Zbog zavrsetka gradnje Univerexporta i Tempa u zoni Batajnickog druma i Altine, ocekujte nove izmene na trasama linija koje prolaze kroz taj deo... Mislim da ce 73 ili 706 menjati trasu na toj strani... Na 704 i 707 nema vise prostora i mesta...
Somi burazeru, necu da te uvredim, Altina, Zemun Polje i Mala Pruga su osudjeni na nesrecnu 707, jer 81 i 81L ne racunam koji idu ko apsirin... Jeste Altina gradjena na divljaka, i jeste sve radjeno neplanski i stihijski, ali to je tebra malo takvo vreme kada je plac bio jeftin, gradnja i troskovi iste smesni... Isti ti je primer kod gospodina Dzozefine(koji pivo nece da plati kada dodje u 38mi), tako da sto se tice plana i reorganizacije linija na potezu 700, treba napraviti novi, uposliti postojece kapacitete na drugaciji nacin, jer evo ti primera na Zemunskom delu Batajnickog drumaSomi303":1as1bd9g je napisao(la):Стекао сам утисак да се трасе линија са потеза 700 сваке друге недеље нешто мењају..
Uporedo sa Batajnickim putem postoje poprilično dobro uredjene industriske saobracajniceGaspar18":255mz1jp je napisao(la):... . Problem na Batajnickom drumu bi mogao da se resi uvodjenjem lokalne ili kruzne linije ....
jos uvek nije platio pivo :twisted: DZO plati pivo red bi bioGaspar18":2eqjvoca je napisao(la):. Isti ti je primer kod gospodina Dzozefine(koji pivo nece da plati kada dodje u 38mi),
ДА сви исте боје, али и сви таксији. Такође би и комунална возила могла да се униформишу.direktor":34tulc1w je napisao(la):ŽUTI, CRVENI, ZELENI: Koju biste boju autobusa, tramvaja i trola voleli da vidite na gradskim ulicama? ANKETA
M. B. | 13. 05. 2015. - 11:55h | Foto: Vesna Lalić | Komentara: 44
Nakon što je gradonačelnik Siniša Mali najavio potpunu promenu slike gradskog prevoza, postavlja se pitanje da li bi možda i autobusi, tramvaji i trole mogli da budu iste boje?
direktor":4y824v88 je napisao(la):ŽUTI, CRVENI, ZELENI: Koju biste boju autobusa, tramvaja i trola voleli da vidite na gradskim ulicama?
solecar":2cor840u je napisao(la):Kompletne okretnice ili samo preusmerenje linije 78 da se okreće na nekom drugom mestu?