I ne, nisu svi isti. To je prazna fraza, opravdanje. Nek su i svi ponudjeni losi, neki su manje losi.
Pa samim izlaskom na izbore i glasanjem za manje lose, kaznjavas one losije, ali i saljes poruku ovima koje si izglasao da su smenjvi i da ces i njih kazniti kada (ako) budu lose radili.
Laki, druže, ne znam kako tebi to nije jasno (?!).
Mnogo me čudiš.
A još me više čudiš, jer smo o tome već pričali u ovoj temi.
Ljudi više ne izlaze na ovakve "izbore" upravo zbog toga što im se ogadilo da biraju loše ili manje loše, odnosno zlo ili (šatro) manje zlo.
Laki, zlo je zlo, sa zlom se ne sme praviti nikakav kompromis. Kako to ne kontaš (?).
Sa zlom nema kompromisa, čoveče.
E vidiš, upravo ovo o čemu govorim je KLJUČNA STVAR vezana za moju apstinenciju na ovakvim "izborima", a duboko verujem u to da bar 90% građana upravo iz OVOG razloga bojkotuje "izbore". Ljudi jednostavno ne žele da imaju ikakvog kontakta sa zlom.
Smučilo se ljudima da šatro biraju nekakvo manje zlo, jer to jednostavno vređa njihov intelekt. Shvataš li ti to (?).
Jer, birajući šatro manje zlo - zlo ostaje i vremenom se samo uvećava. To je goli fakat, to je nešto što svi osećamo na svojoj koži.
Čak i nekome kome skoro ništa nije jasno - ovakvo ponavljano iskustvo sa zlom ili (šatro) manjim zlom mu vremenom nešto govori, zar ne (?).
Drugo, Laki, vidim da pominješ da država "skoro 20 godina" živi od rasprodaje.
Da te pitam nešto, izgleda da, po tebi, za vreme Miloševića nije bilo rasprodaje, bankrotstva, gašenja firmi i svega ostalog negativnog što se dešavalo i posle 2000. godine, naravno u još većoj meri (?!).
Dakle, hoćeš da kažeš da je Milošević nešto pozitivno uradio za Srbiju, čim se fokusiraš samo na poslednjih "skoro 20 godina" (?!).