Може се стићи за 20-ак, а окретница на Брду - општина НБГ је пола сата.Nije 85 mnogo brža. Pa njoj samo zbog semafora od Mosta na Adi do opštine NBG treba pola sata![]()
Ako se ne boriš za to da imaš bolji prevoz, nećeš ga ni imati. Prosto i jednostavno, nevezano za to koji si deo grada. Moje lično mišljenje je da od mnogih borbi ljudi odustaju suviše olako. Drugo, ja u ovoj raspravi o Borči jedino što vidim iz komentara pojedinaca je da su nezasluženo dobili leba preko pogače. E sad što niste sigurno (množina) to mislili dok ste pisali komentare, je druga stvar. Zamenu teza vezano za Čukaričku padinu bih preskočio.
Planski delovi Borče uopste ne kaskaju za ostatkom Beograda. Ima divljih delova, pa šta? Ali Borča kao ogromno naselje i te kako zaslužuje dobru povezanost, sadrži i mnogo firmi gde i ljudi iz centra dolaze da rade na Zr putu ili u nekom naselju leve obale. Tako da meni elementarno znanje ne nedostaje, ali eto ti nisi ni znao da je Borča velikim delom planski urađena i infrastrukturno, to ne znaš ali bi ljudima skratio glavne linije koje ih povezuju. Ostali smo bez linije 96, ali 95 i 85 ne dajemo da nam se oduzuma. I da, za 20min predjem Pančevački most gradksim, a autom jos brze. Batajnica ulazi u samu gradsku zonu, iako je fizicki skroz odvojena, pa sta cemo sada? Ne idu ti nekako argumenti.Ma za Padinu sam rekao onako zaboravivši na 89, al i taj linija je realno dosta manjkava. Mašiš poentu. Nigde ja nisam rekao da je Borča nezasluženo nešto dobila, već da je sticajem raznih okolnosti povlašćena u odnosu na svoju poziciju kao neselje, koje čak nije ni celina sa urbanim delom grada Beograda. Niti zagovaram skraćenje linija, niti se preterano bavim tim potezom. Jednostavno sam protiv povlačenja nekih paralela, kao i za malo objektivniji pristup raspravi i da se ponekad prizna da je nešto i dobro. Mnogo je naselja i u urbanoj celini, a pogotovo nadomak iste, koja jedva da dobacuju normalno do perifernih terminusa, dok druga imaju vrlo jake transvezalne linije, koje su po pravilu uvek vrlo frekventne sa sve zglobnim vozilima. Petlovo brdo eto nema ni jednu takvu, ne žalim se, niti tražim ne znam šta. Ne treba mi, jer sam zadovoljan i ovako, prosto moram biti malo i realan, a i 23 mi je tu bez da se pošteno i protegnem. Ukazivao sam na čudne podele, pa možemo reći i karata, gde su neki prošli bolje, a neki gore, a mnogo više kukaju ovi prvi po pravilu. Navodio sam razne primere onako, ne da bi prozvao i jedno naselje, jer toga ima koliko hoćeš, već da ukažem na određene nelogičnosti. A opet kažem, ne može se tu ne znam kakva borba voditi za produženja i uvođenje novih linija. Nema baš puno primera gde je građanska inicijativa postigla po tom pitanju ne znam šta. Kako se kome namesti u odnosu na date okolnosti u tom nekom trenutku/vremenu. A imamo i primera gde ljudi i te kako pišu, traže, pa godinama nikom ništa (potez 300). Negde ne postoje zahtevi te vrste, pa im se ipak dodeli. Generalno govorim o čestom izostanku objektivnosti, to je bilo glavno, bez da ulazim sad u ne znam kako duge rasprave.
И опет кажем, једна скоро дивља Борча није упоредива са плански грађеним Петловим брдом. Да није СНСтреле ништа добили не бисте.
I onda ostaviti deo Resnika oko Podavalske, i Ulice 13. oktobra bez prevoza.94 треба вратити на Миљаковац а 503 и 504 пребацити горе у Едварда Грига, буквално ништа се изгубило не би.
