Šta je novo?

Gradski izbori 2018.

Tako je, to su sve trojanski konji SNS-a, kao što je bilo i trojanskih konja SPS-a i Slobodana Miloševića tokom 1990-ih godina.

Sve je to ista matrica.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=524597#p524597:6izm306b je napisao(la):
Propeler » 13 Mar 2018 09:31 pm[/url]":6izm306b]Potrošeno je 2 miliona evra iz budžeta za dnevnice kontrolora. Za te pare su mogla da se izgrade najmanje dva manja vrtića. :violina: Sada je valjda svima jasno da je najmanje 20 stranaka predstavljalo trojanske konje SNS-a.
Deo tih para je verovatno vraćen nazad SNS-u koji je naručilac radova". Pranje novca putem izbora svake godine.

J*** te, ovo je kao da živimo u doba Voldemorove vladavine :lol:

MRZITELJSKA KOALICIJA SE SASTAJE U GRADU GREHA! Višekruna, Kesić i Sergej Trifunović prete Vučiću iz Amsterdama!

Čovek koji je direktno pozivao na ubistvo Vučića i priželjkivao da i sam ispali jedan metak kada se budu streljali ljudi sa vlasti, sklopio je mrziteljski pakt sa perjanicama "građanske opozicije", voditeljom Zoranom Kesićem i glumcem Sergejom Trifunovićem

Svoju koaliciju overili su u Amsterdamu, jednom od najporočnijih gradova na svetu, valjda zato što su samo tamo uz malu pomoć stimulansa uspeli da skupe hrabrost i zaprete srpskom predsedniku sa bezbedne udaljenosti.

Đorđe Višekruna, novinar "Tabloida" Milovana Brkića, bliskog medijskog saradnika opozicionih lidera, pohvalio se na Fejsbuku fotoggrafijom iz Amsteradama na kojoj je sa kvaziduhovitim voditeljem Kesićem i bivšim glumcem i propalim političarom u pokušaju Trifunovićem, uz potpis:

- Nova koalicija protiv Vučića u Amsterdamu!
I sad je sve jasno. To je ta ekipa. Udarna pesnica "građanske opozicije" predvođene Đilasom, Jankovićem i Jeremićem kuje zaveru u Amsterdamu. Da nije opasno, bilo bi smešno.

A opasno je. Jer je Višekruna već više puta pretio Vučiću, pa bi njegovi najnoviji pozivi na nasilje morali bi da izazovu reakciju nadležnih organa.

Prenosis smece od teksta bez linka sto je protiv pravila foruma

Nije isključeno da se unapred priprema nova lažna opozicija AV-u.

A o tamošnjim debilnim komentarima SNS-botina ne bih dalje trošio reči...

Krenula verifikacija poslanika. Šapić ima poslanika koji je bio u G17 a posle u SNP partiji Nenada Popovića, bravo!

29791542_2102526143362986_305519783959048407_n.jpg

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=529173#p529173:1uxvhmje je napisao(la):
vucko » Sub Mar 31, 2018 8:17 pm[/url]":1uxvhmje]Krenula verifikacija poslanika. Šapić ima poslanika koji je bio u G17 a posle u SNP partiji Nenada Popovića, bravo!
Za šta bravo, ni prvi ni poslednji put da bismo aplaudirali. Doduše, za "poslednji" nisam baš sigurna jer ničija nije gorela do zore, to svi znamo.
Nego... mene više muči šta je u činijici iznad Uverenja :?:

P.S. A vid' Miška i teatralnog osmeha. Ne bila na njegovom mestu. :mrgreen:

Tako je, Ksenijice. :D

Zbog ovakvih možemo neprekidno da aplaudiramo, sve dok ne oderemo ruke, i danima i noćima, koliko ih ima... :roll:

Nego, ja bih takvima i sličnima, umesto aplaudiranja - prutom po njihovim lopovskim i parazitskim prstićima, da im više ne padne na pamet da guraju svoje prstiće u narodni novac... :mrgreen:

Memento mori!
~~~
Bez brige Vladivoje, Neko to od gore vidi sve samo što toga mnogi nisu svesni ;)

Ovo sa Šapićem je prvoaprilska šala, koju možda ipak treba shvatiti ozbiljno... :mrgreen:

Kao što smo bezbroj puta od 1990. godine do danas videli - i posle ovih (neregularnih i lopovskih) izbora, lažna opozicija se ućutala.
Štaviše, ove godine "opoziciona" priča o pokradenim izborima nije trajala čak ni tri dana.

Dakle, lažna opozicija (uključujući i NDMBGD) "mudro" ćuti, da bi na narednim (neregularnim i lopovskim) izborima ponovo odradila "dobar posao" za aktuelne vlasti.

Još jednom, zaključak je da se (ovakvim) "izborima" očigledno ništa ne može rešiti, što znači da treba pronaći druge načine borbe za zadovoljenje interesa građana i države.

Sasvim je jasno da ova i ovakva tzv. politička scena ne radi u interesu građana, društva i države, što znači da SVE njene aktere treba na ulici "zamoliti" da nam se već jednom i zauvek skinu sa grbače i sklone sa očiju.

NDMBGD se malo aktivira van Beograda ovih dana (Niš i Kragujevac), a ostalima je očigledno jako lepo.

Ne znam samo kako SNS opravdava čekanje poslednjeg trenutka da formira novu gradsku vlast.

Verovatno čekaju da ljudi zaborave ko je bio na izbornim plakatima, jer te osobe (osim ove za Savskog venca) neće ni biti odbornici.

Vladivoje se ućutao kad su ga svi prošli put raskrinkali, pa je čekao da prođu tri nedelje, i onda izvlači "zaključke".
Igore, možda može ključ na ovu temu?

Mnogo volim kada me pripadnici lažne opozicije "raskrinkavaju".
E sad, samo ne znam jesu li oni mene ili ja njih... :mrgreen:

Evo, ja sam progovorio posle tri nedelje (kako ti kažeš), a lažna opozicija neće progovoriti sve do narednih "izbora".
O tome ja pričam, jer je to veoma važan zaključak.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=533977#p533977:3lzvopzu je napisao(la):
Vladivoje » Uto Apr 24, 2018 2:24 pm[/url]":3lzvopzu] Sasvim je jasno da ova i ovakva tzv. politička scena ne radi u interesu građana, društva i države, što znači da SVE njene aktere treba na ulici "zamoliti" da nam se već jednom i zauvek skinu sa grbače i sklone sa očiju.

Tako je Vladivoje! Odavno sam za tu opciju jer samo tako deluje istinska opozicija.
I ne slušaj nezrela razmišljanja "opredeljenih".
4027700691.gif

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=533989#p533989:3lzvopzu je napisao(la):
Vladivoje » Uto Apr 24, 2018 3:52 pm[/url]":3lzvopzu]Mnogo volim kada me pripadnici lažne opozicije "raskrinkavaju".
E sad, samo ne znam jesu li oni mene ili ja njih... :mrgreen:
Znam ja, ti njih i bez dvoumljenja.

DzonTravolta":qg21woj5 je napisao(la):
A ti si baš opozicija. Pošalji sad šumara da te malo odmeni.

Vidiš druže, to što ja jedne kritikujem - apsolutno ne znači da sam automatski za neke druge, kapiraš (?).
Mozak poštenih i normalnih ljudi tako ne funkcioniše, kapiraš (?).

Nego, umesto meni preporučenog šumara, pozdravi ti puno Dobricu Veselinovića.
Ako sam neke javno raskrinkao na FB-u, upravo on je jedan od njih. :mrgreen:

Vrh