Vladivoje
Higher intermediate
Ne, upravo ova tema je idealna za ovu priču. :mrgreen:
Preko FB-a u više navrata sam kontaktirao jednu od glavnih faca iz NDMBGD, postavio sam nekoliko trik-pitanja.
Međutim, iskuliran sam.
Kuliranje važnih trik-pitanja možda govori mnogo više i od eventualno datih odgovora.
Takođe, tražio sam da se NDMBGD na svojim protestima javno i nedvosmisleno ogradi od SVIH politikanata iz SVIH stranaka.
Dobio sam nekakav tupav odgovor na ovu inicijativu.
Zatim, setite se onog famoznog bombardovanja lubenicama platoa ispred zgrade komunalne policije u Makenzijevoj, pre dve godine.
Tu predstavu su izveli Dobrica Veselinović i još jedna osoba (ne mogu da se sada setim koja).
Možda smo čak i u ovoj temi govorili o tome.
Ej mislim, toliko je to sve providno, da ne želim više da trošim reči.
Ima takvih "događaja" još...
Preko FB-a u više navrata sam kontaktirao jednu od glavnih faca iz NDMBGD, postavio sam nekoliko trik-pitanja.
Međutim, iskuliran sam.
Kuliranje važnih trik-pitanja možda govori mnogo više i od eventualno datih odgovora.
Takođe, tražio sam da se NDMBGD na svojim protestima javno i nedvosmisleno ogradi od SVIH politikanata iz SVIH stranaka.
Dobio sam nekakav tupav odgovor na ovu inicijativu.
Zatim, setite se onog famoznog bombardovanja lubenicama platoa ispred zgrade komunalne policije u Makenzijevoj, pre dve godine.
Tu predstavu su izveli Dobrica Veselinović i još jedna osoba (ne mogu da se sada setim koja).
Možda smo čak i u ovoj temi govorili o tome.
Ej mislim, toliko je to sve providno, da ne želim više da trošim reči.
Ima takvih "događaja" još...