Од тих 3 само једна ваља 105Л ове две свирање разумеш.имате 3 СНСтрелина локала
Već je nekoliko puta rečeno da je vecim delom planski gradjena i mnogi planski delovi su lepsi od tvog petlovog brda (po mom misljenju).Буквално ништа изгубили не бисте скраћењем јер имате 3 СНСтрелина локала до којих можете доћи до 85. И опет кажем, једна скоро дивља Борча није упоредива са плански грађеним Петловим брдом. Да није СНСтреле ништа добили не бисте. 94 треба вратити на Миљаковац а 503 и 504 пребацити горе у Едварда Грига, буквално ништа се изгубило не би.
I mi zelimo tramvajsku mrezu na Zrenjaninskom putu, ali nas niko ne slusa.Ali ja želim proširenje tramvajske mreže.![]()
Ali ja želim proširenje tramvajske mreže.![]()
Ako gledamo lokaciju (a malo podseca na istoriju) leva obala a i obala gde su Batajnica,Zemun i NBGD nije ni bio ne gradska zona,nego nije ni pripadalo BG.To je sve pripadalo Austrougarima.Da ne nabrajam neke opstine koje su BG opstine, dalje su od grada nego BatajnicaPlanski delovi Borče uopste ne kaskaju za ostatkom Beograda. Ima divljih delova, pa šta? Ali Borča kao ogromno naselje i te kako zaslužuje dobru povezanost, sadrži i mnogo firmi gde i ljudi iz centra dolaze da rade na Zr putu ili u nekom naselju leve obale. Tako da meni elementarno znanje ne nedostaje, ali eto ti nisi ni znao da je Borča velikim delom planski urađena i infrastrukturno, to ne znaš ali bi ljudima skratio glavne linije koje ih povezuju. Ostali smo bez linije 96, ali 95 i 85 ne dajemo da nam se oduzuma. I da, za 20min predjem Pančevački most gradksim, a autom jos brze. Batajnica ulazi u samu gradsku zonu, iako je fizicki skroz odvojena, pa sta cemo sada? Ne idu ti nekako argumenti.
Pojačavanje 95-ice nije besomučno dokle god su autobusi na toj liniji puni. A puni su i nakon pojačanja na potezu od Bloka 70 do Krnjače. I ujutro i popodne. Dakle, dodatna vozila su sjajno iskorišćena što se, recimo ne bi dobilo produženjem 35-ice na jednu ili 68-ice na drugu stranu.Moje lično mišljenje, ako grešim ispravite me, je da onaj kome je cilj Zemun i NBG, ide sa 85 iz Borče, a da onaj kome je cilj centar ili deo oko Ušća, ide sa 95.
Ono što je predlagano ranije je da se linija 68 produži Bulevarom despota Stefana do Dunav stanice ili Pančevačkog mosta, umesto besomučnog pojačavanja linije 95. Tada ni 95 ne bi zahtevala toliko veliki broj vozila.
Bas tako. Linija koja je kičma grada.Pojačavanje 95-ice nije besomučno dokle god su autobusi na toj liniji puni. A puni su i nakon pojačanja na potezu od Bloka 70 do Krnjače. I ujutro i popodne. Dakle, dodatna vozila su sjajno iskorišćena što se, recimo ne bi dobilo produženjem 35-ice na jednu ili 68-ice na drugu stranu.
Да, тај део са прескочио али свраћање у Едварда Грига може да се изведе.I onda ostaviti deo Resnika oko Podavalske, i Ulice 13. oktobra bez prevoza.
Podržavao sam skraćivanje 85ice do uvođenja 607. Tada je 85 bila jedina linija od Airport Cityja do Banovog brda i bila je katastrofa, a i sad je, zbog svoje megalodonske dužine. Treba je podeliti na dva logična dela, jedan od Banovog Brda do Pohorske, a drugi od Borče do Opštine NBG.