Da, to moze u hodu da se izmeni i natpis.Мени мало неприродно делује ова црвена надстрешница, више бих волео да је бела/ светло сива или у неким смеђим ,,дрвеним'' тоновима.
Neće biti hotel, planirali su poslovni prostor u kuli. Hotel ostaje niži deo uz Makenzijevu i Slavija Lux.Meni buduci hotel izgleda skroz okej.
Ne zvuci dobro, nemaju obezbedjen parking. Od hotela su verovatno odustali jer bi bez parkinga mogli da imaju samo 3 zvezdice. Rusenje i novi objekat su najbolje resenje, ali trebaju duboki dzepovi i vreme da se povrati investicija.Neće biti hotel, planirali su poslovni prostor u kuli. Hotel ostaje niži deo uz Makenzijevu i Slavija Lux.
Pogledajte prilog 207924Pogledajte prilog 207925
Славија дупло боље прошла. Ове вертикале боље пристају високом објекту једноставне форме.
Е па није исто, хотел Централ има брисолеје, изузетно популаран "израз" (детаљ) на форуму БеобилдČestitam beograđani, dobijate i vi "hotel Radijator"
za neupućene, kucati: hotel radijator novi sad
verujem ja u njih, ce se nadje neka rupa u zakonu da mogu sto kasnije da zavrseRok za podnošenje zahteva za državnu subvenciju je kraj ove godine, što znači da projekat mora da bude gotov i ranije.
Polako, još uvek ima šansi da ga stave i na ovu novonajavljenu Slaviju. Makar neki maaalji u prizemlju, da prekrije celu onu galeriju.I ja sam zadovoljan, da se ne lažemo, bolje i ovakva fasada, nego da nakaleme gigantski LED ekran, kao na onom skadru u Takovskoj, a pitanje dana bi bilo kada bi ga stavili i na Slaviju, da nije prodata.
И мени такође. Поготово, ако се упореди са постојећим стањем. Чим је нешто ново, уредно, са редовним одржавањем, то одмах даје потпуно другачију слику.Meni buduci hotel izgleda skroz okej.