Šta je novo?

Hotel Jugoslavija [ Hotel ]

Istina je da to investitor plaća, ali to je investitor koji faktički živi od nameštenih državnih tendera, tako da de facto mi to indirektno plaćamo.

Ту се можемо сложити да постоји сумња. Зашто би онда трошио паре које не мора...?

Slažem se sa tobom, mislim da ne treba da se gubimo u nekim teorijama zavere o rekonstrukciji. Verujem da su dobro procenili šta im se više isplati.

4 meseca rada, ko zna koliko dnevnica, sati rada građevinskih mašina, goriva... ?

Zaista mislim da bi bilo jeftinije da su angažovali minere, makar ih zvali iz inostranstva, da to sruše za jedan dan i da ne bude prašine ovoliko skoro svaki dan. Plus, snimanje takvog rušenje je uvek zanimljivo, pa bi tu moglo i da bude neki vid reklame jer bi se sigurno javili Discovery, NG i slični da to snime.

Miniranje košta preko 100 eur po kvadratu sto bi znacilo za ovaj objekat preko 500.000 eur + dodatna cena angazovanja specijalizovane firme iz inostranstva + pribavljanje potrebnih dozvola i procedura koje nikad nisu izvedene u Srbiji...

IMG_7603.jpeg
IMG_7604.jpeg
IMG_7606.jpeg
IMG_7620.jpeg
IMG_7621.jpeg
IMG_7607.jpeg

Vrh