astrodule
Professional
Zbog čega si došao do zaključka da su baš oni elitistički nastrojeni?
Zaboravio si medijski teror, seti se Studija B samo. Zaboravio si podzemne kontejnere koje je odavno pojela rđa. ISto tako, nisi pomenuo ni idiotski programirane semafore na Bulevaru. Ni to da most na Adi povezuje NBG bulevare sa lokalnom ulicom širokom 5m na drugoj strani, gde su rupe skoro do Australije. Zaaboravio si reklame preko stakala autobusa pa si imao osećaj da se voziš u marvenom vagonu. I mnogo toga još, ali bi post bio predugačak. A moje poređenje Đilasa sa SNS se pre svega odnosilo na tehnike izborne i predizborne manipulacije, kao što su ti kapilarni glasovi. Kao i na medijsko ispiranje mozga preko Studija Đ.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=508339#p508339:3o3ae511 je napisao(la):tribi » 14 Jan 2018 01:07 pm[/url]":3o3ae511]Već sam pisao, ali nije na odmet da ponovim...
Najveće krutike na račun Đilasove vladavine su: seča platana, preskup most, raseljavanje Roma...
Da li se to uopšte može porediti sa jelkom od 80k jura, sa 24 stana u Bugarskoj, sa tetkom iz Kanade, vetrenjačama, a kamoli Savamalom ili helikopterom? O stvarima koje će se tek otkriti ne bih sada...
Kada se na to doda odnos u izgrađenim školama, vrtićima, mostovima, besplatnim udžbenicima, Solarisima i "Špancima", Stepom, PKB-om, programom besplatne veštačke oplodnje, dotiranjem penzionerima i vaspitačicama... onda je stvarno debilno reći da naprednjaci rade isto što je radio i Đilas i da su isti...
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=508231#p508231:382qsifl je napisao(la):roland » Sub Jan 13, 2018 10:20 pm[/url]":382qsifl]Ne razumem koncept kapilarnog glasa. Ako obećam nekoj političkoj partiji da ću da glasam za njih, ništa me ne sprečava da glasam za nekog drugog, ili da poništim listić, oni jedino što mogu jeste da provere da li sam izašao na izbore ili nisam. Ne mogu nikako da znaju za koga sam glasao, čak ni u varijanti da se slika mobilnim zaokruženi listić za njih, jer posle toga mogu da zaokružim još neku listu i poništim ili na kraju na krajeva ni da ne ubacim listić, da ga odnesem kući i uramim.