Šta je novo?

Gradski izbori 2018.

loyola":2aivhydl je napisao(la):
CASTELBIANCO":2aivhydl je napisao(la):
po cijem nalogu? ne znamo...slobodni srbistan

Послато са Lenovo K53a48 уз помоћ Тапатока
Prijavio se covek kao posmatrac, ima akreditaciju, ne znam sta smeta, da je pijani Rus onda bi bilo ok

A za one koji ne znaju par osnovnih stvari, lupanje recki koliko je izaslo i upisivanje rednog broja u birackom spisku ili imena i prezimena nema veze sa zivotom.

Paralelne evidencije sljakaju punom parom. U Surcinu preko puta skole Vuk Karadzic trafika ne radi nedeljom al zato olosi u njoj beleze ko je glasao a to im sve javlja debeli matori sa birackog mesta 11 i jos par naprednjaka. Iskoci svako malo da odnese nove podatke.
amerikanac je "covek", a rus je "pijan"?
blago tebi sa tobom.

Послато са Lenovo K53a48 уз помоћ Тапатока

Ex zuti bradonja i predsednik kruznog toka ispred opstine Novi Beograd a ortak narandzastog "ostvarenog" biznismena sa firmama u svim zemljama Evrope nesto mnogo pokiso danas na glasanju

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=522052#p522052:3nzuvljw je napisao(la):
Dordevic » 04 Mar 2018 08:52 pm[/url]":3nzuvljw]jel ma nekih preliminarnih? proslo je sahat vremena skoro
20.50 Rezultati izbora na 10% uzorka
https://www.blic.rs/vesti/politika/uziv ... ka/s3lmsxm
SNS -47,3%

Đilas-16,4%

Šapić-8,1%

SPS-7,0%

DS-3,3%

SRS-2,9%

DJB-Dveri-4,2%

Beli-2,8%

Ne davimo Bgd-3,6%

Kao sto i par puta najavih, kome do danas nije bilo jasno da ce Vucic obrisati sve na ovim izborima nek i dalje naivno hrli na izbore. I opet od sutra cemo slusati zalopojke "opozicije" kako su ovo bili najneleguralniji izbori do sad itd. Pa sto gospodo ucestvujete na takvim izborima? pa imate interese i razloge naravno.

Vučić će biti tu dok ispunjava zahteve mame Merkel..kad završi posao sa Kosovom, sledi isplivavanje na videlo svega što mu se tolerisalo. Mnogo neprijatno će mirisati Srbija kada naprednjački talog izbije na površinu..

Kakva mama Merkel, i ona je okupirana i izvrsava zadatke samo ima privilegiju da malo mrdne prstom i sefuje u okviru Evrope ono sto joj se dozvoli. I ona i Vucic imaju istog gazdu preko bare.

Djilas najveci dobitnik izbora.

Sramota me je ovog podaničkog RTS-a, za ostalo smeće od naprednjačkih televizija me nije briga, ali da se RTS ovako sroza, ovako dodvorava ovom otpadu-strašno..cela emisija i svi gosti samo u naprednjačku trubu.

Ma pogasite TV aparate i pratite prenos na BB forumu. :D

Добродошли у диктатуру црногорског типа.

DS nije presla cenzus? jedino ako su ovih 10% direkt iz grocke uzeli mogu da se nadaju necemu.
mada mala su odstupanja i na 10% pregledanih ako se uradi dobro uzorak.

I mene sramota što živim u zemlji gde ovakva ekipa pobedjuje na izborima. Narod zreo za posmatranje, kad može da glasa za psihopatu koji izjavi da se tri puta u životu napio-kad je Zvezda pobedila u Bariju, kad su ubili Ćuruviju i kad su ubili Djindjića..ali eto, potvrdila se ona stara-kakav narod, takva vlast.

Na osnovu 50 odsto obrađenih glasačkih listića, evo kako bi, prema prvim nezvaničnim procenama, mogla da izgleda Skupština grada Beograda:

SNS - 64 odbornika

Đilas - 26 odbornika

Šapić - 12 odbornika

SPS - 8 odbornika

@Vox91
Nije fer kriviti narod koji bez obzira na medijsku situaciju i razne manifetluke ipak ima svoj stav ne toliko prema vlasti koliko prema opoziciji. Jednostavno ljudi ne zele da vide ds i njihove derivate.

NDMBGD ima sasvim fin rezultat na jos uvek malom uzorku i neku osnovu za dalji rad. Mnogo je veci problem sto nije ukazano vece poverenje ipak novim snagama dveri djb sa te desne strane koja je trenutno uzurpirana od strane vlasti ali verujem da i tu postoji potencijal u nekoj buducnosti.

Nema mesta frustraciji, sutra je novi dan ;)

Zlo i naopako će izgledati, kao i sve u ovoj nenormalnoj zemlji..

Kazu SNS je dobio ovoliko glasova zahvaljujuci prigradskim opstinama (Vucic je i igrao na tu kartu i dobio).Centar grada nije skoro ni izasao na glasanje..

Ma sit sam tih priča-narod nije kriv.Kriv je, zato što je prost, neobrazovan, naivan, sa pamćenjem od 3 dana, bez dostojanstva, bez samopoštovanja, itd itd..Čim je narod dobio pravo da glasa pre 30 godina, pošli smo u propast. Kakva demokratija, kakvi izbori. Ovom stadu treba samo prosvećeni apsolutizam ne bi li se nešto pokrenulo s mrtve tačke..I da ne bude zabune, ništa dobro ne mislim ni o žutoj garnituri, iako je bila bolja od ove..ali brate, glasaj za djb, glasaj makar i za Dveri-oni do sada nisu bili pa neka se bar nešto promeni i razmrda ova žabokrečina..

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=522069#p522069:3d6c0u1w je napisao(la):
Bgradjanin » 04 Mar 2018 09:39 pm[/url]":3d6c0u1w]NDMBGD ima sasvim fin rezultat na jos uvek malom uzorku . . .
Njima sam ovde predlagao da naprave " tehničku koaliciju"

sa Belim i Zavetnicima, samo da svi uđu u Skupštinu, ali . . .

Jos 4 godine nasih zivota ce proci do sledecih izbora....Valjda ce tad biti vise pameti nego sada...

Samo ti živi od (ovakvih) izbora do (ovakvih) izbora, i tako će ti proći čitav život k'o od šale.

Teši me samo to što se ovde dešavaju iste stvari kao u Hrvatskoj, samo sa 10 god zakašnjenja. I tamo je drmao Sanader, nacionalista koji je morao da obavi prljave poslove, isporuči njihove u Hag i "spremi" ih za EU, lik je bio Bog kao i naš Vodja trenutno..i šta bi na kraju? Kad je obavio zadatke, isplivaše iznenada sve afere, kleptomanija i razna čuda, pa Sanader završi iza rešetaka..danas ga nigde nema.

Vrh