Pa to.
Mediji su danas, većinski, glasnici režima i/ili kompanija koje ih drže. A komentari u vestima su, većinski, odraz i glas naroda. Draže mi je da čitam taj iskreni glas naroda. Čak i ako on ponekad kaže da vakcine izazivaju autizam ili da nas zaprašuju avioni. Da, to su besmislice. I njih ću da preskočim, neću se složiti sa njima. Ali i te besmislice su odraz ovog naroda, to je činjenica. I lakše će razumeti ovaj narod i ovu zemlju onaj ko se upozna sa njima tako, nego onaj ko o svemu čita iz režimskih i privatnih medija koji ovde uglavnom prosipaju priče kako smo najbolji na svetu i imamo najdivniji režim na svetu.
Inače siguran sam da i gnominari koriste komentare da dopune ili prošire svoje vesti. X puta sam video da u komentarima ljudi otkrivaju ono što gnominari nisu isprva, pa da posle ovi prošire tj. ažuriraju vest gde dodaju još informacija koje nisu smeli pre.
Evo pre par dana sam negde video vest o nekom restoranu na NBG čiji su vlasnici isekli stubiće na trotoaru ispred, da mogu da parkiraju svoje automobilčine. Gnominari nisu pominjali ko su vlasnici. A onda u komentarima vidim da je neki napisao, parafraziram, da to drži izvesni čika biznismen sa Kosova, koji se više puta pojavljivao u medijima i raznim incidentima. I odmah ti bude jasno ko je i o čemu se radi. A da čekam gnominare i režim, ne bih nikad ništa konkretno saznao. Osim da smo najbolja zemlja na svetu.