Joca28":1a6jgmui je napisao(la):Sole, prvo me iznenadili ovi iz DJP, kao neće uvoditi nove linije do završetka studije, a sada najava za 48L. Naravno, ništa novo, ali eto neka naselja imaju mogućnosti, odmah se setim poznate recenice "Nema saobracajno-tehničkih uslova". Grad je nekom majka, a nekome maćeha... GO Grocka pre godinu dana predala zahtev za liniju 301...
A mogu li znati koje je tvoje cenjeno naselja pa si toliko kivan na ovo moje?marrecar":2nngsm33 je napisao(la):Pa ti kod trafostanice i deponije imaju izbor da se spuste do Kruznog puta, koji im je blizi od okretnixe 48 i 504. Ovima gore u naselju kilometar i nekoliko stotina metara nije nista. Jos kada se uzme u obzir da teren nije tezak za pesacenje. Zbog cega lazu da je 2.5 km do najblize stanice? Meni to uopste nije logicno... Ne, to je potpuno nepravedno. Zasto onda i meni i komsijama ne uvedu neku minibus liniju, ja pesacim kilometar+ do prve i jedine linije, a ima i onih koji pesace skoro 2 kilometra. I to nije neka ravnica, nego brdo uz koje ti i zimi bude vrucina u debeloj jakni. Zasto onda tako ne uvedu i drugim naseljima linije?
Somi303":pml36ywe je napisao(la):Да, 26Л и 310 су одлични примери фаворизовања општина.
Nisam ja kivan sto ja nemam, nego sto neko dobija ono sto mu ne treba. Ne bih imao takav stav da zaista jesu 2.5 km, da je to neko udaljeno naselje i slicno. Cak je i moja prva reakcija bila da je to super vest. Ali posto nisam imao pojma gde je i kako izgleda Miljakovac 3, odlucio sam da proverim.laki72":2exjly91 je napisao(la):eto nas kakvi smo....
nije nama da nama bude bolje, vec da drugima bude losije...
ma moze ......Неке линије које користе аутопут треба променити на друге путеве...