MaRkOs
Higher intermediate
Vreme je za novi snimak dronom, tako da drugari sa letećim ljubimcem pohitajte na teren.
Svakako se nije odnosilo na njega, mada verujem da je već snimio jutros.Mojne brate cimaš Vlogzilu, juče je bio Jednom nedavno reče da 'ne sarađađuje' sa Beobuildom (zanimljiva kvalifikacija) ali xexe imam osećaj da ponekad virne ovde za aktuelne informacije šta da snimi
Vreme je za novi snimak dronom, tako da drugari sa letećim ljubimcem pohitajte na teren.
Pa zbog toga se prave urbanistički planovi, da bi grad/država mogli na vreme da otkupe ili stave zabranu gradnje na nekom zemljištu koje je namenjeno za nešto drugo. Sve je moguće kad se lepo planira i radi. Ali ne i ovoj našoj Ad hoc republici.Kolko je godina potrajalo ovo mučenje na periferiji sa par desetina objekata, a neki tamo na temi Bulevara Kralja Aleksandra se lože da će sad, samo što nisu, za proširenje tamo sruše 2km gusto načičkanih objekata Gledajući ovo, svako rušenje zarad širenja ulice bliže centru deluje kao naučna fantastika. I Bulevara, i Mekenzijeva/Žička, i nastavak Južnog bulevara, i Unutrašnji Magistralni Prsten, i Bogoslovija-Mirjevo... ovo kako se radi, teško teško...
Kada vidim šta su sami isplanirali, usvojili i šta rade na kraju u Višnjičkoj, samo mogu da se .Pa zbog toga se prave urbanistički planovi, da bi grad/država mogli na vreme da otkupe ili stave zabranu gradnje na nekom zemljištu koje je namenjeno za nešto drugo. Sve je moguće kad se lepo planira i radi. Ali ne i ovoj našoj Ad hoc republici.
Kada se zavrsi ova deonica , da li će sa Mostara biti bliže i brže do A2 preko NBG i Tošinog ili Obrenovačkim pa obilaznicom. Računam da nema gužve na NBG
Znaš ima ona priča o debelom zadriglom liku koji onako otresito kaže "nikad ne bih bio sa manekenkom", kao da bi ona bila s njim uopšteMojne brate cimaš Vlogzilu, juče je bio Jednom nedavno reče da 'ne sarađađuje' sa Beobuildom (zanimljiva kvalifikacija) ali xexe imam osećaj da ponekad virne ovde za aktuelne informacije šta da snimi
Ja sam sebi postavio to pitanje odavno, pa sam i trazio odgovore...Kada se zavrsi ova deonica , da li će sa Mostara biti bliže i brže do A2 preko NBG i Tošinog ili Obrenovačkim pa obilaznicom. Računam da nema gužve na NBG