mihajloboric87
Advanced
- Učlanjen(a)
- 24.02.2021.
- Pohvaljen
- 6.055
Мени мало неприродно делује ова црвена надстрешница, више бих волео да је бела/ светло сива или у неким смеђим ,,дрвеним'' тоновима.
Da, to moze u hodu da se izmeni i natpis.Мени мало неприродно делује ова црвена надстрешница, више бих волео да је бела/ светло сива или у неким смеђим ,,дрвеним'' тоновима.
Neće biti hotel, planirali su poslovni prostor u kuli. Hotel ostaje niži deo uz Makenzijevu i Slavija Lux.Meni buduci hotel izgleda skroz okej.
Ne zvuci dobro, nemaju obezbedjen parking. Od hotela su verovatno odustali jer bi bez parkinga mogli da imaju samo 3 zvezdice. Rusenje i novi objekat su najbolje resenje, ali trebaju duboki dzepovi i vreme da se povrati investicija.Neće biti hotel, planirali su poslovni prostor u kuli. Hotel ostaje niži deo uz Makenzijevu i Slavija Lux.
Pogledajte prilog 207924Pogledajte prilog 207925
Славија дупло боље прошла. Ове вертикале боље пристају високом објекту једноставне форме.
Е па није исто, хотел Централ има брисолеје, изузетно популаран "израз" (детаљ) на форуму БеобилдČestitam beograđani, dobijate i vi "hotel Radijator"
za neupućene, kucati: hotel radijator novi sad
verujem ja u njih, ce se nadje neka rupa u zakonu da mogu sto kasnije da zavrseRok za podnošenje zahteva za državnu subvenciju je kraj ove godine, što znači da projekat mora da bude gotov i ranije.
Polako, još uvek ima šansi da ga stave i na ovu novonajavljenu Slaviju.I ja sam zadovoljan, da se ne lažemo, bolje i ovakva fasada, nego da nakaleme gigantski LED ekran, kao na onom skadru u Takovskoj, a pitanje dana bi bilo kada bi ga stavili i na Slaviju, da nije prodata.
И мени такође. Поготово, ако се упореди са постојећим стањем. Чим је нешто ново, уредно, са редовним одржавањем, то одмах даје потпуно другачију слику.Meni buduci hotel izgleda skroz okej.
To je privremeni, javni parking.Kolika je zapravo podzemna garaža u okviru hotela Slavija? Razmišljam da kako god da se projekat na kraju definiše tj bilo da se objekat koristi kao hotel, luksuzni apartmani ili poslovni kompleks gotovo je sigurno da će parking mesta nedostajati. U tom slučaju, korisnici ili gosti će verovatno biti primorani da koriste javni parking preko puta., pa se pitam zašto se već u fazi pregovora od Matijevića nije predvidelo rešenje kojim bi se hotel povezao sa tim parkingom na primer nekom pasarelom koja bi, osim funkcionalne povezanosti, mogla da posluži i kao deo javne pešačke komunikacije.
Misliš da se tu u budućnosti neće graditi parkig garaža? Vidim da je većim delom ta parcela u vlasništvu gradaTo je privremeni, javni parking.
Možda nadzemna garaža.Misliš da se tu u budućnosti neće graditi parkig garaža? Vidim da je većim delom ta parcela u vlasništvu grada
ne znam, meni se vise svidja ideja da se otvore vizure ka hramu i da se on sto vise istakne, a u tome smeta ova zgrada (vidi se hram i sa njom, ali stvarno mislim da bi mnogo lepse bilo da nije toliko velika)
sam izgled po renderu nije los, ali nije mi ni nista posebno
Pogledajte prilog 207331