Šta je novo?

Gradska magistralna saobraćajnica Novi Beograd - Surčin

Inace na ovom zadnjem videu Sergia se vidi da je verovatno bila tacna ovde ranije recena informacija da se na kruznom toku zbog sudara radio trafo, a ne ono sto je Vlogzila rekao da su poceli radovi na kruznom toku, jer na ovom snimku vidimo da nema nikakvih zapocetih radova.
 
Inace na ovom zadnjem videu Sergia se vidi da je verovatno bila tacna ovde ranije recena informacija da se na kruznom toku zbog sudara radio trafo, a ne ono sto je Vlogzila rekao da su poceli radovi na kruznom toku, jer na ovom snimku vidimo da nema nikakvih zapocetih radova.
Ko bre jos slusa tog populanog lika. Lik moze samo da da polu tacnu informaciju gde radi par firmi u kojima je on radio. Covek hoda zavrsenom saobracajnicom, snima i prica kako je odlicno i fenomenalno uradjeno i kvalitetno a evidentno fali da se ponovo asfaltira jer se raspada. :D
 
Najtragičnije od svega ostaje to što će, čak i ako se rok pomeri, i napravi kompletna veza sa Vojvođanskom, uz rekonstrukciju kružnog toka, ostati partljak od proširenja surduka ka Grand Kafi, samo do kraja servisa kod Maksimovih...
 
Da, tako je. Zato sa toliko žuči i pričam(o) o podfazama podfaza faza nečega što je logička celina i kao takva bi trebala da se uradi.

Na projektima ove cene i značaja, to seckanje je i neprihvatljivo i potpuno iritantno. A još više što je dobrom delu naše javnosti stvar postala normalna i non stop čujemo to "daj šta daš, dobro je da se uopšte nešto radi". Nije dobro i nije dovoljno. Možemo bolje za iste pare (ako ne i manje). Kada nam to dođe iz "onoga" u glavu, stvorićemo preduslove da nas bitange ne kradu, smejući nam se pri tom.

Vidi se da sam ljut, zar ne? :D
 
Live - ruši se roza kuća u broju 21-23
IMG_20230306_121819.jpg
 
Opet ću ponoviti moju podršku njegovom radu i trudu šta god mislio o kvalitetu istog.
Ja njega posmatram kao jednog ozbiljnog odraslog čoveka koji ima porodicu i bori se za egzistenciju iste i na tome kapa dole.
Ali mi nikako ne ide u glavu kako jedna tako opisana osoba naziva sebe Vlogzillom???? Šou!!!
Situacija: Mirno redovno veče, dete se igra, supruga sedi i sprema nešto po kući a ja sedim i gledam Vlogzillin video...
Ona sva nervozna jer ja sedim i blejim u telefon dok ona rmba kaže ajde baci taj telefon i dolazi da mi pomogneš a ja treba da joj kažem čekaj samo malo da vidim ovaj novi Vlogzillin video!!!
 
Нешто размишљам како ће обележити путоказе на аутопуту на Новом Београду из смера Газеле за смер Чачка. Да ли ће путоказ за Чачак бити излаз са аутопута ка Јурија Гагарина или ка Тошином Бунару. Или чак остане као сад преко Добановаца, што ме не би зачудило, јер је слична ситуација ка Новом Саду. Баш ме занима.
 
Žuta tabla brza cesta
Zelena tabla - autoput ?

Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk
 
Koliko tacno kuca je potrebno da se srusi za izgradnju kruznok toka, i koliko sam shvatio jedan deo ce se prosiriti gore uz surdik barem 200 metara? Da li ce se to siriti sa leve ili ce se rusiti sa desne strane servisi.
 
Vrh