Na turskim busevima sam namestiš, imaju dva dugmenceta... Ja redovno nameštam u BMC-ovimaUlećem malo kao padobranac na ovu temu. Već mesecima rpijavljujem ne rade časovnici u vozilima i na kraju sam ih iz zezanja pitao da li treba da prijavim svako vozilo u kojem sat ne radi i oni su mi odgovorili potvrdno.
Da li neko ima spisak ID brojeva svih autobusa, još bolje po pogonima?
Ili ide nova linija za StreluOd drugara koji živi u onom novom vojno-pandurskom naselju na Novoj Galenici čuh da su pisali peticiju za uvođenje nove linije ka Prokopu autoputem i da su valjda to odobrili. Narednih dana treba da dođu iz sekretarijata u naselje i objave to i valjda još neke linije će da sprovedu da kruže oko naselja dok se ne uradi planirana okretnica u naselju. Po informacijama koje je neko objavio u grupi naselja, ta organizacija će da krene do kraja aprila.
Sad ne znam koje to linije mogu da budu, da li će da izmeste okretnicu 84 i 612 iz centra Galenike, ili će i 17 dovući tu.
Може та нумерација.Нумерацију 701 никако не дирати,то оставити ако једног дана буде успостављена линија до Старе Пазове или Бановаца по специјалном уговору.
Sva sreća pa nam je 860 sa slovnim oznakama jedino i isključivo na teritoriji Obrenovca.Можда и не 608,јер та нова линија не иде кроз сурчинску општину, стварно би глупо било да буде 608.
Ал гле што први полазак са Церака у 4:40 има само недељом.Радним даном и суботом први полазак у 5:00.Na 52 su dodali još polazaka u kasnim satima.
Izgleda da se ipak radi o grešci na sajtu sekretarijata. Kako čujem greška je i za prethodno pomenuti polazak za 611 u 00:00 sa keja vikendom, koji po turažama u Streli ne postoji.И на 53. Могао би неки у 23:50 са Зелењака и на 56 да се покрије све.
Od drugara koji živi u onom novom vojno-pandurskom naselju na Novoj Galenici čuh da su pisali peticiju za uvođenje nove linije ka Prokopu autoputem i da su valjda to odobrili. Narednih dana treba da dođu iz sekretarijata u naselje i objave to i valjda još neke linije će da sprovedu da kruže oko naselja dok se ne uradi planirana okretnica u naselju. Po informacijama koje je neko objavio u grupi naselja, ta organizacija će da krene do kraja aprila.
Sad ne znam koje to linije mogu da budu, da li će da izmeste okretnicu 84 i 612 iz centra Galenike, ili će i 17 dovući tu.