[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=682263#p682263:3h7g875n je napisao(la):
predrag1978 » Pet Nov 22, 2019 9:35 am[/url]":3h7g875n]Ja uopšte ne verujem da je clanak poslužio za reciklažu teme, očigledno nedostatak vozača, a višak vozila polako uslovljava korekciju i skraćenje pojedinih trasa... zar vam nije simptomatično da 52,53, 56 i 56L već više od 15 dana ne saobraćaju do Zelenog Venca, sama izmena predugo traje... zašto.. a takt nikad bolji... brže okretanje, manje gužve...96 kakva takva je skraćena do Pančevca, pod izgovorom oko kocki na Trgu... 43 je posebna priča, tu se narod izborio mesecima, zato su sad dobili kompletno solo liniju sa Higerima, ali i ta linija je nekad išla do Ušća, sada do Trga... za 96 nešto ne vidim da ikome smeta što je skraćena, koliko je to ok pokazaće vreme... o ukidanju trola i skraćenjima do Slavije da ne pričam.... da nema novih i produženih linija iz Resnika, mi bismo imali samo vesti o skraćenim i ukinutim linijama... ja verujem da će se ovakav trend skraćenja nastaviti, kako bi se pred izbore moglo malo po malo sve vraćati u normalno stanje, eto kao vraćamo vam na primer 28,mi smo procenili da je narod u pravu, itd... ako neko zna kada se 52,53,56 i 56 L vraćaju na Zelenjak, neka napiše pošto ja taj info nemam...
Sent from my SLA-L02 using Tapatalk