Šta je novo?

Gradski prevoz u svetu

Tallinn trenutno prodaje 38 Solaris trolejbusa godista 2002-2004, i 2007-2010 zbog prekidanja trolejbuskog saobracaja do 2026 kad im dolaze nova vozila, za male pare se mogu uzeti iole pristojna vozila koja sa odredjenim remontom mogu poslužiti za neki prelazni period
Mogu ali verujem da se o tome uopšte i ne razmišlja iz razloga što Gangula kaže da mi nismo toliko bedni i jadni da uzimamo polovno.
Inače se priča da su iz Gsp-a krenuli da obilaze fabrike trolejbusa i da će stvarno biti nabavke. Nadam se samo da ne obilaze, kao što su obilazili fabriku Bozankaye i pre nego što se raspisao tender za tramvaje.

Njima će naši Solarisi biti zlata vredi.
Njihov primer više laže nego naši političari, kaže uzeće 120 novih električnih autobusa🤣🤣
Pa ko ih šiša, neka kupe nova. Šta ima mi njima da *poklanjamo* naša najbolja vozila nije mi jasno, šta su oni nama poklonili. Meni bi bilo van pameti i da im prodamo a kamoli da im poklanjamo

Tallinn trenutno prodaje 38 Solaris trolejbusa godista 2002-2004, i 2007-2010 zbog prekidanja trolejbuskog saobracaja do 2026 kad im dolaze nova vozila, za male pare se mogu uzeti iole pristojna vozila koja sa odredjenim remontom mogu poslužiti za neki prelazni period​
Mogu ali verujem da se o tome uopšte i ne razmišlja iz razloga što Gangula kaže da mi nismo toliko bedni i jadni da uzimamo polovno.
Inače se priča da su iz Gsp-a krenuli da obilaze fabrike trolejbusa i da će stvarno biti nabavke. Nadam se samo da ne obilaze, kao što su obilazili fabriku Bozankaye i pre nego što se raspisao tender za tramvaje.​
Nema ništa od tih polovnih, rekli su da neće kupovati / phivatati donacije polovnih vozila jer hoće da imaju isključivo nova vozila zbog EXPO. Šta će biti konkretno sa ovim obilaskom fabrika i da li će se završiti kao poseta Češkoj, ne znam, ali ono što je sigurno je da kakav god novi trolejbus dobijemo, da će to biti plus za opstanak tog podsistema.​

Madrid
1000024434.jpg

1000024346.jpg

1000024343.jpg

Poslednja izmena:
Vrh